Prvi kiss

• Začetnik teme Začetnik teme pinki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vi kad pisete ta sranja sa 8,9 godina i to,da li mislite na poljubac onaj samo cmok na blic,ili pravi??mislim da se nismo bas najbolje skontalli!!!mnogo bre *****te,pricamo o pravom poljupcu!!!

kada ste se prvi put poljubili?koliko ste tada IMALI GOODDIINNAAA :?: :P [/b]

ja sam se prvi put poljubila sa 13 godina....sa mojim prvim deckom..on je imao 15....bilo mi je bas cudno...sva sam se zacrvene ...i bilo me blam....milslila sa da cu u zemlju da propadnem:rumenko:.....on je bio fin i nije mi se smejao, fin je on decko, i dan danas se cujemo ponekad....

I na kraju najbolje prodju :D

Upravo tako, imam jednog druga koji je stidljiv i povucen, zavrsio je srednju skolu,a jos nije imao djevojku. Sad je sa mnom na fax. Bila neka koleginica, koja je preslatka, a mi smo se otpkladili ko ce da je smuva, niko nije mogao da zamisli da ce on ista napraviti, kad on sve nas zayeba:lol: Smuvao je:)

Upravo tako, imam jednog druga koji je stidljiv i povucen, zavrsio je srednju skolu,a jos nije imao djevojku. Sad je sa mnom na fax. Bila neka koleginica, koja je preslatka, a mi smo se otpkladili ko ce da je smuva, niko nije mogao da zamisli da ce on ista napraviti, kad on sve nas zayeba:lol: Smuvao je:)

Takav sam ja, ali ozbiljno.:)
Za novu god. drugovi nisu mogli da veruju da cu ja jedini da smuvam neku devojku...a ja smuvao dve!:mrgreen:
Mada bio sam pripit i sve mi bilo opusteno a ovako bez alkohola je uvek neka glupa trema:neutral::D

A i vala kad čujem kakvih sve devojaka ima...
dry.gif

Back