P
pinki
Gost
kada ste se prvi put poljubili?koliko ste tada IMALI GOODDIINNAAA
[/b]

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
a od cega si se plasilaJaH_G|rL:13,5 godina,i bilo je prelepo..samo da se ja nisam toliko nervirala i plasila![]()
Pa kao prvi put...blah...i takvi bezvezni strahovi... ako se uopste mogu tako nazvati..Anonymous:a od cega si se plasilaJaH_G|rL:13,5 godina,i bilo je prelepo..samo da se ja nisam toliko nervirala i plasila![]()
uuuuuu.....i ja sm imala taj problem.JaH_G|rL:13,5 godina,i bilo je prelepo..samo da se ja nisam toliko nervirala i plasila![]()
Ahahha...a mene je najbolji drug ucio sa kuglicom u casi vode...samo kad se setimjeeca:uuuuuu.....i ja sm imala taj problem.JaH_G|rL:13,5 godina,i bilo je prelepo..samo da se ja nisam toliko nervirala i plasila![]()
![]()
![]()
...sad je stvarno smesno mada tada, a to je bolo na kraju 7 razreda, mi nije bilo sve jedno...
Kad se samo setim toga.......o boze![]()
terala sam svog najboljeg druga da mi objasni kako to ide........![]()
![]()
![]()
Da ne dobije sidu.Salim se.Ja sam sa 10Anonymous:a od cega si se plasilaJaH_G|rL:13,5 godina,i bilo je prelepo..samo da se ja nisam toliko nervirala i plasila![]()
Corey:Da ne dobije sidu.Salim se.Ja sam sa 10Anonymous:a od cega si se plasilaJaH_G|rL:13,5 godina,i bilo je prelepo..samo da se ja nisam toliko nervirala i plasila![]()
Sh*t you call a heart...
sta si tada znao....mogu samo da zamislim...kao je to izgledalo...![]()
![]()
![]()
Nije mi se bas svidelo iskreno da ti kazem.jeeca:Corey:Da ne dobije sidu.Salim se.Ja sam sa 10Anonymous:a od cega si se plasilaJaH_G|rL:13,5 godina,i bilo je prelepo..samo da se ja nisam toliko nervirala i plasila![]()
Sh*t you call a heart...
sta si tada znao....mogu samo da zamislim...kao je to izgledalo...![]()
![]()
![]()