Prvi sastanak!

Jedino moze da se on tebi ne svidja a on hoce posto po to da obznani svima da si ti zaljubljena u njega. Tako je uradio moj komsija Stojan. Pa je mnogo nesrece izazvao tako. To je sto se mene tice ono sto moze da podje po zlu na prvom sastanku.

A da li helena postoji tu negde izmedju razmisljanje kakva je ta osoba s kim se vidjate..po meni ta trema samo znaci manjak samopouzdanja.

znash kako, mislim da se u stvari radi o tome koliko ti se ta osoba svidja... shto ti se vishe svidja veca je mogucnost da cesh imati tremu... ne bih rekla manjak samopouzdanja ali nesigurnost, strah recimo, hocesh li joj se dopasti dovoljno... po meni to nije bash u tako uskoj vezi sa samopouzdanjem, vishe je stvar nepoznavanja osobe sa kojom izlazimo, njenih zelja, potreba, interesovanja uopshte (ukoliko se radi o izlasku sa nama nepoznatom osobom)... ne znam koliko visoko mishljenje o sebi da imamo (bilo ono opravdano ili ne) svesni smo da su emocije neshto na shta ne mozemo da utichemo i otud ta trema...

Pa da ali zasto razmislja neko kakav ce utisak ostaviti...u svakom slucaju ces biti ono sto jesi i neces biti neko treci..polazis od toga da zelis upoznati osobu slicnu sebi i normalno ces razmisljati o tome da li ce se ona tebi svideti..ako nemate zajednickih tema kud koji..ides dalje..znaci jedini je problem naci ono sto zelis..tako polazi i ona druga strana..prvi je sastanak..nema emocija..samo razmisljas da to bude ta osoba koja ti u tom trenutku treba..po meni tu nema mesta za tremu.

Pa da ali zasto razmislja neko kakav ce utisak ostaviti...u svakom slucaju ces biti ono sto jesi i neces biti neko treci..polazis od toga da zelis upoznati osobu slicnu sebi i normalno ces razmisljati o tome da li ce se ona tebi svideti..ako nemate zajednickih tema kud koji..ides dalje..znaci jedini je problem naci ono sto zelis..tako polazi i ona druga strana..prvi je sastanak..nema emocija..samo razmisljas da to bude ta osoba koja ti u tom trenutku treba..po meni tu nema mesta za tremu.

au yb-te kako ne razumesh... nije to bukvalno "kakav utisak"... naravno da je glupo predstavljati se boljim nego shto jesi, vec se ostavljanje utiska tu u stvari svodi na to da li je ostavljeni utisak dovoljno dobar za dalje, da li ce u njemu ta osoba naci ono shto joj treba ili da li ce prepoznati isto... upravo ovo sledece shto si naveo i izaziva tremu, koliko smo slichni, da li uopshte, imamo li zajednichkih tema, pa chak i ono mozda on/a nije ono shto zelim i zamishljam da jeste, razumesh? i pusti to idesh dalje, nije uvek prvi susret bez emocija i nije jedini problem naci ono shto zelish, vec je i problem kad ti strashno zelish da ta bash ta osoba sa kojom izlazish bude sve to shto zelish...

izasli ste u grad i upoznali fino cheljade...nekako je uspio da vas smuti i zakaze sledeci randevu....da ne duzim 'problem' je sledeci....ja sam malo izasla iz stosa i imam TREMUUUU

2.pitanje za forumasice...kako su one prebrodjavale ove 'teske' momente?:

Davno je to bilo...:mrgreen:
Kad sam pristala na sastanak sa mm(isto nekada,hhh),bilo je s namjerom da mu kazem da ne zelim vezivanje,nisam planirala dugo ostati u tom gradu...znali smo se par nedelja,izlazili smo svako vece,ono bilo nam isto drustvo...ali izlazak je bio fenomenalan....prvi poljubac i ja sam zaboravila na sve moje planove...tako dosla sam ovdje kao u prolazu i ostala 16 godina....a tada sam prvi put izasla s momkom koji je moje godiste...ali eto...:D

