Prvi kiss

• Začetnik teme Začetnik teme pinki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
uuuuuuuuuuuu:
Znas ti "aaaaaaaaaaaaaaa" koju sam ja ispalu diziveo prvi put!!!!!ona je naravno znala a ja NE i sta mislis......"pa ne mogu sa tobom pa......mislim.......hm......pa" itd a sad znam da se svidjam jednoj lepoj i super devooci a ne znam sta da radim....da joj priznam???moracu?
e slusaj, ja sam mislila da ne znam ali kada me je poljubio sve je bilo ok.nemoj da se brines.....samo napred!

Dudita:
Ja sam mislila da ne znam :oops: ali kada sam probala sve je bilo u redu :D jeste da nje bilo bas nesto posebno...i bilo je prosle godine...imala sam 12 godina...i dalje ne shvatam koja je fora ljubljenja....zasto se to ljudima svidja?? :?: :?:
kada nadjesh nekog ko je dobar u tome i koga volish,znacesh

IVAAAA:
Foolish:
IVAAAAAA:
to je bilo prosle godine...imala sam 15 god.(toliko imam i sad)aaaaa...........bilo je divno..... :D ...ali sve sto je lepo kratko traje......nismo bili dugo zajedno,svega 2,5 nedelje.....tako sam ga volela.... :(

hah a ja bila sa prvim momkom 7 dana :) i na moje iznenadjenje nisam bila toliko ocajna kada se "to" (veza,sta li je...) zavrsilo...a imala sam isto 15 godina
vidis i ja sam bila srecna kad smo raskinuli jer smo raskinuli 'sporazumno' tj. zajdno i ostali smo dobri drugovi, ali sam zato nedelju dana kasnije bila jako tuzna :(

Ok i ja sam bila tuzna,ali ne sad nesto da crkavam,jer kazu prva ljubav se uvjek pamti i nikad se ne zaboravi a meni to uopste nije puno znacilo...na to sam mislila

Dudita:
Ja sam mislila da ne znam :oops: ali kada sam probala sve je bilo u redu :D jeste da nje bilo bas nesto posebno...i bilo je prosle godine...imala sam 12 godina...i dalje ne shvatam koja je fora ljubljenja....zasto se to ljudima svidja?? :?: :?:

zasto se to ljudima svidjaaaaaa, jaoooooo moja duditaaaaaaaaa!!!!
pa to je skroz mljatc srck uh pa opet mljatc pa srck eh pa mljatcccccccc pa to je mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bojana miletic:
:oops: :P :D :D
Bas ste mi slatki i simpaticni...

pa kao i sva mala deca ......
baby.gif

guitarrr_babe:
Jel' to opet poceo razgovor o tome ko se kako ljubi, ko voli da se ljubi, i slicno, jer ako jeste, da znam da se pripremim na velike kolicine nedostajanja mog decka?

patimo od istog problema :cry:
al ga resavamo sa weekend :lol: :lol: :lol:
i nemoj stalno da me podsecas na to, bre, pokusavam da uchim :P

Foolish:
IVAAAA:
Foolish:
IVAAAAAA:
to je bilo prosle godine...imala sam 15 god.(toliko imam i sad)aaaaa...........bilo je divno..... :D ...ali sve sto je lepo kratko traje......nismo bili dugo zajedno,svega 2,5 nedelje.....tako sam ga volela.... :(

hah a ja bila sa prvim momkom 7 dana :) i na moje iznenadjenje nisam bila toliko ocajna kada se "to" (veza,sta li je...) zavrsilo...a imala sam isto 15 godina
vidis i ja sam bila srecna kad smo raskinuli jer smo raskinuli 'sporazumno' tj. zajdno i ostali smo dobri drugovi, ali sam zato nedelju dana kasnije bila jako tuzna :(

Ok i ja sam bila tuzna,ali ne sad nesto da crkavam,jer kazu prva ljubav se uvjek pamti i nikad se ne zaboravi a meni to uopste nije puno znacilo...na to sam mislila
MENI JE ZNACILO JER SAM GA JAAAAKO VOLELA...

