Prvi put objavljeno - 54% novorodjene dece u Parizu - crnci

I što s time? Muči vas nešto... Neka su živi i zdravi.

Jesi živela nekad u Francuskoj ili baš u Parizu? Jesi se vozila pariskim metroom? Da nisi videla možda nekad gde i kako živi većina crnaca u Parizu? Jesi li upućena u međurasne, međunacionalne i međuverske probleme te zemlje? Pitaš šta s time što je objavljen ovaj podatak u ovakvoj formi? Upravo ono što je navedeno u uvodnom postu, marginalizacija tih ljudi na delu.
A s druge strane, kad bih te, recimo, upitala da li bi imala nešto protiv da se preko puta tvog stana ili kuće nasele Cigani, ti bi u istom duhu odgovorila? :whistling:

:hahaha: kakav licemerluk covece bozi. tipicno srpsko baljezganje.
sto ne kazete onda nije dobro mrzeti komsiju Bosnjaka ili Hrvata? sto se toga ne setite.. ili sacuvaj boze ''Siptara'' :roll:
ovo je stvarno vise nego gadno sto ovi tkzv. ''antifasisti'' govore. Posebno mislim na ove rodoljube sto kace neke viteze na avataru a govore o nekakvom miru i hegemoniji,jos samo recite da su i CETNICI bili antifasisti pa da ga zacinite za merak :mrgreen:

sto se tice crnaca ravnodusan sam,niti ih mrzim niti volim,da sam zaljubljen u njih nisam brate i eto :cmok:

O cemu ti pricas covece? Ti si pomesao Bosnjake, Hrvate, crnce, antifasiste, moj avatar, mir i hegemoniju i jos i cetnike.

Jel tebi dobro? :hej:

Hercegovci ne znaju ocigledno da citav splet okolnosti utice na neke narode, i to sta ce oni pruziti civilizaciji.
Pitajmo se imali razlike izmedju bele populacije.Sta je to hrvatsko pucanstvo korz istoriju pruzilo svetskoj kulturi i nauci u odnosu na narode iz okruzenja?Nasao se Hercegovac za koga je do pre 30 godina glavno prevozno sredstvo bio Tovar(magarac) da uporedjuje rase.Gde je razlika izmedju Hrvata Hercegovaca i bantu crnaca?Samo u boji koze?
Mozda zato hercegovci odlaze na more da pocrne na jadranskim plazama da tako anuliraju i tu poslednju razliku.Vole rasisti da pocrne preko leta:mrgreen:

Poslednja izmena od moderatora:
zanima me sta misle ovi srpski ''antifasisti'' o ovome ;)

Nikolija Jovanovic (cerka Vesne Zmijanac) u akciji:

vesna-ostala-bez-zeta-crnca-2008-12-18.jpg

1201svet.jpg

Lepo, šta fali? :D Kakve veze ima da li su crni ili beli? Ljudi su u svakom slučaju a rasne podele su prevaziđena stvar iz prostog razloga što je nauka dokazala da smo genetski svi isti i da ne postoje rase već samo velike fizičke razlike u izgledu koje se prenose genima. Gledati da li je neko crn ili beo je jednako glupo kao gledati da li ima plave ili braon oči, da li je debeo ili mršav ... stvar prirode i genetike a ako su roditelji crni logično da će biti i deca.

super, udaj se ti za nekog ciganina onda posto si tako emancipovana:whistling:

Hercegovci ne znaju ocigledno da citav splet okolnosti utice na neke narode, i to sta ce oni pruziti civilizaciji.
Pitajmo se imali razlike izmedju bele populacije.Sta je to hrvatsko pucanstvo korz istoriju pruzilo svetskoj kulturi i nauci u odnosu na narode iz okruzenja?Nasao se Hercegovac za koga je do pre 30 godina glavno prevozno sredstvo bio Tovar(magarac) da uporedjuje rase.Gde je razlika izmedju Hrvata Hercegovaca i bantu crnaca?Samo u boji koze?
Mozda zato hercegovci odlaze na more da pocrne na jadranskim plazama da tako anuliraju i tu poslednju razliku.Vole rasisti da pocrne preko leta:mrgreen:

Nešto ne vidim da se kartonira vrijeđanje Hercegovaca ?
OK, da postavimo retoričko pitanje: Hercegovaca ima - Hrvata oko 300.000, Muslimana oko 100.000, Srba oko 200.000. Skupa oko 600.000, osjetno manje od milijun.

Crnaca u Amerikama ima preko 150 milijuna, u Africi preko 800 milijuna. Skupa, crnaca u svijetz ima dobrano preko milijardu ljudi.

I kakva je to onda glupa poredba ?

Crnci imaju vece alatke, tako da mene direktno ugrozavaju. I dominiraju nad belim zenama. z:(
Belci su ugrozeni crnackom mocnom alatkom, i moramo se udruziti u gilde, i vratiti ropstvo. Jedino tako cemo sacuvati nasa imanja i zene.

Decko, ti nisi cuo sta narodna mudrost kaze:

"BOJ NE BIJE SVIJETLO ORUZJE,

VEC BOJ BIJE SRCE U JUNAKA!" ;)

Uostalom Crnci su primitivni i nisu prerasli faze rasizma itd. Jednostavno oni kao rasa su percipirani kao ugrozeni i drze se zajedno itd. STo znaci da ce ubrzo cim se okrene odnos moci u njihovu stranu, osim alatki imati i dominat nad belcima
Priemra je mnogo
svi ljudi su isti, pokusavaju uvek da nadyebu brata svoga
A Bog je rekao, ne zeli zlo blizenjem svome nego zivi u skladu sa njime. Ali Crnci slusaju gangsta rap, i diluju drogu belcima :(

Back