Prvi put objavljeno - 54% novorodjene dece u Parizu - crnci

Париз је пун и препун црнаца, таква ми је информација од пре неки дан. Свуда их има али углавном обављају физичке или "лакше" послове као што је овај облик модерне рикше...

1599126994_b4e8b021a0.jpg

(возе по 2 особе у овом циклобилу (Cyclobulle)

Poslednja izmena:
Usput- zašto se to čini nekom poželjnim ili normalnim ?

Zašto da, recimo, 70% Novog Sada čine Arapi ?

Ili 80% Šangaja Nijemci ili neki drugi bijelci ?

Ili 55% Kaira Španjolci ?

Ili .....

Zašto se tako lako i previše olako nameće ideja da zemlje nastanjene bijelcima-Europljanima trebaju- zbog blesavih multi-kulti zakona- biti preplavljene rasnim strancima (razni Azijci, crnci, Arapi-muslimani,..) ?

Zašto se netko kikeri na to, dok leleče o demografskoj ekspanziji koja je progutala Kosovo ?

A da krene neka druga, od malo zaguljenijih (Sudan, Pakistan, Nigerija, Vijetnam, ..), pa preplavi i Beograd, i Niš, i Novi sad i ...

I tko bi se onda kliberio ?

Usput- zašto se to čini nekom poželjnim ili normalnim ?
По Србији? Врло једноставно. Комунисти и њихови потомци. Вечити интернационалисти. Генетика је то, генетика је то. Ушло им у крв. Оперисано то од припадности нацији, раси.

Ал свака част на ангажману, но ипак сам ја ови твој текст сачувао у ворду, па ће бити даље публикован. Мислим искуство јел. Кога су змије јеле и гуштера се боји и тако то. Знају овде текстови нестајати, ал ај сад времена се мењају.

Него, не било ти заповеђено, ако имаш још таквих текстова пошаљи ми линк ка њима.

Poslednja izmena:
По Србији? Врло једноставно. Комунисти и њихови потомци. Вечити интернационалисти. Генетика је то, генетика је то. Ушло им у крв. Оперисано то од припадности нацији, раси.

Ал свака част на ангажману, но ипак сам ја ови твој текст сачувао у ворду, па ће бити даље публикован. Мислим искуство јел. Кога су змије јеле и гуштера се боји и тако то. Знају овде текстови нестајати, ал ај сад времена се мењају.

Него, не било ти заповеђено, ако имаш још таквих текстова пошаљи ми линк ка њима.

А не, госпон Хроби је стручњак за Србе. Ово му је изјава векова:

Inače, sve su to tričarije. Pa što onda ako većina Hrvata potječe od Srba? Što se time želi reći? Stvar je opet banalna, i mogu samo prepisati s Herceg Bosne trivijalnu stvar:

"U srednjovjekovnim bosanskim vrelima, kako je istaknuto, nema izricaja Hrvat ili hrvatski..."

"U srednjovjekovnim bosanskim vrelima, prije svega u njihovu nazivlju, nema izricitih potvrda o nazocnosti hrvatskoga stanovnistva na podrucju bosanske drzave..."

"DAPACE, ni na nekim dijelovima hrvatskoga kraljevstva u srednjem vijeku nije bilo hrvatskoga imena. Primjerom je srednjovjekovna Sclavonia ili Slovinje."

ovo je katastrofa sta se radi :think:
crna populacija je poznata po nasilju i bahatosti dje se god nalaze i sve veci broj njih u EU samo ce jos vise pogorsati stanje.
najvise kriminalnih radnji oni obavljaju a pri tome su veliki rasisti. nervira me kad pocne neki crnja da baljezga kad za njega nema posla naprimer ili tako nesto,on odmah okrene to je zato sto je ''CRNAC''. :roll:
svasta!

jel te to podseca na nekog na balkanu...???

