Nije samo Pele tu, ima još njih. Garinča i Euzebio, kao najočigledniji primeri.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I striko Mandela se raspjevao kako bijelce treba pobiti (uz pratnju bijelih tupsona...)
A ti kao razumes sta oni pevaju? A taj kao "prevod", ma samo neko bez razuma moze da nasedne na ovo.![]()
Proguglaj Himna/Anthem ANC (African National Congress), i sve će biti jasno.
I ovi belci sa njima kao pevaju da treba pobiti sve belce? Niko nije toliko blesav, tako da ne verujem u to.
По Србији? Врло једноставно. Комунисти и њихови потомци. Вечити интернационалисти. Генетика је то, генетика је то. Ушло им у крв. Оперисано то од припадности нацији, раси.Usput- zašto se to čini nekom poželjnim ili normalnim ?
По Србији? Врло једноставно. Комунисти и њихови потомци. Вечити интернационалисти. Генетика је то, генетика је то. Ушло им у крв. Оперисано то од припадности нацији, раси.
Ал свака част на ангажману, но ипак сам ја ови твој текст сачувао у ворду, па ће бити даље публикован. Мислим искуство јел. Кога су змије јеле и гуштера се боји и тако то. Знају овде текстови нестајати, ал ај сад времена се мењају.
Него, не било ти заповеђено, ако имаш још таквих текстова пошаљи ми линк ка њима.
ovo je katastrofa sta se radi
crna populacija je poznata po nasilju i bahatosti dje se god nalaze i sve veci broj njih u EU samo ce jos vise pogorsati stanje.
najvise kriminalnih radnji oni obavljaju a pri tome su veliki rasisti. nervira me kad pocne neki crnja da baljezga kad za njega nema posla naprimer ili tako nesto,on odmah okrene to je zato sto je ''CRNAC''.
svasta!
koja gomila gluposti.
Kako se razvija sportista?!Spram popularnosti sporta, i materijalno tehnickoh uslova.
Evo kako razmislja glupi hercegovacki rasista.Crnci su istisnuti iz boksa preuzeli su ulogu Ukrajinci i Rusi. Glupi rasista ne zna da napravi razliku izmedju kategorija.Obojeni,latinosi,su bez premca u laksim kategorijama.Meksikanci,Kubanci,i ostale mesavine robova iz Afrike sa juznoamericko i centralno americkim indijancima caruju su bez premca do teske kategorije.Recimo da je Roj Dons junior bio prvak u tri kategorije,(je8ote crnac)Bokser bez mane.Do brace Klicko nije bilo belih boksera.Kao kljucni dokaz glupi hrvatski rasista bas uzima kroz citavu istoriji boksa bracu Klicko.
Vaterpolo je popularan u SAD koliko hokej na travi u Srbiji
Glupi rasista ne zna da se na Zapadu favorizuje jedinka nasuprot kolektiva.Dok na Istoku je kolektiv ispred jedinke, pa zato u kolektivnim sportovima "istocnjaci"imaju daleko vise uspeha od zapadno evropskih kolega i ostale bagre WASPovaca.To nije pitanje genetike nego pristupa.Tako na istoku drzave favorizuju i ulazu u coveka kroz kolektiv,u SAD je to pitanje svedeno na jedinku.Ali za glupog Hercegovackog rasistu kljucni dokaz je boja koze
Glupi rasista ne zna da su afroamerikanci fizicki dobri jer su odgajani kao rasni konji u SAD.Dok su kao roblje dopremani u SAD beli gospodari su ih uparivali kao konje.Slabi su lisavani zivote teskim radom,jaki su uparivani sa dobrim i zdravim zenkama.Da, samo superiorno belo bice moze biti takav skot
Nije dobro siriti mrznju ma sta ko mislio o crncima, ili bilo kome drugom. Sirenje mrznje je djavolja rabota.
kakav licemerluk covece bozi. tipicno srpsko baljezganje.
sto ne kazete onda nije dobro mrzeti komsiju Bosnjaka ili Hrvata? sto se toga ne setite.. ili sacuvaj boze Siptara
ovo je stvarno vise nego gadno sto ovi tkzv. ''antifasisti'' govore. Posebno mislim na ove rodoljube sto kace neke viteze na avataru a govore o nekakvom miru i hegemoniji,jos samo recite da su i CETNICI bili antifasisti pa da ga zacinite za merak
sto se tice crnaca ravnodusan sam,niti ih mrzim niti volim,da sam zaljubljen u njih nisam brate i eto![]()
Pazi,evo ti jedan primer kao sala.
Dodje Muja kao izbeglica u Nemacku devedesetih.Dugo nista nije kresao,resi da pokupi qrvu.Savata jednu, pocne sa njom spiku i riba mu kaze:"Moram biti iskrena prema tebi,ja sam triperasica".Na to ce Muja:"Nema veze bona i ja sam Musliman,niko nije savrsen".![]()
Crnci su maltrerirani vekovima i nisu imali mogucnost da urade mnogo zbog rasista koji lece komplekse tvrdnjama da vrede vise od drugih samo zbog boje koze...