Prvi glas Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme fes
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Meni je ciga jako simpa i kad je pjevao na audiciji bio mi je kul, chak mi je i gibonnia ok pjevao da nije zaboravio tekst...presladak mi je,ako cemo iskreno,al ova ga je usisala...izvukla je usisivach i upalila ga...
Sve zhene koje su ostale sem ova...kako se zove...Cica i Darija, imaju dosadne zenske glasove...zato ja generalno vishe volim mushke vokale
A alternativku mrze, zato sto su ljudi idioti.zbog zuba? i zbog chega ono jos...? jeste ona iritantna, al vidi se da je jerk with a heart of gold. nisu joj dzabe pustili Casha u pozadini.To je taj karakter...jeste bila glupa kad je rekla maretu od svih ljudi da ne pjeva ninu badric u privantosti...ja koja sam jedna od vecjih muzickih snobova je ponekad pushtim , a i daj e ne pushtim to se ne govori........da to nije rekla, mislim da bi samo vlado **** i lena ne bi dala da je posaljui na odredjeno mjesto. ovako....

Upravo :ok:

Nazalost neki moji favoriti su ispali, pogotovo Dragana koja je tu definitivno najveci potencijal.

A Suzana je trebala juce da ispadne, dvaput je promasila notu dok je pevala Rolling In The Deep. Bas posteno od zirija sto su veceras izbacili Draganu zbog falsa a Suzanu juce nisu, nego je Meda zrtvovan.

Iskreno, ocekivao sam vise od vecerasnjeg show-a i mislim da je uzasan sistem bio, Dunja bi pojela i onu plavu i jos neke devojke koje su prosle.. Favorit mi je Darija, i zaista ako ne pobedi, mislim da je stanje u Srbiji gore nego sto iko misli, jer devojka je jednostavno a klasu bolja od svih, samo malo da popravi izgovaranje reci, i FULL PAKET...

E Saro ako si ti cutljiva ja sam Toshiro Mifune.

Sto se tice alternativke bio sam ubedjen da nema sanse da Dule prodje dalje. I dalje mi nije jasno kako je prosao, celo takmicenje se nesto provlaci, pustaju ga, zaboravlja reci pesama, nista posebno nije pokazao. Ali ako Vlado kaze da je cuo nesto u njegovom glasu onda ok. Alternativka mi se i dalje ne svidja, ali je bila bolja od Duleta.

Sto se tice Darije. Mnogo je prepotentna. Umislila je da je Lepa Brena. Na pocetku mi je bila simpaticna, onda me je iznervirala sa onim hrvatskim pevacicama Ninom Badric i Vanom. Pa onda ocajno pevanje Gunsa... Ni ovo veceras nije bilo nista posebno.

Cica, moja ljubimica. Ocekivao sam vise od ovog duela. Los izbor pesme. Dragana je odlicno pocela pesmu, ali kasnije kada je trebala da peva vise nije mogla i dosta se mucila. Cica je pocela lose, cak sam se uplasio sta ce biti do kraja, ali to je ono sto sam vec rekao ima najbolji glas i najvise iskustva. Izvukla se, ali se videlo da je imala neku frku/tremu. U finalu ocekujem mnogo vise od nje. :ok:

Ostali mi nisu bili tako bitni. Tako da cu malo da komentarisem ziri.

Sta je ono bilo veceras. Nije se znalo ko pije ko placa. Neki pevaju po 2 pesme neki ne.

A najvise me je iznerviralo sto su odlucili da propuste one dve u momentu kada su jos tri para ostala da pevaju.

Ako je bilo blizu, a po meni nije, trebale su da pevaju jos jednu pesmu kao i svi drugi. A da se odluka o tom desetom ucesniku finala donese nakon sto svi parovi zavrse svoje nastupe. To bi bilo jednino posteno, ovako opet ispada neozbiljno i nije fer prema ostalim ucesnicima (konkretno Dragani, Alternativki i Suzani) koje nisu ni dobile sansu da budu taj deseti ucesnik finala.

I na kraju Lena. Upropastila je kosu, ali je zato pokazala torzo muzejskog kvaliteta. :ok:

Sto se tice alternativke bio sam ubedjen da nema sanse da Dule prodje dalje. I dalje mi nije jasno kako je prosao, celo takmicenje se nesto provlaci, pustaju ga, zaboravlja reci pesama, nista posebno nije pokazao. Ali ako Vlado kaze da je cuo nesto u njegovom glasu onda ok. Alternativka mi se i dalje ne svidja, ali je bila bolja od Duleta.

Sto se tice Darije. Mnogo je prepotentna. Umislila je da je Lepa Brena. Na pocetku mi je bila simpaticna, onda me je iznervirala sa onim hrvatskim pevacicama Ninom Badric i Vanom. Pa onda ocajno pevanje Gunsa... Ni ovo veceras nije bilo nista posebno.

Cica, moja ljubimica. Ocekivao sam vise od ovog duela. Los izbor pesme. Dragana je odlicno pocela pesmu, ali kasnije kada je trebala da peva vise nije mogla i dosta se mucila. Cica je pocela lose, cak sam se uplasio sta ce biti do kraja, ali to je ono sto sam vec rekao ima najbolji glas i najvise iskustva. Izvukla se, ali se videlo da je imala neku frku/tremu. U finalu ocekujem mnogo vise od nje. :ok:

Ostali mi nisu bili tako bitni. Tako da cu malo da komentarisem ziri.

Sta je ono bilo veceras. Nije se znalo ko pije ko placa. Neki pevaju po 2 pesme neki ne.

A najvise me je iznerviralo sto su odlucili da propuste one dve u momentu kada su jos tri para ostala da pevaju.

