*november rain*
Domaćin
- Poruka
- 3.297
nije bitno koji je prvi..ja znam jedinog ~puta~ koji se ~pika
Pp
~vatever

~vatever

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pinki:kada ste se prvi put poljubili?koliko ste tada IMALI GOODDIINNAAA![]()
[/b]
Samo ti cekaj*Lenja_Pita*:Problem je što su ti ortaci u mom društvu, ne mogu tek tako nekome nepoznatom da priđem, shvataš? Njih jedino znam toliko (nije mi baš do ljubakanja sa prvim dečkom koga sretnem na ulici), i jedino oni na nekim kućnim žurkama igraju fote (koje ja mrzim iznad svega otkako sam morala da popijem litar limunade zajedno sa drugaricom iz iste flaše). Meni je prilično glupavo da svoj prvi poljubac, za koji mislim da bih volela da bude lep, doživim pred čitavim razredom koji će samo da zuri i da vrišti tipa 'AAAAAAAAAAAAAAAA, ajde da se poljubite','AAAAAAAAAA, ne smeš da odbiješ da se ljubiš sa tim-i-tim', etc.
Jednostavno mislim da bih volela da to bude lepo i slatko, makar čekala do svoje 20 (hm?) godine...neću da me gleda gomila skičavih devojčica i napaljenih dečaka, neka hvala...
*Lenja_Pita*:Problem je što su ti ortaci u mom društvu, ne mogu tek tako nekome nepoznatom da priđem, shvataš? Njih jedino znam toliko (nije mi baš do ljubakanja sa prvim dečkom koga sretnem na ulici), i jedino oni na nekim kućnim žurkama igraju fote (koje ja mrzim iznad svega otkako sam morala da popijem litar limunade zajedno sa drugaricom iz iste flaše). Meni je prilično glupavo da svoj prvi poljubac, za koji mislim da bih volela da bude lep, doživim pred čitavim razredom koji će samo da zuri i da vrišti tipa 'AAAAAAAAAAAAAAAA, ajde da se poljubite','AAAAAAAAAA, ne smeš da odbiješ da se ljubiš sa tim-i-tim', etc.
Jednostavno mislim da bih volela da to bude lepo i slatko, makar čekala do svoje 20 (hm?) godine...neću da me gleda gomila skičavih devojčica i napaljenih dečaka, neka hvala...
*Lenja_Pita*:Problem je što su ti ortaci u mom društvu, ne mogu tek tako nekome nepoznatom da priđem, shvataš? Njih jedino znam toliko (nije mi baš do ljubakanja sa prvim dečkom koga sretnem na ulici), i jedino oni na nekim kućnim žurkama igraju fote (koje ja mrzim iznad svega otkako sam morala da popijem litar limunade zajedno sa drugaricom iz iste flaše). Meni je prilično glupavo da svoj prvi poljubac, za koji mislim da bih volela da bude lep, doživim pred čitavim razredom koji će samo da zuri i da vrišti tipa 'AAAAAAAAAAAAAAAA, ajde da se poljubite','AAAAAAAAAA, ne smeš da odbiješ da se ljubiš sa tim-i-tim', etc.
Ali chekaj, ti imash 13-14 godina? Pa ja u tim godinama nisam znala ni kako se zovem... Dobro, ajde da ne preterujemo sad... Nemoj da se zurish i shta te boli uvo za shta ti drugarice govore. Upoznacesh nekog dechka koji ce ti se svideti i poljubicesh se kad ti se bude ljubilo. Razumem shto pravish takvu "frku" oko toga. Prvi put je prvi put, bio to poljubac ili sex. Samo se ti opusti i ne razmishljaj o tome, i samo ce ti pasti sa neba. Tako je uvek kad se radi o ljubavi... :wink:*Lenja_Pita*:Problem je što su ti ortaci u mom društvu, ne mogu tek tako nekome nepoznatom da priđem, shvataš? Njih jedino znam toliko (nije mi baš do ljubakanja sa prvim dečkom koga sretnem na ulici), i jedino oni na nekim kućnim žurkama igraju fote (koje ja mrzim iznad svega otkako sam morala da popijem litar limunade zajedno sa drugaricom iz iste flaše). Meni je prilično glupavo da svoj prvi poljubac, za koji mislim da bih volela da bude lep, doživim pred čitavim razredom koji će samo da zuri i da vrišti tipa 'AAAAAAAAAAAAAAAA, ajde da se poljubite','AAAAAAAAAA, ne smeš da odbiješ da se ljubiš sa tim-i-tim', etc.
e, sorry...kol'ko ti sad imash godina?Tina:Ali chekaj, ti imash 13-14 godina? Pa ja u tim godinama nisam znala ni kako se zovem...
