Nemačko-francuski non-pejper za Republiku Srpsku

Ma imam. Evo jedna mi pala na pamet. Iz Čajniča. Vraški zgodna ili nije za naučne skupove. Čak bi joj se i tvoj avatar dopao. Kako ja mislim da si ti pandrur, mislim da bi se na

Dodik jeste problem ali bošnjački unitarizam je podjednako ozbiljan ako ne i veći problem. Obe politike moraju biti poražene za stabilnost BiH.
Dodik ne dovodi u pitanje granice MHF a ni drugih geopoličkih entiteta.Samim tim ne može biti problem.Asocijacija MHF i R.Srpske pokazala se za ovih 30-tak godina kao promašaj.
Uostalom ako je Bošnjacima toliko stalo da budu zajedno sa kako kažu bosanskim Srbima,treba da znaju da neće Srpska nigde iz Evrope.Evropskoj Uniji pristupiće jednog dana i Srpska kao i MHF ili deo MHF koji pripada Bošnjacima i tako će Bošnjaci opet biti zajedno sa bosanskim Srbima.

Da,ali ne mozes ni pobjeci.Sta onda?
Zato je pogresno okrivljivati nekog od obicnih ljudi da je htio rat ili nekog mrzio.
Pobegne ko moze, ko ne moze ide u vojnike. Cak ni vermaht vojnike ne okrivljuju, ali banalizovati da su svi bili samo obicni ljudi koji nisu hteli rat je smesno. Moja poruka je bila upucena onima (kojih takodje nije malo) koji su dobrovoljno kretali u rat zbog naci propagande. Oni koji su u tome videli biznis pa se obogatili, oni su vec druga prica.

Швабо ударио ... 👆

:tick: 👀
Screenshot 2025-05-26 142303.png

Pobegne ko moze, ko ne moze ide u vojnike. Cak ni vermaht vojnike ne okrivljuju, ali banalizovati da su svi bili samo obicni ljudi koji nisu hteli rat je smesno. Moja poruka je bila upucena onima (kojih takodje nije malo) koji su dobrovoljno kretali u rat zbog naci propagande. Oni koji su u tome videli biznis pa se obogatili, oni su vec druga prica.
To nije banalizacija nego cinjenica.
Za rat je svakako neko imao interes,ali velika vecina ljudi nije.
A pobjeci ne moze svako.Ili bar ne lako.
Na stranu sto ljudi brane svoje porodice i kuce,a ne neke tamo apstrakcije.

Back