Ako je bilo blizu, a po meni nije, trebale su da pevaju jos jednu pesmu kao i svi drugi. A da se odluka o tom desetom ucesniku finala donese nakon sto svi parovi zavrse svoje nastupe. To bi bilo jednino posteno, ovako opet ispada neozbiljno i nije fer prema ostalim ucesnicima (konkretno Dragani, Alternativki i Suzani) koje nisu ni dobile sansu da budu taj deseti ucesnik finala.

I na kraju Lena. Upropastila je kosu, ali je zato pokazala torzo muzejskog kvaliteta. :ok:

Ja, već ste primetili, ne volim Alternativu. Iritantna mi je. Ali objektivno priznajem da je bila bolja od Dušana. Jeste se bacakala kao na spidu da je. Kao ogorčena Goca Tržan iz ranijih dana (sada već promoviše gaćice pri svakom pojavljivanju, koliko primetih :) ) Nemam pojma odakle joj volje da se toliko vanritmično i vankontekstno bacaka.

Krivo je i meni što su samo za ove dve rešili da obe prođu. Lično smatram da se to radi na kraj, ili da su kao u Zvezdama Granda sledeću emisiju posvetili baražu. (Što onda noje prošla i Dunja, duetska pratilja Davora Ramacotija. :) )

A NIkoleta i Andrijana, meni je lično bolja bila Andrijana.
Ali kada je Vlado rekao: "Pitam se, kada vas čujem, kako ste uopšte i došle do finala!")

Darija strašno dobro peva, ali mi se ne dopada njen stav. Čini mi se drugom, i nabusanom. Nabeđena mi je nekako. Tvrda.

Lenina frizura mi se nimalo nije dopala. Bolja mi je kada je čupavica, sa nemarno pokupljenom kosom, tačnije frizurom koja odaje takav utisak.
Komentari Andrije MIloševića su bili... kritični...

Ipak... život ide dalje...a i mi sa njim. :)

I da li ste skontali, svaki musko-zenski duel je dobio muskarac. Valjda su u ziriju shvatili da im je ostalo premalo muskaraca pa su odlucili malo da izbalansiraju stvari?
i ja tako mislim.
krivo mi je bilo ona dunja kad je ispala,mislim da peva pa rastura.onaj davor je prosao,ne znam kakvo je ono pevanje,decko se toliko izvija i grči,uzas,a pri tom izgleda tako smoreno i bez imalo harizme,kao da ce da zaspi.cudno mi da je on prosao.vise onaj mali `pica majstor` ima harizme od njega.
favorit su mi darija i cica...pevaju sa lakocom

Meni je Davor / Dunja duet bio totalna ravna crta. Oboje izuzetno lepo pevaju i oboje su mi totalno prazni , mehanički i nezanimljivi. Tako da mi je bilo svejedno.

Ni taj duel nije bio korektan. Davoru su dali da peva na italijanskom, a Dunji na engleskom. Davor je nabadao reci i nije uspeo da doda Erosov smek. A ni Dunja nije Tina Tarner. Tako da ne znam kako su uopste odlucili ko ispada.

Glupo je što su ih stavili u parove. I onda dva extra pevača, a moraju jednog da izbace. A kad je ceo par slabiji onda prodje neko osrednji. Ni sam žiri ne zna šta je hteo. Ne znam da li su sami birali pesme, ili im je žiri davao. To bi onda značilo da su hteli neke pevače da favorizuju. Ispadoše samo tako Nevena, Ivana i Dunja, sve tri super.....

Ccc, u ril lajfu , pobogu...:lol: ...nisam ono, nesto mnogo cjutljiva,al nisam ni pricljiva...iznenadio bi se :D...mada, nisam ni ruzna, majke mi rodjene :lol: , tako da mi paralela otpada :mrgreen: ...

drago mi je to sto si ti rekao, zato sto si ojektivan kad je ona u pitanju...ne gotivis je,al zboris istinu. njega ja mislim, ruku na moje malo srce,pushtaju zato sto je izmedju ostalog i manjina i sav tako, cici micikast. mada,kazem,drag mi je dechko,narodnjake razbija,al pop pjesme,ne daj boze da mu daju neku rok ,ima sluha koliko ja.

po mojim prognozama, pobijedice Ana ili kopija Sergeja Cetkovica...
i da, interesantno kako je Cica sva stegnuta nekako i...brate, blijeda,a sestra joj je potpuno opushtena i luda :D
al i Cica bi sa ovakvom kilazhom mogla u top model,ladno :D

Poslednja izmena:
U Srbiji nista nije standardno, secam se kao da je bilo juce, Adnanu obecavali su duete sa Dinom Merlinom, pesme na kojima zajedno rade Brega i Tonci, mega zvezdu i decku je izbacio dve turbo folka od pesama i jedan sladunjavi pop sve u duetu sa Kajom... :(

Ma da, odjednom se pojavljuje pravo u sred emisije da se sacuvaju oba kandidata ali to pravo se moze iskoristiti samo jednom (a minut pre toga Lena komentarise kako ce im biti jako tesko da odluce koja ce ispasti) . Bravo Vlado care, ubedio si nas i prosvetlio :lol:

Ma da, odjednom se pojavljuje pravo u sred emisije da se sacuvaju oba kandidata ali to pravo se moze iskoristiti samo jednom (a minut pre toga Lena komentarise kako ce im biti jako tesko da odluce koja ce ispasti) . Bravo Vlado care, ubedio si nas i prosvetlio :lol:

Na prvo slusanje Nevena ima izuzetni iritantan glas, kmeci i skici i vristi. A sad na drugo slusanje vidim da je i ova druga masila par puta. A imale su mozda najlasku pesmu. Cica i Dragana bi ovo pocepale.

Back