Prvi glas Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme fes
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mislim da Dusan ima dobru boju glasa, ali je to ne dolazi do izrazaja, njegova skromnost i nenametljivost ga potiskaju.Meni je iskreno receno bilo malo cudno na prvo slusanje odnosno gledanje zasto je Ivana ispala, ali kada sam odgledala reprizu ipak je bila malo iritantna.Njena tendencina da pod svaku cenu ostavi pozitivan utisak pa makar i skakanjem po sceni je imala kontraefekat ocigledno.

Nisam gledala poslednju epizodu pa ne znam da li je ispala, ali meni je najsimpatičnija Ana Perišić i volela bih da pobedi.
Pozitivna, šarmantna, ambiciozna + predobra pevačica...Ima sve predispozicije za pobedika.

Što se tiče ostalih, simpa mi je ona plava devojka s undercut-om, i Mimi Dekar mi je bila jako slatka...
Ostali su mi 'nit' smrde - nit' mirišu'!

secam se jednog decka,ivica laus, koji fenomenalno peva a pobedio nekada na trecem kanalu,u odlicnoj 3K dur emisiji.dobio je mukica supalj nos do ociju

razocarana sam u prvi glas i u ziri.
3K dur je najbolja emisija tog tipa ikada (steta sto pobednici nisu dobijali adekvatne nagrade)
a Ivica mi je naj glas ikada

secam se jednog decka,ivica laus, koji fenomenalno peva a pobedio nekada na trecem kanalu,u odlicnoj 3K dur emisiji.dobio je mukica supalj nos do ociju

IVICA LAUS

Jedan je prvi glas ...mnogo je ostalih glasova u Srbiji !
Sto se ove emisije ,konkretno ,tice ...Dariju sam imao prilike da slusam uzivo i devojka rastura - realno ,a ima veoma sirok repertoar !
Nevena mi je neverovatno slatka a ona sto je bila sa njom u paru u polufinalu ,izuzetno harizmaticna ...zao mi je Dunje a ne bih se bunio da pobedi Ana ili cak Filip...generalno - volim da gledam ovakve emisije ,samo se po obicaju iznerviram jer se retko kad dogodi da "pravda pobedi" :) !
Slazem se sa jednim od prethodnih komentara da je Dusan prosao na ustrb boljeg pevanja Ivane ,samo zato jer je ostalo malo muskih kandidata !

ja citala po nekim vorumima da je pobednik onaj unjkavi prosek što se grči,davor.
ako bude tako,onda su tačne priče da se dečko prilično bavi ovim poslom,i zna neke ljude,vladu recimo.
ali dobro,esmo li mi srbija eli nesmo.
očekuj očekivano

Kako se to zna unapred ko pobedjuje kad tek veceras krece uzivo takmicenje uz glasanje publike i tako to?
Btw, moje simpatije su i dalje na strani one cure sto ubija narodnjake, a dobra je i u drugim zanrovima..ima glas za sve, sto bi se reklo

Za sad ok. Darija najslabija. Igor je imao najlaksu pesmu. Davor tacan, pomalo sinteticki, ali odlican. Filip na pocetku dobar posle malo preterao sa bacakanjem i glumatanjem. Aleksandra nije mi se nesto dopala, to je pesma da se seku vene, a ne da se peva uz osmeh ko pod satrom. I na kraju ko jos bese Cica, Cile je je bila odlicna, najteza pesma, zadovoljan sam, malo da se opusti i bice jos bolja. Ajde da vidimo i ove ostale.

Back