Prvi kiss

• Začetnik teme Začetnik teme pinki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Eh, ajd da odgovorim...

Prvi Kiss... Sa 11 godina... Mesto desavanja, osnovna skola, maltene prazna ucionica u kojoj sedimo ja i doticno devojche :D

Ona: Izvini, mozes li da mi pozajmis svoje makaze na sekund? :)

Ja: Naravno :oops: (Svidjala mi se devojka, vec neko vreme... koja sreca sto sam jedini idiot koji nosi makaze u skolu 8) )

Posle par minuta...
Ona: Hvala ti (i pruza mi ih nazad)

Ja: Ma neka, zadrzi ih, poklanjam ti ih :oops: :oops: :oops:

U tom trenutku, smesak na njenom licu... Munjevito me cokila u usta okrenula se i istrcala iz ucionice :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Eto, nije bio neki, ali mi je znacio...
34.gif

DJ_MaRe:
Eh, ajd da odgovorim...

Prvi Kiss... Sa 11 godina... Mesto desavanja, osnovna skola, maltene prazna ucionica u kojoj sedimo ja i doticno devojche :D

Ja: Naravno :oops: (Svidjala mi se devojka, vec neko vreme... koja sreca sto sam jedini idiot koji nosi makaze u skolu 8) )

Posle par minuta...

U tom trenutku, smesak na njenom licu... Munjevito me cokila u usta okrenula se i istrcala iz ucionice :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

34.gif
Sto lazes :) A imao si makaze kad si nosio one svemirske pernice sto se otvaraju na dugme i imaju sve i sta ti treba i sta ti ne treba :D

DJ_MaRe:
Eh, ajd da odgovorim...

Posle par minuta...

34.gif

Istina ili ne, priča je slatka... :D

Joj kad se samo setim.....Bljak.....Toliko mi je....Pa ne bih da govorkam komentare,oni su suvisni...Samo da kazem da mi je drugi kiss bio nesto najlepse,i sledeci,i sledeci,svaki sve lepsi...

fizio:
Elishabeth:
Joj kad se samo setim.....Bljak.....Toliko mi je....Pa ne bih da govorkam komentare,oni su suvisni...Samo da kazem da mi je drugi kiss bio nesto najlepse,i sledeci,i sledeci,svaki sve lepsi...
Pa ti si profi iz dana u dan. :lol: :lol: :lol:

Ma oces da PROBAS?! :D
Salim se,jos ce i da ispadne da sam neka fufara,da se sa svima ******im. :roll: Nisam ja takva!Nego jednostavno mi je sa drugim deckom bilo najlepse! :oops:

Elishabeth:
fizio:
Elishabeth:

Salim se,jos ce i da ispadne da sam neka fufara,da se sa svima ******im. :roll: Nisam ja takva!Nego jednostavno mi je sa drugim deckom bilo najlepse! :oops:

Uvek je tako,valjda emocije i iskustvo cine svoje! :wink:

laura87:
Elishabeth:
fizio:
Elishabeth:

Uvek je tako,valjda emocije i iskustvo cine svoje! :wink:

Upravu si!

Pa znate sta?Ja sam sa tom doticnom osobom raskunula upravo zbog toga sto nije znao da se ljubi.Zgadio mi se se zbog toga.Fu*k!Upropastio mi je first kiss! :evil: Da,da jos se secam,bilo je to kao da se sa kucetom ljubim. :? Ljigavo,ljigavo i....ljigavo!Naravno mislila sam da se i svi ostali tako ljube,ali hvala Bogu,pogresila sam. :P
Jedan me je uverio u suprotno...rrrrrrr! :twisted:

A shta ste vi gospodjice mala ocekivali? Tebi da bude prvi poljubac, a on mora jadnik iskusno da te "odvali" da se istopis, pa da kazes da je bilo dobro... e pa yebiga, mnogo oces. To zvuci jako sebicno.

Back