Kako se razvija sportista?!Spram popularnosti sporta, i materijalno tehnickoh uslova.
Evo kako razmislja glupi hercegovacki rasista.Crnci su istisnuti iz boksa preuzeli su ulogu Ukrajinci i Rusi. Glupi rasista ne zna da napravi razliku izmedju kategorija.Obojeni,latinosi,su bez premca u laksim kategorijama.Meksikanci,Kubanci,i ostale mesavine robova iz Afrike sa juznoamericko i centralno americkim indijancima caruju su bez premca do teske kategorije.Recimo da je Roj Dons junior bio prvak u tri kategorije,(je8ote crnac)Bokser bez mane.Do brace Klicko nije bilo belih boksera.Kao kljucni dokaz glupi hrvatski rasista bas uzima kroz citavu istoriji boksa bracu Klicko.
Vaterpolo je popularan u SAD koliko hokej na travi u Srbiji:per:
Glupi rasista ne zna da se na Zapadu favorizuje jedinka nasuprot kolektiva.Dok na Istoku je kolektiv ispred jedinke, pa zato u kolektivnim sportovima "istocnjaci"imaju daleko vise uspeha od zapadno evropskih kolega i ostale bagre WASPovaca.To nije pitanje genetike nego pristupa.Tako na istoku drzave favorizuju i ulazu u coveka kroz kolektiv,u SAD je to pitanje svedeno na jedinku.Ali za glupog Hercegovackog rasistu kljucni dokaz je boja koze
Glupi rasista ne zna da su afroamerikanci fizicki dobri jer su odgajani kao rasni konji u SAD.Dok su kao roblje dopremani u SAD beli gospodari su ih uparivali kao konje.Slabi su lisavani zivote teskim radom,jaki su uparivani sa dobrim i zdravim zenkama.Da, samo superiorno belo bice moze biti takav skot

Poslednja izmena od moderatora:
koja gomila gluposti.:eek:
Kako se razvija sportista?!Spram popularnosti sporta, i materijalno tehnickoh uslova.
Evo kako razmislja glupi hercegovacki rasista.Crnci su istisnuti iz boksa preuzeli su ulogu Ukrajinci i Rusi. Glupi rasista ne zna da napravi razliku izmedju kategorija.Obojeni,latinosi,su bez premca u laksim kategorijama.Meksikanci,Kubanci,i ostale mesavine robova iz Afrike sa juznoamericko i centralno americkim indijancima caruju su bez premca do teske kategorije.Recimo da je Roj Dons junior bio prvak u tri kategorije,(je8ote crnac)Bokser bez mane.Do brace Klicko nije bilo belih boksera.Kao kljucni dokaz glupi hrvatski rasista bas uzima kroz citavu istoriji boksa bracu Klicko.
Vaterpolo je popularan u SAD koliko hokej na travi u Srbiji:per:
Glupi rasista ne zna da se na Zapadu favorizuje jedinka nasuprot kolektiva.Dok na Istoku je kolektiv ispred jedinke, pa zato u kolektivnim sportovima "istocnjaci"imaju daleko vise uspeha od zapadno evropskih kolega i ostale bagre WASPovaca.To nije pitanje genetike nego pristupa.Tako na istoku drzave favorizuju i ulazu u coveka kroz kolektiv,u SAD je to pitanje svedeno na jedinku.Ali za glupog Hercegovackog rasistu kljucni dokaz je boja koze
Glupi rasista ne zna da su afroamerikanci fizicki dobri jer su odgajani kao rasni konji u SAD.Dok su kao roblje dopremani u SAD beli gospodari su ih uparivali kao konje.Slabi su lisavani zivote teskim radom,jaki su uparivani sa dobrim i zdravim zenkama.Da, samo superiorno belo bice moze biti takav skot

:klap:

Nije dobro siriti mrznju ma sta ko mislio o crncima, ili bilo kome drugom. Sirenje mrznje je djavolja rabota.

Poslednja izmena:
Nije dobro siriti mrznju ma sta ko mislio o crncima, ili bilo kome drugom. Sirenje mrznje je djavolja rabota.

