Да ли је срамотније летовати у Хрватској у близини комплекса Јадовно-Паг или је срамотније ботовати за СНС и Вучића?!

Kako ti znas "sta je trebalo da ispadne"?
Evo,meni npr.taj zakljucak ni po cemu iz uvoda teme nije pao na um kao tebi.
Ko je rekao sa niko ne treba da odgovara za pad nadstresnice?
Zasto poturas svoje licne projekcije?
Pa nametanje priče o moralnost umesto priče o krivičnoj odgovornosti, je botovanje za Vučića. Njemu se isplati da se za njegove botove kaže da su nemoralni, ali mu se ne isplati da se kaže da on mora u zatvor zbog onog do čega je doveo.

Letovanje na Pagu čak i ne uključuje znanje o tome šta se desilo tamo, pa samim tim, i kamoli ne, nameru da se tamo ide da bi skrnavila uspomens na žrtve.

Botovanje je namerna, svesna odlika da se pomaže Vučiću da prođe neoštećeno upkos žrtvama do kojih je njegov režim doveo.
Nikakvo botovanje nije kljucno ni za sta i nijedan forumas ovde ne moze "pomoci" Vucicu,niti bilo kome u bilo cemu.Ni pomoci ni odmoci.
Ovo je samo ebeni forum,da se tako izrazim,u kome milion ljudi pise sve i svasta.
Ne znam zasto ste izdigli obicno brbljanje na forumu i forumase na nivo maltene izvrsilaca kljucnih odluka i neke uticajne licnosti.

Pa nametanje priče o moralnost umesto priče o krivičnoj odgovornosti, je botovanje za Vučića. Njemu se isplati da se za njegove botove kaže da su nemoralni, ali mu se ne isplati da se kaže da on mora u zatvor zbog onog do čega je doveo.
Onda ti nametni drugu temu i pricaj o krivicnoj odgovornosti Vucica ako smatras da o necem drugom treba da se prica.

Mnoge teme u diskusijama odlutaju od strogo pocetne teme.
Ja npr.nekad preletim neku temu i odgovorim samo konkretno na neciji post koji mi "bode oci",ne uzimajuci u obzir komplet temu, jer nekad nemam ni vremena, ni volje da sve citam i da se udubljujem...i sad treba neko da mi "spocitava" da nesto "nisam rekla,a trebala sam" ili da me proglasava za bota.

Evo ga jedan jutarnji pozdrav za sve hrvatske i srpske rodoljube.

Jutarnja kafa iz šoljice sa lepim uspomenama!

1000051162.jpg

Evo ga jedan jutarnji pozdrav za sve hrvatske i srpske rodoljube.

Jutarnja kafa iz šoljice sa lepim uspomenama!

Pogledajte prilog 1746418
Мислиш ли да су Срби у НДХ имали лепе успомене из Задра?
То место је било једно од најгорих и у НДХ и током 90-тих.

Мислиш ли да су Срби у НДХ имали лепе успомене из Задра?
То место је било једно од најгорих и у НДХ и током 90-тих.
Sve zločince iz NDH treba na sud pa na dugogodišnju robiju.

Dok mi uživamo na moru.

Pa onda je tema trebalo da započne: Bez obzira šta je sramnije, ponašanje botova ili turista, Vučić i režim treba da odgovaraju zbog tragedije u NS.

Ovako ispada da su hteo da samo malo morališemo, i da raziđemo, a da se ništa ne desi sa odgovornima za pad nadstrešnice.
Ispada, kako vidim, po nekolicini nas ovde. Možda nismo dobro razumeli.
Ја јесам хтео да мало моралишемо и да се разиђемо. Нисмо ми на овом форуму толико битни нити било шта одлучујемо као што ти је Лимунада већ објаснила.

Letovanje na Pagu čak i ne uključuje znanje o tome šta se desilo tamo, pa samim tim, i kamoli ne, nameru da se tamo ide da bi skrnavila uspomens na žrtve.

Botovanje je namerna, svesna odlika da se pomaže Vučiću da prođe neoštećeno upkos žrtvama do kojih je njegov režim doveo.

Па управо је и незнање о томе и проблем. Непоштовање сећања на жртве и игнорисање истих. На чему хрватска власт и мештани активно раде.
Слажем се да је ботовање за СНС режим катастрофално и ја га осуђујем, али ми је исто неприхватљиво летовање на Пагу.

Чак више од ботовања јер је накарадније и захтева само мало нормалности. Знаш оно "не мораш баш да пијан на Пагу пишаш по гробовима силованих и убијаних жена и њихове деце ништа друго". Стварно не тражим много.

Али битна ствар је да ја не оправдавам ботовање док је теби летовање на Пагу испаде савршено нормално.
Јел ти схваташ да нико од нас не подржава СНС ботове? Чак сам се напушавао са њима и блокирао их.

Да ли бих ја као Србин са Косова требао да летујем на месту где су моја баба и деда убијени и где су им повађени органи,
Da li to znači da ne treba ići na Kosovo uopšte ? Kad odemo u Gračanicu na hodočašće, to je verski turizam i to je letovanje na neki nacin. Jeste, drugacijeg tipa ali ...
Kad odem u hrvatsku posetim memorijalne centre, manastir Krku, Gomirje.... usput se okupam jedan dan u Nin-u i to je to ...