16. Veruj mi, bila sam jako pogubljena kao klinka...*november rain*:e, sorry...kol'ko ti sad imash godina?Tina:Ali chekaj, ti imash 13-14 godina? Pa ja u tim godinama nisam znala ni kako se zovem...
Tinar:Ali chekaj, ti imash 13-14 godina? Pa ja u tim godinama nisam znala ni kako se zovem... Dobro, ajde da ne preterujemo sad... Nemoj da se zurish i shta te boli uvo za shta ti drugarice govore. Upoznacesh nekog dechka koji ce ti se svideti i poljubicesh se kad ti se bude ljubilo. Razumem shto pravish takvu "frku" oko toga. Prvi put je prvi put, bio to poljubac ili sex. Samo se ti opusti i ne razmishljaj o tome, i samo ce ti pasti sa neba. Tako je uvek kad se radi o ljubavi... :wink:*Lenja_Pita*:Problem je što su ti ortaci u mom društvu, ne mogu tek tako nekome nepoznatom da priđem, shvataš? Njih jedino znam toliko (nije mi baš do ljubakanja sa prvim dečkom koga sretnem na ulici), i jedino oni na nekim kućnim žurkama igraju fote (koje ja mrzim iznad svega otkako sam morala da popijem litar limunade zajedno sa drugaricom iz iste flaše). Meni je prilično glupavo da svoj prvi poljubac, za koji mislim da bih volela da bude lep, doživim pred čitavim razredom koji će samo da zuri i da vrišti tipa 'AAAAAAAAAAAAAAAA, ajde da se poljubite','AAAAAAAAAA, ne smeš da odbiješ da se ljubiš sa tim-i-tim', etc.
Nefela:*Lenja_Pita*:Problem je što su ti ortaci u mom društvu, ne mogu tek tako nekome nepoznatom da priđem, shvataš? Njih jedino znam toliko (nije mi baš do ljubakanja sa prvim dečkom koga sretnem na ulici), i jedino oni na nekim kućnim žurkama igraju fote (koje ja mrzim iznad svega otkako sam morala da popijem litar limunade zajedno sa drugaricom iz iste flaše). Meni je prilično glupavo da svoj prvi poljubac, za koji mislim da bih volela da bude lep, doživim pred čitavim razredom koji će samo da zuri i da vrišti tipa 'AAAAAAAAAAAAAAAA, ajde da se poljubite','AAAAAAAAAA, ne smeš da odbiješ da se ljubiš sa tim-i-tim', etc.
To sa limunadom nisam skontala... :shock:Svejedno, mislim da preterujes i da oko tog poljupca pravis nesto sto on nije ... Vecina ljudi koje ja poznajem nije zadovoljna svojim prvim poljupcem, to bude redovno smotano, ljigavo itd...
I srecni su oni koji su se poljubili s deckom'devojkom koji/a mjoj/mu se svidjao/la!Ne razumem te... :shock: KOliko ti imas uopste godina ,ako sme da se zna...?
ehehehehehe,sad se osecas starijom?Tinar:16. Veruj mi, bila sam jako pogubljena kao klinka...*november rain*:e, sorry...kol'ko ti sad imash godina?Tina:Ali chekaj, ti imash 13-14 godina? Pa ja u tim godinama nisam znala ni kako se zovem...ops:
Shta hocesh time da kazesh??Master_Chief:ehehehehehe,sad se osecas starijom?Tinar:16. Veruj mi, bila sam jako pogubljena kao klinka...*november rain*:e, sorry...kol'ko ti sad imash godina?Tina:Ali chekaj, ti imash 13-14 godina? Pa ja u tim godinama nisam znala ni kako se zovem...ops:
![]()
![]()
![]()
![]()
:? :shock:*Lenja_Pita*:Pa jel' imaš neki 'vremenski predlog'
Nisam ja bas toliko matora (ti si stariji od mene :wink: )Kad_LupimLupim:Mojne ti samo![]()
nego daj deci neki koristan savet, ipak si najstarija! :wink:
Kad_LupimLupim:Mojne ti samo![]()
nego daj deci neki koristan savet, ipak si najstarija! :wink:
:? :shock:*Lenja_Pita*:Pa jel' imaš neki 'vremenski predlog'![]()
Sha bi ovo?