PSIHO test.....

be_what_u_wanna_be:

Tebi zaista nije bitan fizicki izgled, koliko ti je bitan nacin razmisljanja neke osobe. Imas pozitivan stav prema zivotu i dobrocudna si osoba. Pre nego sto bi stupila u seksualni odnos sa nekim muskarcem, prvo bi volela dobro da ga upoznas i "istrazis teritoriju". :D
Sklona si idealizovanju muskarca u koga se zaljubis.
Za sebe mislis da si dosta tajanstvena i stabilna, ali u stvari si verovatno puno ranjivija i osecajnija nego sto si i sama svesna.
Imas tri iskrena prijatelja u zivotu.
Sanjar si.
Verujes u pravu ljubav, verujes da ima neko tamo negde ko ti je sudjen i da ces ga jednog dana sresti... Imas bajkovit pogled na ljubav.
Kreativna si i mastovita.
Neobicna si i komplikovana, ponekad je drugima jako tesko da shvate tvoje postupke i razmisljanja.

:D e odgovorila si mi. bas super. prilicno je tacno stvarno svaka ti cast. jedino sto nije potpuno true je onoj deo gde pise da mi nije bitan fizicki izgled, bitan mi je ali npr nikad ne bih mogla da budem sa nekim ko ne zna da sastavi jednu recenicu ili ako nam se stavovi potpuno razlikuju. SVAKA CAST!!! :D
Jel imas jos neke testove pa dan analiziras ovde na forumu ponovo?

ja sam se zachudila koliko je toga ~pogodila~ o meni..
medjutim, kad' malo bolje pogledam, mogu se pronacji i u vecjini ovih tumachenja drugim osobama...svi mi imamo neke zajednichke ~osobine~...ne mogu da pronadjem drugu rijech.. :roll:
npr. ono ~U zivotu su ti jako bitni prijatelji~ mislim da su svima prijatelji jako bitni...
ili ~Verujes u pravu ljubav~ to svako moze da kaze za sebe...
ima tu josh toga, ne zelim sad' da neshto napadam nekoga, takodje ne zelim ni da kazem da je bzvz sve shto nam je napisala, ali ipak, i nije tako facninantno to shto smo se u pronashli u mudricinim rijechima, jer u biti, skoro svaki chovjek ima otprilike takve ~teznje~...
jao, ne mogu vishe da lupam, nadam se da ste me raumjeli...
nevermind..
((:

*november rain*:
ja sam se zachudila koliko je toga ~pogodila~ o meni..
medjutim, kad' malo bolje pogledam, mogu se pronacji i u vecjini ovih tumachenja drugim osobama...svi mi imamo neke zajednichke ~osobine~...ne mogu da pronadjem drugu rijech.. :roll:
npr. ono ~U zivotu su ti jako bitni prijatelji~ mislim da su svima prijatelji jako bitni...
ili ~Verujes u pravu ljubav~ to svako moze da kaze za sebe...
ima tu josh toga, ne zelim sad' da neshto napadam nekoga, takodje ne zelim ni da kazem da je bzvz sve shto nam je napisala, ali ipak, i nije tako facninantno to shto smo se u pronashli u mudricinim rijechima, jer u biti, skoro svaki chovjek ima otprilike takve ~teznje~...
jao, ne mogu vishe da lupam, nadam se da ste me raumjeli...
nevermind..
((:

Ne, u pravu si, nema razloga da ti bude glupo. Pa provalila sam ja to i sama dok sam pisala... Ljudi jako slicno odgovaraju na pitanja... To je jedan od problema, a drugo... vecina ih je opisivala jako kratko. Sto vise pises, bice tacnije i nece izgledati niti biti univerzalno. :wink:
Pozdrav!

Back