Prvi kiss

• Začetnik teme Začetnik teme pinki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
e bash ste grozni, mozhda devojka jednostavno nije imala prilike da upozna nekog lepog dechka,mozhda zhivi na nekom selu gde su svi ruzhni pa ni ja se ne bi nikad ljubila sa nekim gaborom...realno...
moj prvi kisss je bio sa 13 god i tad mi je bilo GROZNO ali sad je bash ql :) :) :) :) :)

CRUCIAL-G_iR_l:
e bash ste grozni, mozhda devojka jednostavno nije imala prilike da upozna nekog lepog dechka,mozhda zhivi na nekom selu gde su svi ruzhni pa ni ja se ne bi nikad ljubila sa nekim gaborom...realno...
moj prvi kisss je bio sa 13 god i tad mi je bilo GROZNO ali sad je bash ql :) :) :) :) :)
Ma devojka se ne trudi dovoljno da nadje decka i sigurno ima neko je dovoljno dobar :? Ako ne neka dodje ovamo :lol:
SlipKnoT 4e\/er

You fu*kin' touch me I will rip you apart
I'll reach in and take a bite out of that
Sh*t you call a heart...
:evil:

ovo se verovatno odnosi na zvaku,jel da?!e pa,ovako,poljubila sam se prvi put sa 12 godina i nije bilo bas nesto,ali posle je bilo sve bolje i bolje i sad obozavam da se ljubim.i nemojte da vredjate ako neko nije probao,moglo je i vama to da se desi,mozda ta osoba jednostavno nije nasla pogodnog partnera za ljubljenje ili mozda smtra da jos nije spremna na tako nesto! :wink: 8) [/u]

to je bilo prosle godine...imala sam 15 god.(toliko imam i sad)aaaaa...........bilo je divno..... :D ...ali sve sto je lepo kratko traje......nismo bili dugo zajedno,svega 2,5 nedelje.....tako sam ga volela.... :(

IVAAAAAA:
to je bilo prosle godine...imala sam 15 god.(toliko imam i sad)aaaaa...........bilo je divno..... :D ...ali sve sto je lepo kratko traje......nismo bili dugo zajedno,svega 2,5 nedelje.....tako sam ga volela.... :(

hah a ja bila sa prvim momkom 7 dana :) i na moje iznenadjenje nisam bila toliko ocajna kada se "to" (veza,sta li je...) zavrsilo...a imala sam isto 15 godina

Foolish:
IVAAAAAA:

hah a ja bila sa prvim momkom 7 dana :) i na moje iznenadjenje nisam bila toliko ocajna kada se "to" (veza,sta li je...) zavrsilo...a imala sam isto 15 godina
vidis i ja sam bila srecna kad smo raskinuli jer smo raskinuli 'sporazumno' tj. zajdno i ostali smo dobri drugovi, ali sam zato nedelju dana kasnije bila jako tuzna :(

Ja sam mislila da ne znam :oops: ali kada sam probala sve je bilo u redu :D jeste da nje bilo bas nesto posebno...i bilo je prosle godine...imala sam 12 godina...i dalje ne shvatam koja je fora ljubljenja....zasto se to ljudima svidja?? :?: :?:

Znas ti "aaaaaaaaaaaaaaa" koju sam ja ispalu diziveo prvi put!!!!!ona je naravno znala a ja NE i sta mislis......"pa ne mogu sa tobom pa......mislim.......hm......pa" itd a sad znam da se svidjam jednoj lepoj i super devooci a ne znam sta da radim....da joj priznam???moracu?

Back