Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 239.841
Ma reko mozda tamo elekta napise 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne znam... za kim?![]()
...ovo se salim...
Da..koliko cestih promena raspolozenja to je bas zabrinjavajuce..a gde su one teme ko vam se a ko ne dopada..nesto ih nema u poslednje vreme![]()
DZordzi cim se otvori takva nova tema ti ides na prvo mjesto...mislim sad kao zauzeta nemam opciju ko mi se svidja kao muskarac....ali cu da te upisem kao licnog virtuelnog psihoterapeuta....:grin:
Hvala..bas sam pocastvovan..nego pricaj sta bi..jel paja il' jare?Hvala..bas sam pocastvovan..nego pricaj sta bi..jel paja il' jare?
..pricaj mi o svom detinjstvu..polako sve iz pocetkaNiste se videli a ti vec zauzeta i zatalebana?ajoooj..pricaj mi o svom detinjstvu..polako sve iz pocetka
...nijesam jos zatelebana ali da ja sam tvoj potencijalni ludo zaljubljeni pacijent....... kako mislis da smo se upoznali dzordzi.. preko slike?....pa bili u istom drustvu,sjedjeli,djuskali..pricali...dogovorili se za nekst krash ja tebi moram sve da crtam.daj ukljuci se malo,povseti mi punu paznju..samo piskaras..tek tako..Pa prvo kazes da se niste videli a sad da je ostavio vikend utisak..nista ne kapiram![]()

prvo se zatvorim u sobu i histerisem oko pola sata
onda se istusiram svjezom (ne bas hladnjikaom) vodom,
sidjem sa oblaka, skinem njega sa istih... ipak je samo jos jedan zemljanin...
kao i svaki prije njega, i oni koji ce doci poslije
to sto mi se svidja mu ne daje apsolutno nikakvu nadmoc, i nema apsolutno nikakvog razloga za tremu pred njim
onda se opustim uz muziku,
radim citav dan sve sto volim (ako imam vremena prosetam sa drugom), zezam se
tako da na sastanak dodjem sasvim opustena
nadam se da ce ti posluziti![]()
Moras se potpuno otvoriti..kako mislis da postavim dijagnozu bez informacija..ajde zazmuri..dok izbrojim do 10 vraticemo se u tvoje detinjstvo![]()
..Samo se skockaj,ali tako da opet ne deluješ uštogljeno ni fizički, ni psihički...ja sam malo izasla iz stosa i imam TREMUUUUUU....
2.pitanje za forumasice...kako su one prebrodjavale ove 'teske' momente?
dzorz...ja sam relativno kasno naucila da vozim bicikl.....da nije to uzrok mojih sadasnijh 'unutrasnjih konflikata'..?..
![]()
Elekta duso, ne brini, naucices ti i kamion da vozis...dzorz...ja sam relativno kasno naucila da vozim bicikl.....da nije to uzrok mojih sadasnijh 'unutrasnjih konflikata'..?..
![]()
, ako treba.Dobro..do kad su te dojili..da li si spavala sama..pored upaljenog svetla..da li grickas nokte..plasis li se vode..visine..da li se neko od tvojih predaka tako stideo![]()

Elekta duso, ne brini, naucices ti i kamion da vozis..., ako treba.
![]()
ocu dacho ako ustreba..a ja bi radije da budem asistent kamion- pilota...![]()

a on je predivan,tako zabavan i pazljiv
..........jao mislim da sam se zaljubila:shock:....a sto je najgore mislim da cu jos i gore...a tad sam potpuno neuracunljiva.............bolje mi je bilo 's mirom'.pozz.hvala svimaizasli ste u grad i upoznali fino cheljade...nekako je uspio da vas smuti i zakaze sledeci randevu....da ne duzim 'problem' je sledeci....ja sam malo izasla iz stosa i imam TREMUUUUUU....
1.Pitanje namijenjeno muskarcima,iz njihovog ugla ,kakva cura treba biti na prvom sastanku da bi bio uspjesan?
2.pitanje za forumasice...kako su one prebrodjavale ove 'teske' momente?
Ja trenutno imam amneziju ..kao da nikad u svom zivotu nijesam vidjela musko ..a kamoli imala momka...pomagajte.....![]()