Ajde...iako uvek ispadnem Hitler ili radioaktivan
Sasvim obican kljuc, ovi "noviji" tipovi. Bez ikakvog priveska, zlataste boje, kao sto je moj... Metalan, onaj deo za koji se drzi je kruznog oblika i u sredini se nalazi rupa da moze da se zakaci na privezak. Na njemu ima malo zemlje, jer stoji tu neko vreme.
Kljuc, k'o kljuc, uzeo bih ga.
Gomila kljuceva koji su slicni ovome, nabacani na omanju gomilu, ima i pokoji "starijeg" tipa (oni sto mozete da gvirite kroz njihovu kljucaonicu). Ne bih ih uzeo, ipak mi to deluje malo sumnjivo.
Zena ima lice obicne seljanke, tipicne zene iz sumadijskog sela, tamno lice, pomalo naborano, oko 45 godina, tamna kosa, ne suvise duga, nemarno zacesljanja. Iznosene stvari. Tipicna seoska vrachara

Ne plasim je se, jer sam jaci. Rekao bih "dobar dan".
Jezero, ne suvise siroko, ali se proteze levo i desno i gubi se nedaleko u drvecu. Voda je bistra, ali ipak se ne bih kupao u njemu. Ima trave pored obale, i insekata koji lete malo iznad povrsine. Stao bih da vidim kuda dalje.
A ako bash hoces trip onda je taj kljuc poluprovidan, oker nijansi, lebdi 1,5 metar iznad zemlje i veliki je oko 30 cm, oko njega se nalazi cudna svetlost (nesto slicno kao hidden package u gta vc samo u obliku kljuca

) Naravno da mi se svidja, uzeo bih ga.
Gomila kljuceva - svi lebde jedan do drugog i pomalo osciliraju sudarajuci se. Sve bih ih uzeo.
Zena u crnom - lepota djevojka

kako drugacije opisati...klasika - belo lice, crna duga kosa...
Ne plasim je se. Stao bih i posmatrao je...
Lepo bistro jezero, siroko 100-tinak metara, levo i desno se gubi u drvecu. Ne bih se kupao u njemu. Ogleda se sivo nebo u njemu, i povremeno sunce. Stao bih i gledao neko vreme, onda bih razmislio kuda dalje.
Mogu da razvijam jos najmanje 4 price uporedo ali me mrzi da kucam...