PSIHO test.....

MUDRICA:
Pa da nastavimo sa testom...
Dolazis u dvorac. U dvorcu vidis pet vrata razlicitih boja: crvena, narandzasta, zelena, plava i crna. Poredjaj u koja vrata prvo ulazis po bojama i onda reci sta se krije iza svakih vrata.

prvo otvaram zelena vrata. ona vode u neki mali vrt. vrt je prelep, pun cveca (pretezno ruze) i ima jednu ljuljasku. ljuljam se tu malo i lepo mi je a onda nastavljam dalje....

onda otvaram narandzasta. soba puna raznih boja, u njoj gomila dece. sedam na neki sareni tepih i igram se sa tom decom...i tu mi je lepo i zao mi je sto moram dalje.....

sledeca vrata su plava. to je ogromna spavaca soba, krevet sa baldahinom,starinski namestaj....ta mi se soba jako svidja ali cim sam je pregledala odlazim , jer u njoj nema vise nikoga....

zatim ulazim u sobu sa crnim vratima. u njoj nema mnogo namestaja, ali ipak mi je lepa. iako je malo sumorna jer su joj i zidovi crni ulazim i pregledam celu sobu. u njoj ima puno slika meni nepoznaih ljudi. posto sam sve videla u njoj idem dalje. ipak moram da priznam da mi je u njoj bilo najmanje prijatno....

na kraju ulazim u sobu sa crvenim vratima. u njoj sedi muskarac. on privlaci moju paznju i ja ulazim. tu u toj sobi koja odise romantikom, pijem kafu sa njim i pricamo...dugo. iz te sobe izlazim sa njim i odlzimo zajedno iz dvorca....(ma , ko na filmu :lol: )

(ebote ala sam se raspisala.... :? )

Već gotovo krstarenje po jezeru? (Pecanje, plivanje, itd.):(
Na drugoj obali je dvorac. Širom otvorena ooogromna drvena vrata. Razočarenje - ključ nije od njih.
Polazim prvo na levo, pa redom. Prva vrata su crna, velika, drvena, natopljena smolom, mirišu na borovinu. Prostrana prostorija je kuhinja zamka. Divota! Sedam na drvenu klupu za divan dugačak trpezarijski sto, koji odgovara takvom dvorcu, i sladim se mirisima i ukusima raznovrsne hrane koja se sprema, kao i one koja mi je ponuđena, ili koju sama isprobavam. Krčkaju kotlovi na otvorenoj vatri, vrte se ražnjići, ogromne peći mirišu na svež hleb i kolače. Okrepljena izlazim i prolazim kroz sledeća vrata - zelena. (Nijedna vrata nisu zaključana, ali, svejedno isprobavam pronađeni ključ)
Prolaskom kroz zelena vrata obujmi miris svežine prirode: tu je prelep vrt koji podseća na tipične japanske - mnogo lepo uklopljenog odabranog zelenila, raskoš boja cvetnica, prijatna svežina vode iz ribnjaka preko kojih su drveni mostići, a dno im je kameno pa se ocrtava svaka od raznobojnih ribica u njima. Opuštajuće. (Dobro za varenje!) :wink:

Sledeća vrata - narandžasta. Skoro da su naspram ulaza u dvorac, a hol je veliki. Iza narandžastih vrata je...Izlaz!? Narandžasta vrata su samo prolaz na suprotnu stranu. Ali je taj prolaz veoma zanimljiv - pod je popločan istim kockama kao i hol, ali su zidovi od (bledo ružičastog) granitnog mermera, sa puno malih niša koje su obrađene kao mozaik. Likovi (preci?) su izrađeni od finih sitnih kamenčića, neverovatnih nijansi. Svaki kutak je ispunjen mirisom suvog poljskog cveća, koje je u krčazima i ćupovima po ćoškovima.
Vraćam se u hol.
Plava vrata. Divota! Vodeni park. Otkud to na ovakvom mestu!? Atmosfera pršti od dobre zabave. I vodenih kapi i zaraznog smeha. Uključujem se u gužvu.
Posle ko zna koliko vremena, vraćam se u hol. Preostala su samo još crvena vrata. Ključ odgovara, ali IZNUTRA. I prostorija mi odgovara svojim enterijerom i sadržajem. Zaključavam se i uživam. Otkrila sam tajnu ključa. I vredi je sačuvati kao tajnu. :lol:

Evo poslednje stvari, sutra vam pisem tumacenje. Izlazis iz dvorca i nailazis na konja. kakav je konj? Jel ti se svidja, jel ga se plasis? Jel bi ga uzjahala?
e da, zamisli jednu kocku! Koje je ta kocka velicine i od kog materijala je napravljena? Koje je boje?