Ja kad imam tremu pricham ko navijena i to sve neshto budibogsnama pa sam sama sebi ko debil zadnji a mogu misliti njemu...a hochu i od silne treme da kasnim zzeshche...tjah.
Jednom sam ishla da upoznam jednog forumasha i imala sam potpuno bezveznu tremu bez ikakve potrebe jer je bio prijateljski susret. Zato mislim da je trema zbog nepoznanica u tvojoj rachunici a ne zbog realnih okolnosti.
I uostalom..bash te briga...poslushaj ti sinnketa, on najbolje zna kako se rukuje pilotima. Ozbiljno.

au yb-te kako ne razumesh... nije to bukvalno "kakav utisak"... naravno da je glupo predstavljati se boljim nego shto jesi, vec se ostavljanje utiska tu u stvari svodi na to da li je ostavljeni utisak dovoljno dobar za dalje, da li ce u njemu ta osoba naci ono shto joj treba ili da li ce prepoznati isto... upravo ovo sledece shto si naveo i izaziva tremu, koliko smo slichni, da li uopshte, imamo li zajednichkih tema, pa chak i ono mozda on/a nije ono shto zelim i zamishljam da jeste, razumesh? i pusti to idesh dalje, nije uvek prvi susret bez emocija i nije jedini problem naci ono shto zelish, vec je i problem kad ti strashno zelish da ta bash ta osoba sa kojom izlazish bude sve to shto zelish...

Razumem..samo ja jedno ti drugo..ako ti sve vreme mislis o sebi i tremi..kakav ces utisak ostaviti..gde je tu razmisljanje o toj osobi..da li ce ona zadovoljiti kriterijume koje mozda imas..i naravno da ne treba ocekivati savrsenstvo..opterecujes se previse i normalno da ce ti svako odstupanje od svojih zelja biti razocarenje.

a evo george gde je ono... kad me terash da citiram samu sebe...:rolleyes: ufff... krenula sam kuci, pa ako imash josh neko pitanje strpi se malo, mozda se ukljuchim od doma...:wink:

izasli ste u grad i upoznali fino cheljade...nekako je uspio da vas smuti i zakaze sledeci randevu....da ne duzim 'problem' je sledeci....ja sam malo izasla iz stosa i imam TREMUUUUUU....

1.Pitanje namijenjeno muskarcima,iz njihovog ugla ,kakva cura treba biti na prvom sastanku da bi bio uspjesan?

2.pitanje za forumasice...kako su one prebrodjavale ove 'teske' momente?

Ja trenutno imam amneziju ..kao da nikad u svom zivotu nijesam vidjela musko ..a kamoli imala momka...pomagajte.....:lol::lol:

pozovi ga kod sebe na kafu...i seretski namigni ;)

Kamion pilot ces uvek cuti kad pitas svabu kojim se poslom bavi a vozac je kamiona ili holandjana npr., ali sorry znam da nasi seljaci ne idu na zapad jer im ovi ne daju vize pa tako nesto nisu ni imali prilike cuti.

Znaci tvoji su protiv toga da se udas za kamiondziju, a njihova cerka je koliko ja znam kozmeticarka, jel za to u americi treba faks?

Cim ti moras svojima to spomenuti znaci imas nameru biti ozbiljno sa njim a to znaci mozda i brak, e pa vidis on ce morati trpeti balkansku kicerajsku svadbu skup sa usljivim neharmonicnim trubacima i slusati neharmonicne melodije, trpeti pijane goste kicerajske koji smrde na kupus, pa kad moze on to sve istrpeti mozes i ti sto je on vozac, a oni imaju dosta kesha tamo.:ok:

by the way moji su samo za to da ja budem happy i da je on iz 'postene kuce' pa moze bit i guslar.

Back