- Poruka
- 2.276
Zaje bi patetiku, nego mi odgovori na pitanje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rasizam je kada otvoreno pozivas na nasilje protiv pripadnika druge rase, a ne kad iznosis cinjenice.
Kako da ne.Svaki kontinet je imao svoju kolevku
Ovde se jedino fokusira na zapadnoevropskim vrednostima majstore.Moze li majstore malo o osvajanju Amerike i zatiranju Asteka,Maja,Inka?Ili severnoamerickih indijanaca?
Moze li o dogadjajima koje su cinili Portugalci ili Belgijnci u Belgijskom Kongu
Zaje bi patetiku, nego mi odgovori na pitanje.
Po prvi put Francuska objavila etnicku statistiku. Ali, ne zarad pozivanja na uzbunu, vec zarad medicinskih istrazivanja. I sta kaze statistika? Glavni grad Francuske vise nije francuski, bas kao sto ni London vise nije engleski.Mislite da je to slucajno?
Inace, u Francuskoj, na popisu stanovnistva, zabranjeno je praviti upitnike o etnickom ili rasnom poreklu, tako da Francuzi o etnickoj slici vlastite drzave mogu saznati jedino kad se, eto, ovako povremeno objavi neki podatak, vezano za medicinska i slicna istrazivanja.
Mislite da je i to slucano?
Inace, radi se o bolesti koja se nasledjem prenosi samo kod crne populacije. Arapi nisu obuhvaceni ovom statistikom.![]()
http://www.eutimes.net/2010/05/firs...-reveal-54-of-babies-born-in-paris-are-black/
Rasizam je kada stvari i činjenja koja nemaju veze sa nečijom bojom kože povezuješ sa njima kako bi određenu rasu prikazao manje vrednom. Da grupa belaca živi godinama u Africi u istim uslovima kao i crnci - apsolutno isto bi se ponašali. Oni mogu da budu zatucani zbog gomile društvenih, verskih i socijalnih faktora ali sama boja kože apsolutno ne utiče na to. Capish?
e ako su ti Egipcani belci
![]()
http://ngm.nationalgeographic.com/2008/02/black-pharaohs/robert-draper-text.html
Ја сам одговорио на твоју тезу да су цивилизацију у Африци створили Африканци.Kako da ne.Svaki kontinet je imao svoju kolevku
Ovde se jedino fokusira na zapadnoevropskim vrednostima majstore.Moze li majstore malo o osvajanju Amerike i zatiranju Asteka,Maja,Inka?Ili severnoamerickih indijanaca?
Moze li o dogadjajima koje su cinili Portugalci ili Belgijnci u Belgijskom Kongu
ja mislim bar 30 posto..Strasno! eto moj baja kako ti zensko more upropastiti drzhavu.....kolko je cistih francuskinja palo na crni tuki!? imali tu kakva cifra?
На свету није било уређенијих цивилизација од Египта, Грчке и Рима.
Ни Кинези им нису били ни близу.
da ali se potrefilo tako da bas ta rasna grupa ima osobine koje navede urvan i jos neki...
Strasno! eto moj baja kako ti zensko more upropastiti drzhavu.....kolko je cistih francuskinja palo na crni tuki!? imali tu kakva cifra?
На свету није било уређенијих цивилизација од Египта, Грчке и Рима.
Ни Кинези им нису били ни близу.
ja mislim bar 30 posto..
![]()
Ју, каки речник
Францускиње их воле, да, и њих и арапе, ове друге странкиње међу којима су и наше емигранткиње се згражавају. А некад су Срби у Паризу важили за ијебаче. Али то је било давно у време Стевице Марковића..
Ју, каки речник
Францускиње их воле, да, и њих и арапе, ове друге странкиње међу којима су и наше емигранткиње се згражавају. А некад су Срби у Паризу важили за ијебаче. Али то је било давно у време Стевице Марковића..
Pa ima ali to se npr. odnosi na crne u Africi na one u Americi koji su jednostavno niž sloj društva pa zato imaju i veću stopu kriminalnog ponašanja itd. Kada bi u normalnoj sredini i u istim uslovima imao belce i crnce sigurno ne bi crnci samo zato što su crni pravili više sranja. Samim tim ne vidim problem što su u Parizu deca crna ... veći problem je što se imigranti množe (bili beli ili crni) i odgajaju čopore dece u bednim uslovima.
Strasno! eto moj baja kako ti zensko more upropastiti drzhavu.....kolko je cistih francuskinja palo na crni tuki!? imali tu kakva cifra?
Cek, bre-pa crnci imaju priliku da se normalno ponasaju u gradu tipa npr Boston, Cikago ili Pariz..
I?
Sta rade.
Idi na dokumentarci.net i gledaj online NAJOPASNIJI GRADOVI SVETA.
Pa da vidis ko cini 80 posto zlocina u Parizu.
e ako su ti Egipcani belci
![]()
http://ngm.nationalgeographic.com/2008/02/black-pharaohs/robert-draper-text.html
National Geographic had an article on Rameses the Great and it showed a picture of the unwrapped mummy. There were remanants of redish hair and the skeleton did not have an african shape to it. Rameses had a huge nose but I read once that way back in time europeans had big noses.
Persija i Kina su bile mnogo uredjenije od jedne Grcke koja i nije bila uredjena, gomila polisa koji su ratovali medjusobno.
A kina je najstarija civilizacija na svetu, prvi tragovi civilizacije datiraju 12 000 godina pre nove ere, za to vreme su vropljani sedeli u pecinama.
Cek, bre-pa crnci imaju priliku da se normalno ponasaju u gradu tipa npr Boston, Cikago ili Pariz..
I?
Sta rade.
Idi na dokumentarci.net i gledaj online NAJOPASNIJI GRADOVI SVETA.
Pa da vidis ko cini 80 posto zlocina u Parizu.
I kakve to veze ima sa bojom kože direktno?
То о црним Египћанима је теорија на климавим ногама, актуелна од релативно скоро.