:hahaha: kakav licemerluk covece bozi. tipicno srpsko baljezganje.
sto ne kazete onda nije dobro mrzeti komsiju Bosnjaka ili Hrvata? sto se toga ne setite.. ili sacuvaj boze ''Siptara'' :roll:
ovo je stvarno vise nego gadno sto ovi tkzv. ''antifasisti'' govore. Posebno mislim na ove rodoljube sto kace neke viteze na avataru a govore o nekakvom miru i hegemoniji,jos samo recite da su i CETNICI bili antifasisti pa da ga zacinite za merak :mrgreen:

sto se tice crnaca ravnodusan sam,niti ih mrzim niti volim,da sam zaljubljen u njih nisam brate i eto :cmok:

Poslednja izmena:
:hahaha: kakav licemerluk covece bozi. tipicno srpsko baljezganje.
sto ne kazete onda nije dobro mrzeti komsiju Bosnjaka ili Hrvata? sto se toga ne setite.. ili sacuvaj boze Siptara :roll:
ovo je stvarno vise nego gadno sto ovi tkzv. ''antifasisti'' govore. Posebno mislim na ove rodoljube sto kace neke viteze na avataru a govore o nekakvom miru i hegemoniji,jos samo recite da su i CETNICI bili antifasisti pa da ga zacinite za merak :mrgreen:

sto se tice crnaca ravnodusan sam,niti ih mrzim niti volim,da sam zaljubljen u njih nisam brate i eto :cmok:

Pazi,evo ti jedan primer kao sala.
Dodje Muja kao izbeglica u Nemacku devedesetih.Dugo nista nije kresao,resi da pokupi qrvu.Savata jednu, pocne sa njom spiku i riba mu kaze:"Moram biti iskrena prema tebi,ja sam triperasica".Na to ce Muja:"Nema veze bona i ja sam Musliman,niko nije savrsen".:mrgreen:

Pazi,evo ti jedan primer kao sala.
Dodje Muja kao izbeglica u Nemacku devedesetih.Dugo nista nije kresao,resi da pokupi qrvu.Savata jednu, pocne sa njom spiku i riba mu kaze:"Moram biti iskrena prema tebi,ja sam triperasica".Na to ce Muja:"Nema veze bona i ja sam Musliman,niko nije savrsen".:mrgreen:

a da qrva nije cerka vesne zmijanac?
blago vama dobili ste cokoladnog zeta.
fura brate hip hop do kraja imat garu zeta je do rinegraja jaja :zurka:

Poslednja izmena:
Crnci su maltrerirani vekovima i nisu imali mogucnost da urade mnogo zbog rasista koji lece komplekse tvrdnjama da vrede vise od drugih samo zbog boje koze...

Gdje li su samo bili ti vekovi kad crnci nisu polučili ama baš ništa ? U zadnjih 5-6.000 godina, nitko normalan nije ni mislio na crnce, kad se stvarala civilizacija u Sumeru (3.500 pr.n.e), Egiptu (2.800 pr.n.e), Kini ( cca. 1.800 pr.n.e), Kreti (1.600 pr.n.e),... Od crnaca nije bilo- ništa. Spominje se, doduše, napuhano Nubijsko kraljevstvo, no ono je malo toga ostavilo i uglavnom je upalo u fantazije Afrocentrika.

Crnce su kao robove u nešto većoj mjeri počeli Arapi uvoziti oko 700 nove ere, no to nije bilo ništa veće od porobljavanja Germana ili Kelta od Rimljana, te slične industrije u drugim društvima (Inke, Grci, Egipćani, Hebreji,..).

Ozbilnije, trgovina robljem preko Atlantika počinje oko 1700 i završava oko 1830. U svim stoljećima prije, i stoljećima nakon toga, crnci u Africi, u Amerikama, na bliskom istoku, realno nisu polučili ništa značajno na bilo kojem polju civilizacije. Nekoliko je pojedinaca dalo zanimljiva umjetnička djela u literaturi, tu je i popularna muzika i neke sportske aktivnosti, no: gdje su crni Descartes, Whitman, Tolstoj, Gauss, Mozart, ..?

Da snizimo kriterije: gdje su crni Prokofjev, Doeblin, Mark Kac, Donald Knuth, Chern, ..?

Jednostavno- nema ih.

Poslednja izmena od moderatora:

Back