Prvi kiss

• Začetnik teme Začetnik teme pinki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ah bilo je to davno...
Imala sam skoro 14 godina...i vidjala sam se sa jednim momkom,3 godine stariji od mene...izasli smo mi u neku sumicu;)...ja sam isla popodne u skolu,mojima sam rekla da imam oko 6 casova,a ustvari imala sam dva ili tri,ne secam se bas..i sedeli smo tako,pricali....i na kraju me je oborio na travu i poljubio...Ah prvi put je bilo ODVRATNO!!!:cry: Sta on klinac,ja jos gora klinka:whistling:....ma uzas bre,katastrofa:mrgreen:

ka se setim valjam se od:rotf:

Ako se vazi u ovakvim godinama...onda sam ja izgubio nevinost "nekoliko puta pre neeeeeekooooliko godina:confused::lol: :lol::lol: :lol::mrgreen:

Ne lazem, sta 9 godina je dovoljno barem meni mada nisam ja to hteo to je bilo ono kao grom iz vedra neba.......A ti sto ga drk*as ispred kompa i pricas da si izgubio nevinost ti si stvarno car ...... Za ovo drka*nje nemoj da se ljutis

Ne lazem, sta 9 godina je dovoljno barem meni mada nisam ja to hteo to je bilo ono kao grom iz vedra neba.......A ti sto ga drk*as ispred kompa i pricas da si izgubio nevinost ti si stvarno car ...... Za ovo drka*nje nemoj da se ljutis

Ja nisam rekao da lazes nego da je glupo da pricas za prvi poljubas onaj koji se desio kad si bio treci razred!:confused:
:hahaha: :hahaha::super:Pa nisam ja "drk*ao" sa 7-8 god:rotf: A kad vec zapocinjes tu temu, pitaj svakog drugog coveka i reci ce ti da i dalje "drk*a", ali mozda ne ispred kompa.:lol: Imam gomilu ortaka koji su dosta puta spavali sa devojkama pa i dalje "drka*ju"!;)
Zato nemoj da se pravis pametan kad nisi(barem ne o tome)

Poslednja izmena:
Meni je bilo extra...I dalje se rado secam tog poljupca... Imala sam 13.5 , i dugo mi se svidjao taj neki koji nije iz mog grada, ali je cesto dolazio, secam se da me je pred kraj letnjeg poljubio...hehe...Kada je sledeci put dosao, vise mi se nije svidjao...:mrgreen:

Ma metalac je 100% igrao fota :D :D :D
Pa i ja sam kao klinac sa nekih 10 godina igrao tih fota ispred zgrade i sjecam se jedne kao neko finale gdje ce da neko mora da uradi nesto ozbiljno, i kao ispalno nesto,na kojeg muskarca pokaze boca morace u podrumu zgrade,u najmracnijem dijelu da poljubi u usta,ali u USTA :D jednu Ivanu, najljepsu djevojku ispred zgrade, znaci moje drustvance je stalno pricalo o njoj ali niko joj nije mogao nista, btw sad shvatam, sta da ucinis sa 10 godina onako slinav :D . I pogadjate ispadne boca na mene, ja necu ziv, strah me, izvlacim se nekako, nju drugarice tjeraju u podrum pa cu ja doc, i nekako ja odem da to odradim pa sta bude, Znaci bilo je ono obicno naravno, naprsili usne , takli se i to je bilo to, ona se brise ,ja se brisem,kao njoj gadno bilo sa mnom,a meni s njom :)
Toga se sjecam kao da je juce bilo :)

Ma metalac je 100% igrao fota :D :D :D
Pa i ja sam kao klinac sa nekih 10 godina igrao tih fota ispred zgrade i sjecam se jedne kao neko finale gdje ce da neko mora da uradi nesto ozbiljno, i kao ispalno nesto,na kojeg muskarca pokaze boca morace u podrumu zgrade,u najmracnijem dijelu da poljubi u usta,ali u USTA :D jednu Ivanu, najljepsu djevojku ispred zgrade, znaci moje drustvance je stalno pricalo o njoj ali niko joj nije mogao nista, btw sad shvatam, sta da ucinis sa 10 godina onako slinav :D . I pogadjate ispadne boca na mene, ja necu ziv, strah me, izvlacim se nekako, nju drugarice tjeraju u podrum pa cu ja doc, i nekako ja odem da to odradim pa sta bude, Znaci bilo je ono obicno naravno, naprsili usne , takli se i to je bilo to, ona se brise ,ja se brisem,kao njoj gadno bilo sa mnom,a meni s njom :)
Toga se sjecam kao da je juce bilo :)

HAHA dobra ti pricica ali moja je drugacija...Sedimo mi ne stepenicama svi mi (drustvance) i odjednom mi ona zalepi zvaku i to je to bilo je kratko....Pa sam posle morao da budem sa njom a to je bila propast ziva....

Back