bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 31.800
Ajde, slusamoPa blokaderi su najveći Ćacini, mogu da vam opišem šta sam pretrpeo na autobusu
Zamalo da sam imao teret na duši

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde, slusamoPa blokaderi su najveći Ćacini, mogu da vam opišem šta sam pretrpeo na autobusu
Ajde, slusamo![]()
Šta ćeš nesretniće na autobusu?Pa blokaderi su najveći Ćacini, mogu da vam opišem šta sam pretrpeo na autobusu
Nemam pare da obnovim vozačkuŠta ćeš nesretniće na autobusu?
Nje se desilo, al tebe ubeđivati je uzaldno, jer ćeš opet postavljati neke fotografije, kao dokaze koje nit imaju neke veze niti se može utvrditi da su verodostojne, ili su preuzete sa nekih namenskih medija...znači, ok, važi, imaš prava na mišljenje.Kako informacija može da bude “maliciozna”? Desilo se, dakle nije u pitanju dezinformacija, inače to ima i svoj nazv, zove se ‘ideološka indoktrinacija dece’, i to od obdaništa.
znači, ok, važi, imaš prava na mišljenje.
Dobro je što nisi napustila forum, bili bi zakinuti za ovu genijalnost.
Verujem da su neke vrlo jednostavne stvari za tebe genijalnost.
Jednostavnije od ovoga ne može: potpisati sebe kao autora tuđeg autorskog dela je nemoralno.
Čak i da se ne slažeš s ovim ne moraš upasti u histerični pljuvački zanos. Nije genijalan savet, ali za tebe vrlo koristan i možeš da ga primeniš i u drugim situacijama. Tek sam danas videla da si sinoć (iako sa nekoliko sati zakašnjenja) ipak banovan zbog uvreda na ovoj temi što je dobro. Prečesto na ovom forumu upadaš u vatru, napadaš neistomišljenike, histerišeš, vređaš, ponižavaš, komuniciraš sa nekim otrovnim i zlobnim sarkazmom...i tvojih skoro 2 000 postova za dva i po meseca od kako si se registrovao na forumu, se uglavnom na to svode. Poenta foruma je iskazati svoje mišljenje, ali i poštovati tuđe. Dakle, to što radiš nije dobro ni za druge, a ni za tebe. Pre nekog vremena na forumu poreklo se jedan lik žalio da je imao zdravstvenih smetnji nakon jedne rasprave. Bez ikakvog sarkazma i ironije, može srčka da te strefi od tolikog histerisanja, a ja ne bih zaista da te nosim na duši. Zato nemam nameru da se s tobom više natežem oko ove teme, a da li ću otići sa foruma još ne znam i to se tebe ne tiče. Žao mi je zbog tvojih ‘trauma’ i veruj mi čak ni to nije sarkazam. Ako ćeš ti jadan da se opet ‘istraumiraš’ čak i nakon ovih dobronamernih saveta, šta ti mogu...
Jednostavnije od ovoga ne može : ako ti autor preda, proda, ustupi autorska prava, možeš potpisati i moju babu ako hoćeš.Verujem da su neke vrlo jednostavne stvari za tebe genijalnost.
Jednostavnije od ovoga ne može: potpisati sebe kao autora tuđeg autorskog dela je nemoralno.
Čak i da se ne slažeš s ovim ne moraš upasti u histerični pljuvački zanos. Nije genijalan savet, ali za tebe vrlo koristan i možeš da ga primeniš i u drugim situacijama. Tek sam danas videla da si sinoć (iako sa nekoliko sati zakašnjenja) ipak banovan zbog uvreda na ovoj temi što je dobro. Prečesto na ovom forumu upadaš u vatru, napadaš neistomišljenike, histerišeš, vređaš, ponižavaš, komuniciraš sa nekim otrovnim i zlobnim sarkazmom...i tvojih skoro 2 000 postova za dva i po meseca od kako si se registrovao na forumu, se uglavnom na to svode. Poenta foruma je iskazati svoje mišljenje, ali i poštovati tuđe. Dakle, to što radiš nije dobro ni za druge, a ni za tebe. Pre nekog vremena na forumu poreklo se jedan lik žalio da je imao zdravstvenih smetnji nakon jedne rasprave. Bez ikakvog sarkazma i ironije, može srčka da te strefi od tolikog histerisanja, a ja ne bih zaista da te nosim na duši. Zato nemam nameru da se s tobom više natežem oko ove teme, a da li ću otići sa foruma još ne znam i to se tebe ne tiče. Žao mi je zbog tvojih ‘trauma’ i veruj mi čak ni to nije sarkazam. Ako ćeš ti jadan da se opet ‘istraumiraš’ čak i nakon ovih dobronamernih saveta, šta ti mogu...
Jednostavnije od ovoga ne može : ako ti autor preda, proda, ustupi autorska prava, možeš potpisati i moju babu ako hoćeš.
Drugi deo posta neću ni komentarisati jer je toliko zlonameran, pun perfidnih uvreda, kao i uostalom svi tvoji postovi upućeni ljudima koji ne misle isto kao ti. I da, ovakve postove ako se ponove, kažnjavaću, možeš se obratiti upravi ako ti nešto nije jasno, umesto da pišeš po forumu.
Ustupiti nekome autorska prava znači da si saglasan da drugi ekonomski iskorišćava tvoje delo.
Čak i tada autor dela je potpisan.
U jednoj od prethodnih poruka sam objasnila zašto mislim da im autor nije unapred dao dozvolu, čak ni neformalnu (a kamoli potpisao neki ugovor), već da je naknadno obavešten o svemu tek kad su mu javili da se na youtube pojavila ta pesma.
Ovde uopšte nije stvar u kažnjavanju plagijatora koje niko ne traži, nego u principu onih koji su sebe potpisali kao autore pesme koja nije njihova dovodeći u zabludu one silne ljude koji komentarišu ispod videa u stilu: kako su naša divna deca smislila odličnu stvar, kako su divni tekst i muzika itd. Koliki narcis treba da budeš, pa da se potpišeš ispod dela koje nisi napisao?
Ovo je neistina i uvreda, ali ti si ovde supermodetorka pa možeš da vređaš i provociraš do mile volje... Na kraju poznat scenario je sledećinaj kojeg provociraš biće banovan, a ti ostaješ večno nedodirljiva. Eto i ti bi mogla da staviš autorska prava na svoju supermoderatorsku praksu (šala mala
).
Ništa, uapsiti ceo FDU i FMU, za svaki slučaj i Dragoljuba Ilića.
Halo Saveta! Etika je na drugom spratu kod Sime.Verujem da su neke vrlo jednostavne stvari za tebe genijalnost.
O cemu ti?Deca do 80 godina. Tad prestaju da sisaju.
O cemu ti?![]()