Jao,ja sam imala 14 godina i to je bilo ne bas lepo iskustvo.Nisam znala sta da radim,a taj decko se ljubio tako monotono i grozno-al sam prezivela ipak...nedostatak iskustva :wink:

ja sam imala takvu frku od prvog kissa,sve devojcice iz odeljenja se ljubile(bar tako kazu)a ja ne...
na proslavi zavrsetka osnovne skole malo popila...
bio je to jedan drug iz razreda koji je zapravo bio moja simpatija od 5.razreda(i ja njegova)i eto tako... :oops:

ja sa 16 godina...u 1. srednje...i uopste me nije sramota...sacekao sam da dostignem zrelost koja je potrebna za tako nesto, i nisam se nervirao pre toga...sada je sve super...a danasnji klinci, je8u se u 14-oj...nije ni to poenta...

ja sam first kiss imala sa 13.
bilo je suuuper :lol: :lol: :lol: :lol:
on je to super radio, a i ja sam se dobro snasla....
samo...(opet o tuznim ljubavima) on nije bio taj s kojim sam to htijela uraditi....
a veceras sam nasla osobu s kojom zelim imati famozni kiss.....
:lol: :wink:

Oj ljudi...
Eve malo mene da još malo kakim.
Dakle, ja se još nisam ni sa kim ljubila, pošto ne mogu da zamislim sebe da se ljubim sa nekim od ortaka (ne d'o vam Bog da ih vidite, a kamoli da se ljubite sa nekim od njih), ispred celog odeljenja zato što je to rekla flaša od kole (to igraju deca naših godina misleći da su jaki frajeri i super ribe, a ustvari smo klinci)!!!
Ja sam u 3pu mesečine i livade pune cveća, neba punog zvezda (i letećih krava :D ) :!: :!: :!:

*Lenja_Pita*:
Oj ljudi...
Eve malo mene da još malo kakim.
Dakle, ja se još nisam ni sa kim ljubila, pošto ne mogu da zamislim sebe da se ljubim sa nekim od ortaka (ne d'o vam Bog da ih vidite, a kamoli da se ljubite sa nekim od njih), ispred celog odeljenja zato što je to rekla flaša od kole (to igraju deca naših godina misleći da su jaki frajeri i super ribe, a ustvari smo klinci)!!!
Ja sam u 3pu mesečine i livade pune cveća, neba punog zvezda (i letećih krava :D ) :!: :!: :!:
Chekaj, nisi se josh poljubila zato shto necesh da se ljubish sa ortacima?? :? Pa zar ne postoje drugi mushkarci sem tvojih ortaka? Shvatam da necesh da se ljubish sa nekim iz nekog lichnijeg razloga... :roll:

Problem je što su ti ortaci u mom društvu, ne mogu tek tako nekome nepoznatom da priđem, shvataš? Njih jedino znam toliko (nije mi baš do ljubakanja sa prvim dečkom koga sretnem na ulici), i jedino oni na nekim kućnim žurkama igraju fote (koje ja mrzim iznad svega otkako sam morala da popijem litar limunade zajedno sa drugaricom iz iste flaše). Meni je prilično glupavo da svoj prvi poljubac, za koji mislim da bih volela da bude lep, doživim pred čitavim razredom koji će samo da zuri i da vrišti tipa 'AAAAAAAAAAAAAAAA, ajde da se poljubite','AAAAAAAAAA, ne smeš da odbiješ da se ljubiš sa tim-i-tim', etc.
Jednostavno mislim da bih volela da to bude lepo i slatko, makar čekala do svoje 20 (hm?) godine...neću da me gleda gomila skičavih devojčica i napaljenih dečaka, neka hvala...

Back