Prvi sastanak!

ne znam... za kim?:confused:

pa @Helena ti stvarno si van svih tokova:roll: pa ja sam ti bila luda za Rilom ,srecom momak me ignorisao.a dzorzi mi otvorio oci..i ja se pokrenula malo...prvi dan naletjela na pedera ..drugi dan bio jedan fizicki neadekvatan i evo sad............ma ukapirala ja da mi nije ovo podgorica pa da me sami startuju..moram malo da povucem za rukav....:lol:...ovo se salim...:mrgreen:

Da..koliko cestih promena raspolozenja to je bas zabrinjavajuce..a gde su one teme ko vam se a ko ne dopada..nesto ih nema u poslednje vreme :D

DZordzi cim se otvori takva nova tema ti ides na prvo mjesto...mislim sad kao zauzeta nemam opciju ko mi se svidja kao muskarac....ali cu da te upisem kao licnog virtuelnog psihoterapeuta....:grin:

Pa prvo kazes da se niste videli a sad da je ostavio vikend utisak..nista ne kapiram :D
... kako mislis da smo se upoznali dzordzi.. preko slike?....pa bili u istom drustvu,sjedjeli,djuskali..pricali...dogovorili se za nekst krash ja tebi moram sve da crtam.daj ukljuci se malo,povseti mi punu paznju..samo piskaras..tek tako..;)
..a meni lete minuti...da si bar jeftiniji..;)

prvo se zatvorim u sobu i histerisem oko pola sata :lol:

onda se istusiram svjezom (ne bas hladnjikaom) vodom,
sidjem sa oblaka, skinem njega sa istih... ipak je samo jos jedan zemljanin...
kao i svaki prije njega, i oni koji ce doci poslije
to sto mi se svidja mu ne daje apsolutno nikakvu nadmoc, i nema apsolutno nikakvog razloga za tremu pred njim

onda se opustim uz muziku,
radim citav dan sve sto volim (ako imam vremena prosetam sa drugom), zezam se
tako da na sastanak dodjem sasvim opustena

nadam se da ce ti posluziti :D

Ako smem da primetim: izvanredno, zrelo razmišljanje.
Tako rezonuje osoba koja ima samopouzdanje, tj. razvijenu svest o sebi.
Na to što si rekla apsolutno nemam šta da dodam... osim da postoje neke vrlo specifične okolnosti, kada idealizacija ode predaleko... Ali, to je već za neku drugu temu.

Dobro..do kad su te dojili..da li si spavala sama..pored upaljenog svetla..da li grickas nokte..plasis li se vode..visine..da li se neko od tvojih predaka tako stideo :D

pa nijesu me dojili..nego me dojila majka ..u jednini..jao...psihologa..spavam sama u mraku..sa drugima ,pa ....volim kad je upaljeno svijetlo:mrgreen:;)..nijesam neki plivac...a preci..dzordzi mene je pradjed bio najzgodniji momak u mornaricu.... znas li sto su ovi danasnji manekeni za njega..pih...nema usporedjenja..a ne da se stide..!!!ju.ju..sta ti pitas..

ostatak ces dobit na private...;)

....samo da kazem je bilo predivno i da nijesam imala tremu i zapravo vec je bila nestala kad smo razmijenili prve pozive i poruke....tako da sam bila "normalna"(I hope):mrgreen::lol: a on je predivan,tako zabavan i pazljiv:heart:..........jao mislim da sam se zaljubila:shock:....a sto je najgore mislim da cu jos i gore...a tad sam potpuno neuracunljiva.............bolje mi je bilo 's mirom'.pozz.hvala svima

izasli ste u grad i upoznali fino cheljade...nekako je uspio da vas smuti i zakaze sledeci randevu....da ne duzim 'problem' je sledeci....ja sam malo izasla iz stosa i imam TREMUUUUUU....

1.Pitanje namijenjeno muskarcima,iz njihovog ugla ,kakva cura treba biti na prvom sastanku da bi bio uspjesan?

2.pitanje za forumasice...kako su one prebrodjavale ove 'teske' momente?

Ja trenutno imam amneziju ..kao da nikad u svom zivotu nijesam vidjela musko ..a kamoli imala momka...pomagajte.....:lol::lol:

slatka,nasmejana i spremne pice za dobar kres

Back