Prvi sastanak!

prvo se zatvorim u sobu i histerisem oko pola sata :lol:

onda se istusiram svjezom (ne bas hladnjikaom) vodom,
sidjem sa oblaka, skinem njega sa istih... ipak je samo jos jedan zemljanin...
kao i svaki prije njega, i oni koji ce doci poslije
to sto mi se svidja mu ne daje apsolutno nikakvu nadmoc, i nema apsolutno nikakvog razloga za tremu pred njim

onda se opustim uz muziku,
radim citav dan sve sto volim (ako imam vremena prosetam sa drugom), zezam se
tako da na sastanak dodjem sasvim opustena

nadam se da ce ti posluziti :D

Sad mi je jasno zasto je neke zene ziva muka torbati.:roll:

Pa jel se ti ides sa nekim naci da bi se mazila ili se vi idete sibati u ring po pravilu "samo jedan izlazi van iz ringa"

Sta ti je smesno to kamion pilot:roll:

Znaci ti si dama a on kao vozac nije tebe zasluzan,:roll: sad ti zelim da vam to ne uspe, a njemu zelim neka si nadje zenu koju ce voleti i ona njega.

Samo za tvoju informaciju, kad te istorba kamiondzija doziveces najjaci orgazam i tek tada ces saznati sta je pravi sex.

Zena koju je podrapao kamiondzija, ne mora vise ici na depilaciju nikad i pica je sretna, nema problema vise sa jajnicima - nikad je ne bole, menstruacija je uvek redovita i sve ostale pogodnosti koje su dobre za zene.

ma bre sinnke ne baksuziraj....meni ne smeta UOPSTE vazno mi samo da momak ima job.a to za orgazme.....nadam se;)....medjutim to necu sirit po forumu stvarno...!

Sta ti je smesno to kamion pilot:roll:

Znaci ti si dama a on kao vozac nije tebe zasluzan,:roll: sad ti zelim da vam to ne uspe, a njemu zelim neka si nadje zenu koju ce voleti i ona njega.

Samo za tvoju informaciju, kad te istorba kamiondzija doziveces najjaci orgazam i tek tada ces saznati sta je pravi sex.

Zena koju je podrapao kamiondzija, ne mora vise ici na depilaciju nikad i pica je sretna, nema problema vise sa jajnicima - nikad je ne bole, menstruacija je uvek redovita i sve ostale pogodnosti koje su dobre za zene.

ma smijesno mi kako cu da kazem kuci...ne on nije kamiondjija...on je znate...pilot!!....kamiona:sad2:

ma smijesno mi kako cu da kazem kuci...ne on nije kamiondjija...on je znate...pilot!!....kamiona:sad2:

Kamion pilot ces uvek cuti kad pitas svabu kojim se poslom bavi a vozac je kamiona ili holandjana npr., ali sorry znam da nasi seljaci ne idu na zapad jer im ovi ne daju vize pa tako nesto nisu ni imali prilike cuti.

Znaci tvoji su protiv toga da se udas za kamiondziju, a njihova cerka je koliko ja znam kozmeticarka, jel za to u americi treba faks?

Cim ti moras svojima to spomenuti znaci imas nameru biti ozbiljno sa njim a to znaci mozda i brak, e pa vidis on ce morati trpeti balkansku kicerajsku svadbu skup sa usljivim neharmonicnim trubacima i slusati neharmonicne melodije, trpeti pijane goste kicerajske koji smrde na kupus, pa kad moze on to sve istrpeti mozes i ti sto je on vozac, a oni imaju dosta kesha tamo.:ok:

Sad mi je jasno zasto je neke zene ziva muka torbati.:roll:

Pa jel se ti ides sa nekim naci da bi se mazila ili se vi idete sibati u ring po pravilu "samo jedan izlazi van iz ringa"

