JOVANA77
Poznat
- Poruka
- 9.786
MUDRICA:Pa da nastavimo sa testom...
Dolazis u dvorac. U dvorcu vidis pet vrata razlicitih boja: crvena, narandzasta, zelena, plava i crna. Poredjaj u koja vrata prvo ulazis po bojama i onda reci sta se krije iza svakih vrata.
prvo otvaram zelena vrata. ona vode u neki mali vrt. vrt je prelep, pun cveca (pretezno ruze) i ima jednu ljuljasku. ljuljam se tu malo i lepo mi je a onda nastavljam dalje....
onda otvaram narandzasta. soba puna raznih boja, u njoj gomila dece. sedam na neki sareni tepih i igram se sa tom decom...i tu mi je lepo i zao mi je sto moram dalje.....
sledeca vrata su plava. to je ogromna spavaca soba, krevet sa baldahinom,starinski namestaj....ta mi se soba jako svidja ali cim sam je pregledala odlazim , jer u njoj nema vise nikoga....
zatim ulazim u sobu sa crnim vratima. u njoj nema mnogo namestaja, ali ipak mi je lepa. iako je malo sumorna jer su joj i zidovi crni ulazim i pregledam celu sobu. u njoj ima puno slika meni nepoznaih ljudi. posto sam sve videla u njoj idem dalje. ipak moram da priznam da mi je u njoj bilo najmanje prijatno....
na kraju ulazim u sobu sa crvenim vratima. u njoj sedi muskarac. on privlaci moju paznju i ja ulazim. tu u toj sobi koja odise romantikom, pijem kafu sa njim i pricamo...dugo. iz te sobe izlazim sa njim i odlzimo zajedno iz dvorca....(ma , ko na filmu

(ebote ala sam se raspisala.... :? )