Da li to znači da ne treba ići na Kosovo uopšte ? Kad odemo u Gračanicu na hodočašće, to je verski turizam i to je letovanje na neki nacin. Jeste, drugacijeg tipa ali ...
Kad odem u hrvatsku posetim memorijalne centre, manastri Krku, Gomirje.... usput se okupam jedan dan u Nin-u i to je to ...
Ја само говорим о поштовању жртава и ништа друго. Хрвати су поразбијали многе спомен плоче на стратиштима укључујићи на Пагу.

Ја само говорим о поштовању жртава и ништа друго. Хрвати су поразбијали многе спомен плоче на стратиштима укључујићи на Пагу.
Mozes i da letujes i da postujes zrtve. Na primer letujes na Pagu, na Zrću gde su one silne žurke.... Upališ jedan dan kola odeš u "Kanjon" ...pa odeš na one uske staze za ovce i stigneš u zaliv Slano i zapališ sveće postradalim srbima i odaš poštovanje jevrejima. Ploča je dva puta slomljena, ali je krst ostao ... Ima ekstremista na ostrvu, ali nisu svi takvi.

Модерна Хрватска је НДХ 2.0.
To su gluposti koje serviraju Vučić, Šešelj i ostali radikali, a zobaju oni sa jeftinijim ulaznicama.

Kako to znam?

Pa tako što svake godine idem u Hrvatsku više puta, i uživam. Da je NDH, teško bih uživao.

Moraš malo da putuješ pa da vidiš i sam. Ne slušaj radikalske međede.

Ne samo da ne odvlačiš ljude od mržnje prema Vučiću nego izazivaš dodatnu mržnju i prema njemu i prema sebi. :D
Da, ovo sto oni rade je u stvari odlicno.

Samo ih treba pustiti da sto vise ovako udbase, i time povecavaju mrznju prema SNS-u i njihovim botovima.

Da, ovo sto oni rade je u stvari odlicno.

Samo ih treba pustiti da sto vise ovako udbase, i time povecavaju mrznju prema SNS-u i njihovim botovima.
Ja mislim da si ti na ovom forumu doprinio da bar deset neopredijeljenih postanu Vucicevi glasaci.😂
Mozda ce ti uruciti i zahvalnicu.😂

Ja mislim da si ti na ovom forumu doprinio da bar deset neopredijeljenih postanu Vucicevi glasaci.😂
Mozda ce ti uruciti i zahvalnicu.😂
Он је у СНС Псај Опс ботовском одреду.

To su gluposti koje serviraju Vučić, Šešelj i ostali radikali, a zobaju oni sa jeftinijim ulaznicama.

Kako to znam?

Pa tako što svake godine idem u Hrvatsku više puta, i uživam. Da je NDH, teško bih uživao.

Moraš malo da putuješ pa da vidiš i sam. Ne slušaj radikalske međede.
То није никакав доказ нормалности хрватске државе.
И Секула је тамо уживао у сред дешавања погрома над Србима.

Ne, licemerno je ukazivati na žrtve ustaša a ujedno pravdati postupke koji su doveli do žrtava ovog režima.
a ti shvati jednom da je ovo titoisticki sistem jos uvjek

sve te stvari koje su ucinjenje , recimo ok osrebrenice je delo titoistickih kopilana na stetu srbije

da bi turci imali razlog za stalno kmecanje i urusavanje srpske kao genocidne

То није никакав доказ нормалности хрватске државе.
И Секула је тамо уживао у сред дешавања погрома над Србима.
Mene ne interesuje politika kad idem na letovanje.

Odem tamo i uživam u lepom moru a goste me ljubazni domaćini.

A za to što pričaju razni Šešelji, Tompsoni i Vučići me zabole predeo oko prepona.

Da li se slažeš da je to ispravno razmišljanje

Mene ne interesuje politika kad idem na letovanje.

Odem tamo i uživam u lepom moru a goste me ljubazni domaćini.

A za to što pričaju razni Šešelji, Tompsoni i Vučići me zabole predeo oko prepona.

Da li se slažeš da je to ispravno razmišljanje
Небитно је шта ико данас прича сем историје тог подручја.
За сваког Секулу очигледно је исправно а свима је јасно какви су то покварењаци.

Zaključak: na letovanje samo u Vrnjačku Banju Il na Zlatibor. Sve ostalo je izdaja srpskog roda. :(
За тај одвратни сарказам да одеш на исповед.
Не постоји Јеврејин који би себи допустио такав вид непијетета према зверски умореним сународницима.

За тај одвратни сарказам да одеш на исповед.
Не постоји Јеврејин који би себи допустио такав вид непијетета према зверски умореним сународницима.
Koji bre sarkazam, samo sam donela zaključak na osnovu napisanog. Kako je širom bivše SFRJ bilo grobova našeg naroda, ubijao nas ko je stigao, to znači da postoji veoma mali broj mesta gde se može letovati a da u nekoj blizini ( 20,30km) nema nekog stratišta.

Koji bre sarkazam, samo sam donela zaključak na osnovu napisanog. Kako je širom bivše SFRJ bilo grobova našeg naroda, ubijao nas ko je stigao, to znači da postoji veoma mali broj mesta gde se može letovati a da u nekoj blizini ( 20,30km) nema nekog stratišta.
Опрости ако сам погрешио али реченица коју си написала тако звучи.
Закључак ти такође није исправан, места масовних, планских погубљења нису за уживање и журке и не могу се поитоветити са местима
битака и осталих врста страдалаштва. У битке се ишло и са песмом и са псовком на уснама а на местима о којима пишемо само са ропцем
неверице, праћене болесним смехом убица.

Back