hirajgoagain
Zaslužan član
- Poruka
- 127.284
nisam, to moras sa ribama da vidis to ljupko nadmetanje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

tvrdi se da cokolada dize raspolozenje![]()
Da,ako je u malim količinama, a ne da postane zamena za emocionalnu prazninu i nezadovoljstvo.
ko ce mi kupit nove haljine?iju taman posla se utovitiko ce mi kupit nove haljine?
...hoces li zato da ga upoznas?

Pri stresu se ne uzimaju antidepresivi vec sedativi.problem je fikso (fikso, jesi se skinuo sa antidepresiva) sto danas ljudi zbog bojazni da ce biti shvaceni kao ludaci ne idu kod psihologa vec pribegavaju varijanti veselica. dakle nije sramota uzimati antidepresive, ali je sramota ici kod cika doce...u prvom slucaju si pod stresom, a u drugom si cvec lud. iskreno ja mislim da bi sam razgovor mogao da bude od pomoci ida tabletice ne bi ni trebale u vecini slucajeva...
opet se izuzimam od teskih depresija. ja govorim o opstoj pojavi da se pri svakom manjem stresu uzima tabletica - selimo se rokni jednu, dete mi je bezobrazno rokni dve, muz me vara daj tri...a to se danas radi...
Najbolje je resiti napetost i stres prirodnim putem...kafa, cokolada, valerijana, shetanje u prirodi, ali mnogo puta to nije dovoljno i moguce(u globalu govorim )...
Zivimo u teskim, napetim vremenima...a drugo, razlicito ljudi reaguju na stres.
Po meni, niposhto nije sramota ici kod chika doce, chak je i pozeljno, a ne uzimati sredstva na svoju ruku...
Anksiolitike, antidepresive, sedative i ostale lekove i lekice iskljucivo treba da prepise lekar, pogotovo sto su u danasnje vreme skloni da se cesto zloupotrebljavaju...
Nikada nisam razumeo 2 vrste ljudi - .
Tebi treba lecenje, decko.što se psiholoških tehnika tiče
dok me prolife proseravanja totalno bacaju u bedak
razmišljanje o samoubistvu deluje umirujuće na mene....
pomisao da možeš prekinuti ovu agoniju življenja kad god poželiš ume da relaksira.....
hodao sam sad kroz snežnu belinu i mogao sad da ostanem u snegu, da legnem tu negde pijan i izgubim svu toplotu, našli bi me smrznutog, da sam hteo. dakle, nikakvo posebno cimanje nije potrebno... i super što je tako....

Rad oslobadja.
Znam da je parola potrosena, ali jeste istinita.
Rad okupira misli, (tezak rad i fizicku snagu), i daje jednom delu dana i zivota smisao, cilj.
Tesko je ziveti bez cilja.
Rad nudi kratkorocne ciljeve, i to je ono sto je dobro, ne uzima celog coveka, ne trazi preveliku posvecenost.
Posle zavrsenog rada, ma koliko on koristan ili besmislen bio, dolazi endorfin, spoznaja da nesto mozemo, da nesto vredimo, da nesto umemo.
Da smo vredni.
I niko tada nece ubiti vrednog coveka.
Rad je i jaka veza sa drugim ljudima. Covek koji radi ne moze izbeci susrete sa drugim ljudima.
Ako sretnete dobrog, ucite od njega. Ako sretnete budalu, razmislite zasto je bas vas nasao. Ako sretnete ljubav, uzmite.
Rad oslobadja.
vec zato sto mislim da je covekova priroda mnogo vise fluidna, te u opstem slucaju moze da moze biti i ovakav i onakav, zavisno od mnogih okolnosti, naravno u nekim granicama koje postoje unutar svakog coveka .