Sibil Vejn
Poznat
- Poruka
- 7.011
To je bezveze...Mislim,kad nije sa nekim do koga ti je stalo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Metalac uz tebe smo![]()
Vi kad pisete ta sranja sa 8,9 godina i to,da li mislite na poljubac onaj samo cmok na blic,ili pravi??mislim da se nismo bas najbolje skontalli!!!mnogo bre *****te,pricamo o pravom poljupcu!!!
Vi kad pisete ta sranja sa 8,9 godina i to,da li mislite na poljubac onaj samo cmok na blic,ili pravi??mislim da se nismo bas najbolje skontalli!!!mnogo bre *****te,pricamo o pravom poljupcu!!!
Ja imam 14 god. Nisam imala do sada priliku tako da jos uvek se nisam oprobala u tome.
Nisam decka poljubila...tako da ne znam jos uvek kako bi to izgledalo
kada ste se prvi put poljubili?koliko ste tada IMALI GOODDIINNAAA![]()
[/b]
Ne, zasad nisam bio u prilici... a imam 18 godina.![]()
Ako pucaš na " visoke " devojke, pogrešan korak, kreni od malo manje poznatih, i onda kreni ka samom vrhu lestvice... meni je to uspelo![]()
Ako pucaš na " visoke " devojke, pogrešan korak, kreni od malo manje poznatih, i onda kreni ka samom vrhu lestvice... meni je to uspelo![]()
Znam pojedine likove koji su prvi put smuvali neku ribu u 21-toj, i sta im hvali. Opusteno, buraz![]()
I na kraju najbolje prodju![]()
Upravo tako, imam jednog druga koji je stidljiv i povucen, zavrsio je srednju skolu,a jos nije imao djevojku. Sad je sa mnom na fax. Bila neka koleginica, koja je preslatka, a mi smo se otpkladili ko ce da je smuva, niko nije mogao da zamisli da ce on ista napraviti, kad on sve nas zayebaSmuvao je
![]()
Takav sam ja, ali ozbiljno.
Za novu god. drugovi nisu mogli da veruju da cu ja jedini da smuvam neku devojku...a ja smuvao dve!
Mada bio sam pripit i sve mi bilo opusteno a ovako bez alkohola je uvek neka glupa trema![]()
votka je najbolja![]()