LatinoDancer
Zainteresovan član
- Poruka
- 205
Ja sam se prvi put poljubila sa 16 godina i prvi poljubac mi je bio UZASANNNNN!! Ali sada kada se ljubim sa deckom koga volim to mi je nesto najlepse na svetu!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U 3. razredu sa devojkom 3 godina starijom od mene![]()
Omg. . .napredna ova deca
@Izgleda da sam mnogo ocekivala od prvog kiss-a a dobila . . ., pokusavam da se ne secam. . .![]()
A ti u koliko godina.Gde nisam napredan.Ja sam bre napredan ,,ki'' transformers![]()
U 12. . .nazalost. . . covece treci razred. . .aaaa
Cekaj jel tebi krivo sto sam ja tako rano a ti nisi.Ili bas i nije normalno
ja as, se prwi put poljubio sa 13 godina....kad se samo setim..imao sam uzasnu tremu,a i nije bilo bas nesto za taj prwi put...posle je biwalo swe bolje i bolji...![]()
Koliko sam primetila mnogim osobama je bilo prvi put uzasno. . .tako je i meni bilo. . .mislim da je to zato sto smo mnogo ocekivali od prvog poljubca i dobili smo nesto sto nismo ocekivali. . .![]()
Imao sam 16 godina, u diskoteci, smuvali smo se samo na jedno veče, i skoro smo se neprestano ljubakali... bilo je sweet![]()
U 3. razredu sa devojkom 3 godina starijom od mene![]()
Ako se vazi u ovakvim godinama...onda sam ja izgubio nevinost "nekoliko puta pre neeeeeekooooliko godina![]()
![]()
![]()
Ne ja te ne lazem sta 9 godina je dovoljno barem meni mada nisam ja to hteo to je bilo ono kao grom iz vedra neba.......A ti sto ga drk*as ispred kompa i pricas da si izgubio nevinost ti si stvarno car ...... Za ovo drka*nje nemoj da se ljutis
Ne lazem, sta 9 godina je dovoljno barem meni mada nisam ja to hteo to je bilo ono kao grom iz vedra neba.......A ti sto ga drk*as ispred kompa i pricas da si izgubio nevinost ti si stvarno car ...... Za ovo drka*nje nemoj da se ljutis
Ma metalac je 100% igrao fota![]()
![]()
Pa i ja sam kao klinac sa nekih 10 godina igrao tih fota ispred zgrade i sjecam se jedne kao neko finale gdje ce da neko mora da uradi nesto ozbiljno, i kao ispalno nesto,na kojeg muskarca pokaze boca morace u podrumu zgrade,u najmracnijem dijelu da poljubi u usta,ali u USTAjednu Ivanu, najljepsu djevojku ispred zgrade, znaci moje drustvance je stalno pricalo o njoj ali niko joj nije mogao nista, btw sad shvatam, sta da ucinis sa 10 godina onako slinav
. I pogadjate ispadne boca na mene, ja necu ziv, strah me, izvlacim se nekako, nju drugarice tjeraju u podrum pa cu ja doc, i nekako ja odem da to odradim pa sta bude, Znaci bilo je ono obicno naravno, naprsili usne , takli se i to je bilo to, ona se brise ,ja se brisem,kao njoj gadno bilo sa mnom,a meni s njom
![]()
Toga se sjecam kao da je juce bilo![]()