MUDRICA:
Evo poslednje stvari, sutra vam pisem tumacenje. Izlazis iz dvorca i nailazis na konja. kakav je konj? Jel ti se svidja, jel ga se plasis? Jel bi ga uzjahala?
e da, zamisli jednu kocku! Koje je ta kocka velicine i od kog materijala je napravljena? Koje je boje?

Konj je bijeli...svidja mi se...ne plasim ga se,uzjahala bi ga :D i otisla daleko,daleko...

Hm..kocka lici na rubikovu,sarena,plasticna..ni velika,ni mala... :) ...

Eh,mogla si veceras tumacenje,ko ce cekat do sutra... :D

Evo ja cju na brzinu da odgovorim...vi ste bash mnogo pisali...prochitacju kasnije... :wink:

Zelena vrata -hm...neki zeleni vrt, na klupi sjedi profesorica biologije... :shock: i oko nje mnogo knjiga iz biologje.. :lol:
Smara me nekom prichom o cjelijama biljaka... ubrzo izlazim...
Plava vrata – na nekoj plazi sam...more je divno...tamno-plavo... nocj je, i jedinu svjetlost daje mjesec...prija mi mir, tishina...zadrzacju se malo...
Narandzasta vrata - divna prostorija...osvjetljena... zidovi su blage, narandzaste boje... mnogo mirisnih svijecja...dva smedja kaucha, mali stolicj izmedju...
U cjoshku, stakleni stolicj.tu se nalazi neka lampa.narandzaste boje. ~Starinska, ali veoma lijepa.i nekoliko manjih kreamichkih posuda.mirno je...smirena sam... (((:
Crna vrata – velika prostorija, sa mnogo prozora.na zidovima su uglavnom neke crno-bijele slike.na staklenom stolu je sholja za toplu chokoladu 8) sholja je takodje crno-bijela, sa slikom neke male djevojchice i djechaka.on joj daje ruzu...sweet ((:
Kontrast crne i bijele boje malo ~udara u ochi, glava me ubrzo zaboli, pa izlazim...
Crvena vrata - hmm... neka sobica...chudno, u sobi nishta nije crveno...gomila knjiga...i ~On je tu... ((: osjecjam se prijatno...

jaoo svi znamo to za kocku ;)

konj je braon i mirniji je, lep, ima lepu grivu
ja ga prijateljski mazim a on se tako i ponasa..
onda ga uzjashem ali lepo i onda trchimo po livadama drugari smo

kocka je metalna tamnosiva...nema nijednu pukotinu
to je jedna kocka koju je nemoguce unishtiti tako deluje..kao neka sajber kocka...kao neki materijal za svemirske brodove..velichine je recimo 1x1x1 metar

Konj je vranac kratke, sjajne dlake. Nozdrve su mu nemirne. Nemirno poigrava u mestu. Čeka ispred dvorca. Kopka kopitom desne noge po zemlji. Frkće. Nestrpljiv je. Čezne za prostranstvom. Svakog časa je spreman da pojuri, da oseti vetar na sapima.

MUDRICA:

konj je beo, veliki ali necu ga uzjahati jer ne volim da jasim konje......mada ga se ne plasim....

a kocka...hmmmmmmm, kocka je velika i crno-zuta, plasticna.

