Prvi grad u Srbiji koji je proglasio Vučića za personu non grata

Zasto bih bila prestrasena? Samo, mi u vecim gradovima nemamo prakticnu korist od zborova kao u malim, tako da ce me to "saznanje" zaobici.

Nista necu da gledam ni da slusam, narocito s obzirom na tvoju opasku o "cacijima" sve mi je jasno, ali znaj da zborovi nemaju nikakvo pravno dejstvo dok ih opstina ne odobri. To je kao prvo.

Kao drugo i meni vaznije, je sto ne mogu da shvatim da ijedan ozbiljan covek se oslanaja na zbor, ili ga racuna u nesto vazno, mi imamo sistem po Ustavu predstavnicke demokratije tako da je ovo smejurija i marginala, a konkretno, samozavaravanje u nedostatku neceg drugog, smislenijeg.
I tvoji u Nišu su pohovani

Како то мислиш "лажемо"?

То је слика са интернета коју сам овде пренео.

А његов лик сви у сРбији знају и више пута је гађан јајима и народ у матичном граду га јури где стигне и то је свакоме јасно ко не забија главу у песак.
Niko ga ne juri, ne laži. Huligani koji su ga gađali jajima su "procesuirani".

Šta bi sa topčinom ?

I to nije bila laž, a ? :kafa:

ajde.jpg

Pitaj gradonačelnika Niša imaju li Zborovi dejstvo 😎 😎 evo ti snimak gradonačelnika Niša i delovanje Zbora građana , a sila boga ne moli
To nisu bili nikakvi zborovi, vec skup nasilnika i kriminalaca.
I tvoji u Nišu su pohovani
Sta da vam kazem, valjajte se u svom blatu nasilja, ocigledno volite.

Ne znam, pitacemo ove pirotjance u BG, a ima gi dosta...mada su razliciti od onih iz pirota...Vranjanci su isti svuda, a pirocanci i pirocanke se razlikuju , dosta su konzervativniji u Pirotu nego ovi iz Bg, ovo nije lanac videlo....ali dobro nije bas da su divlji...nego su pirocanci , znate vec..ali nisu divlji...tu nema zamerke za pirocanci u BG...

Od svih juznjaka, mozda su i najdosledniji ....svom kalupu...takav je moj utisak....
Zanimljiv post .
Mada ništa ne razumem .

Back