Kad_LupimLupim
Elita
- Poruka
- 19.925
Eto mozes npr. sledeceg utorka od 19:45h, pa dok te ne zaboli vilica.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam se zezala. Nije mi potreban prevodilac, hvala. 8)*Lenja_Pita*:Izgleda da misli da razlika između 14 i 16 godina nije velika.
Kad_LupimLupim:Eto mozes npr. sledeceg utorka od 19:45h, pa dok te ne zaboli vilica.
Sto lazesDJ_MaRe:Eh, ajd da odgovorim...
Prvi Kiss... Sa 11 godina... Mesto desavanja, osnovna skola, maltene prazna ucionica u kojoj sedimo ja i doticno devojche![]()
Ona: Izvini, mozes li da mi pozajmis svoje makaze na sekund?![]()
Ja: Naravnoops: (Svidjala mi se devojka, vec neko vreme... koja sreca sto sam jedini idiot koji nosi makaze u skolu 8) )
Posle par minuta...
Ona: Hvala ti (i pruza mi ih nazad)
Ja: Ma neka, zadrzi ih, poklanjam ti ihops:
ops:
ops:
U tom trenutku, smesak na njenom licu... Munjevito me cokila u usta okrenula se i istrcala iz ucioniceops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
Eto, nije bio neki, ali mi je znacio...![]()
Ne lazem...POP Mare:Sto lazesA imao si makaze kad si nosio one svemirske pernice sto se otvaraju na dugme i imaju sve i sta ti treba i sta ti ne treba
![]()
DJ_MaRe:Eh, ajd da odgovorim...
Prvi Kiss... Sa 11 godina... Mesto desavanja, osnovna skola, maltene prazna ucionica u kojoj sedimo ja i doticno devojche![]()
Ona: Izvini, mozes li da mi pozajmis svoje makaze na sekund?![]()
Ja: Naravnoops: (Svidjala mi se devojka, vec neko vreme... koja sreca sto sam jedini idiot koji nosi makaze u skolu 8) )
Posle par minuta...
Ona: Hvala ti (i pruza mi ih nazad)
Ja: Ma neka, zadrzi ih, poklanjam ti ihops:
ops:
ops:
U tom trenutku, smesak na njenom licu... Munjevito me cokila u usta okrenula se i istrcala iz ucioniceops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
Eto, nije bio neki, ali mi je znacio...![]()
necu ti kazem... Nosim tajnu u grobKad_LupimLupim:Josh kad bi ti bio dobar drug i priznao ko je to bio![]()
FiUme:I jos nesto zaboravila sam da napisem da sam 88-smo god![]()
Pa ti si profi iz dana u dan.Elishabeth:Joj kad se samo setim.....Bljak.....Toliko mi je....Pa ne bih da govorkam komentare,oni su suvisni...Samo da kazem da mi je drugi kiss bio nesto najlepse,i sledeci,i sledeci,svaki sve lepsi...
fizio:Pa ti si profi iz dana u dan.Elishabeth:Joj kad se samo setim.....Bljak.....Toliko mi je....Pa ne bih da govorkam komentare,oni su suvisni...Samo da kazem da mi je drugi kiss bio nesto najlepse,i sledeci,i sledeci,svaki sve lepsi...![]()
![]()
![]()
Elishabeth:fizio:Pa ti si profi iz dana u dan.Elishabeth:Joj kad se samo setim.....Bljak.....Toliko mi je....Pa ne bih da govorkam komentare,oni su suvisni...Samo da kazem da mi je drugi kiss bio nesto najlepse,i sledeci,i sledeci,svaki sve lepsi...![]()
![]()
![]()
Ma oces da PROBAS?!
Salim se,jos ce i da ispadne da sam neka fufara,da se sa svima ******im.Nisam ja takva!Nego jednostavno mi je sa drugim deckom bilo najlepse!
ops:
laura87:Elishabeth:fizio:Pa ti si profi iz dana u dan.Elishabeth:Joj kad se samo setim.....Bljak.....Toliko mi je....Pa ne bih da govorkam komentare,oni su suvisni...Samo da kazem da mi je drugi kiss bio nesto najlepse,i sledeci,i sledeci,svaki sve lepsi...![]()
![]()
![]()
Ma oces da PROBAS?!
Salim se,jos ce i da ispadne da sam neka fufara,da se sa svima ******im.Nisam ja takva!Nego jednostavno mi je sa drugim deckom bilo najlepse!
ops:
Uvek je tako,valjda emocije i iskustvo cine svoje! :wink: