Да ли је срамотније летовати у Хрватској у близини комплекса Јадовно-Паг или је срамотније ботовати за СНС и Вучића?!

Опрости ако сам погрешио али реченица коју си написала тако звучи.
Закључак ти такође није исправан, места масовних, планских погубљења нису за уживање и журке и не могу се поитоветити са местима
битака и осталих врста страдалаштва. У битке се ишло и са песмом и са псовком на уснама а на местима о којима пишемо само са ропцем
неверице, праћене болесним смехом убица.
Nisu, ali šta da kažemo i za kupanje u Dunavu i Savi po kojima su plutala tela ubijenih u Hrvatskoj? Zar su takve žrtve manje vredne samo zbog načina na koji su ubijeni? Umanjivanje značaja drugih zločina ovakvim temama nam ne služi na čast.

Nisu, ali šta da kažemo i za kupanje u Dunavu i Savi po kojima su plutala tela ubijenih u Hrvatskoj? Zar su takve žrtve manje vredne samo zbog načina na koji su ubijeni? Umanjivanje značaja drugih zločina ovakvim temama nam ne služi na čast.
Није умањивање, стварно је мањи. Главашева екипа у Осијеку убила је и у Драву бацила неколико десетина цивила,
што је немерљиво спрам ораганизовног масовног злочина на Пагу.
Немогуће је целу територију Балкана претворити у меморијални центар али места највећих стратишта требала би бити обележена и испоштована.
Сви знамо какве манипулације се врше у сребреничком случају али ником не пада на ум да организује рејв журке у близини Поточара.
Неупражњавање хрватског туризма од стране припадника српског народа треба третирати и пропагирати као вид бојкота зарад бестидног
односа према српском страдању на тим просторима.

Питање дакле је Да ли је срамотније летовати где су наши преци мучки убијани или је срамотније ботовати за СНС и Вучића.

Ја мислим да је далеко срамотније летовати тамо или пропагирати накарадно братство и јединство него бити Вучићев сендвичар.
Иначе не подржавам Вучића и СНС. Ја сам пореклом са Косова и моја баба и деда су отети, убијени и органи су им вероватно повађени.
Не зна им се гроб ни данас.

Због њих сам дужан да постављам ову тему штагод модерација одлучила.
@tab503, @Ivan позивам модерацију да одлучи да ли је ова тема говор мржње.

Да ли бих ја као Србин са Косова требао да летујем на месту где су моја баба и деда убијени и где су им повађени органи, а да Албански мештани подржавају тако нешто?
Да ли је говор мржње и поставити питање о томе да је летовати на месту где су твоји преци убијани говор мржње како је супермодераторка @Lagerta рекла?
Sramnije

Није умањивање, стварно је мањи. Главашева екипа у Осијеку убила је и у Драву бацила неколико десетина цивила,
што је немерљиво спрам ораганизовног масовног злочина на Пагу.
Немогуће је целу територију Балкана претворити у меморијални центар али места највећих стратишта требала би бити обележена и испоштована.
Сви знамо какве манипулације се врше у сребреничком случају али ником не пада на ум да организује рејв журке у близини Поточара.
Неупражњавање хрватског туризма од стране припадника српског народа треба третирати и пропагирати као вид бојкота зарад бестидног
односа према српском страдању на тим просторима.
Браво управо ово.

Vučić je odgovoran za smrt 16 ljudi u NS. Tek da ne pomisliš da si me odvukao da na to ne mislim.

Železnička stanica je sveža rana.
Imaš neke opsesije ili si prosto pronašao politički korektnu metodu za trolovanje bez posledica?

Мислиш ли да су Срби у НДХ имали лепе успомене из Задра?
То место је било једно од најгорих и у НДХ и током 90-тих.
Misliš li da su dinosauri imali lijepe uspomene od pada asteroida?

Back