LIMUNADA:

Tesko se vezujes za druge ljude i potrebno ti je dosta vremena druzenja da bi se oslobodila i otvorila. Sklona si pokazivanju posesivnosti u prijateljstvu i ljubavnim vezama (moguce i ljubomori). Sto se tice tvog odnosa prema strancima, svi su ti isti, na neki nacin dosadni i nisi tip osobe koja voli da stalno upoznaje nove ljude i stiche prijatelje. Ti vise volis da se drzis onih ljudi kojer dugo poznajes.
Sto se tice tvog stava prema smrti, ne plasis se smrti, ali ne volis ni da pricas o tome. Nego po sistemu "sto dalje, to bolje".
U seksu si prilicno ogranicena (sorry, tako je ispalo), nisi jos uvek dovoljno istrazila sebe u tom smislu, jos uvek ni sama ne znas sta bi, a sta ne bi uradila.
Od svog zivota ocekujes da bude buran, to te ispunjava, sanjas o velikoj porodici, cesto se prisecas detinjstva. Dosta si vesela osoba.
Volis knjige i misterije. Idealan posao bi za tebe bio onaj gde bi nasla svoj mir i radila ono sto volis. Novac ti nije prioritet.
Ti se cesto vracas u proslost, tajanstvena si i zanimljiva. Dosta si neobicna osoba i sa malo ljudi se mozes naci na "istoj talasnoj duzini".
Kada bi upoznala muskarca koji ti se mnogo dopada, ne bi ti bio problem da ti napravis prvi korak.

JAGODICA:

Tebi su svi ljudi drugaciji. Dobro znas sta hoces, iako ponekad samu sebe zbunjujes. Volis da sreces i pricas sa ljudima, ali vise povrsno. Nisi u fazonu da stupas u neka prava, duboka prijateljstva.
Plasis se smrti.
Ponekad kada razmisljas o smrti, pokusavas da je posmatras sa razlicitih strana... u svakom slucaju, strah ne izostaje :)
Nisi zadovoljna trenutnim seksualnim zivotom.
Bez obzira koliko prijatelja trenutno imas, cesto si sama, mozda ti on fali. Volela bi da se bavis nekim poslom koji je vezan za prirodu.
Ovo ti je isplao isto kao Limunadi; "cesto se secas detinjstva..."
Nervira te kod tebe to sto se cesto osecas nesigurno zbog nekih gluposti. U fazonu znas da nema razloga da se tako osecas, ali ne mozes to da promenis.
Ne znam sta da ti kazem za tog Bojana...
Pa dobro, ti mislis da imas bolestan pogled na ljubav, da bi te ostali ljudi ili bar vecina, smatrali nenormalnom kada bi im rekla neko tvoje gledanje na sve to.
Mozda ti se nekad desilo da se zatreskas u druga. Ako nije, desice se, jer po tvojim odgovorima si sklona da mesas prijateljstvo i ljubav.

BLACK CAT:

Ti si sklona idealizovanju muskarca u kog se zaljubis.
U seksu si sklona egzibicionizmu, ali ipak postoje neke stvari koje nikad ne bi uradila, bez obzira na muskarca ili situaciju.
Moguce da verujes u zivot posle smrti.
Ti jos uvek ne poznajes sebe dovoljno. U ljubavnim vezama ti je jako bitno da stalno dozivljavas nesto novo, jer ti u stvari sve jako brzo dosadi.
Poslovno jos uvek nisi pronasla sebe, kao da jos uvek ne znas sta hoces.

NINA2:

Ti volis da upoznajes ljude i sklapas prijateljstva. Nisi povrsna pri upoznavanju ljudi i u stanju si realno da sagledas tudje mane i vrline i uvek pronadjes nesto pozitivno u svakome. Potrebno ti je da imas puno bliskih prijatelja, to ti pruza sigurnost.
Volis da pricas o smrti, da saznajes nove stvari, prikupljas informacije, iskustva... Inace ti je jako zanimljivo sve sto je okultno.

Te sobe bi morala malo opsirnije da opises.

U principu nisam sklona da verujem tim psiholoshkim tumachenjima, ali.. prilichno istinito :) Svaka chast.
Ima shanse da nas uputish kako da sami odradimo taj test nekom drugom? Neki link, neshto?

Black_cat:
U principu nisam sklona da verujem tim psiholoshkim tumachenjima, ali.. prilichno istinito :) Svaka chast.
Ima shanse da nas uputish kako da sami odradimo taj test nekom drugom? Neki link, neshto?

hahaha, to nikako!
salim se, pa mogu da ti posaljem na pp sta sta znaci, ali nije bas tako jednostavno kao sto izgleda. :?
Poslacu ti na pp. :D

Back