VS

Salim se. Nego budi fina povucena i neka ti on bude centar paznje, kao on ti je najbolji itd. Sa njim bi sve mogla, kao u stilu torbati se i tamo di nikad ne bi ni na kraj pameti, ali to je prica samo, neka ti se vide malo tange ali ti o tome kao nemas pojma, pravis se luda:roll:. Priblizi se uz njega kad god imas mogucnost kao slucajno i kad krene da te poljubi pravi se da je toliko neodoljiv i ni slucajno nemoj glumatat kao znas ono "drugi krug da ne ispadnem laka" nego neka ima utisak da si se bas nalozila na njega kao koza na travu u prolece.

a ko ti je dao pravo da mi se obracas? :roll:

izasli ste u grad i upoznali fino cheljade...nekako je uspio da vas smuti i zakaze sledeci randevu....da ne duzim 'problem' je sledeci....ja sam malo izasla iz stosa i imam TREMUUUUUU....

1.Pitanje namijenjeno muskarcima,iz njihovog ugla ,kakva cura treba biti na prvom sastanku da bi bio uspjesan?

2.pitanje za forumasice...kako su one prebrodjavale ove 'teske' momente?

Ja trenutno imam amneziju ..kao da nikad u svom zivotu nijesam vidjela musko ..a kamoli imala momka...pomagajte.....:lol::lol:

samo se opusti.....kad udje u tebe..secanja ce se vratiti ,amnezija ce isceznuti...i bices ponovo u igri....tctctctc..sta si sebi dozvolila....da zaboravis..tctc:oops:

Daco, malo si ovde... ali i to je nebitno....nisi shvatio poentu...ima vremena.

Shvatio sam, a da li ti mozes da shvatis da pokusavam svojoj prijateljici da uputim obican kompliment? Ona to meni stalno radi, pogotovo kad mi ne ide bas u zivotu, jednostavno me hrabri ta devojka i uvek je uz mene. Mora li neko perverzan da mi se nakaci cim zinem i prijateljici kazem neku lepu rec? Da li si shvatila poentu curo? Nadji nekog drugog, nisam najbolje raspolozen.

izasli ste u grad i upoznali fino cheljade...nekako je uspio da vas smuti i zakaze sledeci randevu....da ne duzim 'problem' je sledeci....ja sam malo izasla iz stosa i imam TREMUUUUUU.
ma ja uvek imam tremu. i kad sam u stosu i kad sam van stosa... jednostavno je tako :D
sreca pa lepo zapricavam sagovornike i to malo sakrije moje sumanuto ponasanje i nervozu :D
nisam skoro izasla na prvi izlazak (u vezi sam)... al moja best frendica jeste juce... i OBOJE su imali tremu :D :D :D

Nemam bas neku tremu kad su u pitanju upoznavanja te vrste...samo jednom mi je bila frka...ali ne od samog susreta, vec od putovanja u nepoznato da se vidim sa osobom koju u zivotu nisam videla...da mi je bila frka sam tek skontala nakon duzeg vremena ..:lol:...bese to davnooo.....

Nego budi opustena i budi to sto jesi....;)

Kako je lako dati savjet....i sve je divno i ostvarivo, samo kada se o tebi ne radi..........

Ni jednom nisam uspjela izaci sa deckom opustena, ne samo na prvi, vec i na prvih par sastanaka..........trema koja unistava, jos kada uhvati u gradskom prevozu dok se priblizavam dogovorenoj lokaciji.......tada jedino zelim da se vratim kuci i sve ce biti u redu, ali prodje to brzo, cim ga ugledam..........a onda mi se jezik saplete, nista pametno da izgovorim, sreca pa sam izlazila sa brbljivim momcima koji su znali lijepo da usmjere razgovor...........a pogled mi se nekako prikuje za sto, i cim ga pogledam smetem se, pa i zacrvenim ponekad..........
Uzasna sam na prvim sastancima..................ali, nikada nisam zakazala, uvijek su zeljeli i sledeci............
Ako nisi bas neki ekstrem u necemu, bice sve ok.....sta moze poci po zlu?......

Back