naterasi
Buduća legenda
- Poruka
- 28.796
zasto olako sudee kad akzu da nije dobra, pa meni je grozno da je slusam a tek sto mi je grozno da je gledam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je ciga jako simpa i kad je pjevao na audiciji bio mi je kul, chak mi je i gibonnia ok pjevao da nije zaboravio tekst...presladak mi je,ako cemo iskreno,al ova ga je usisala...izvukla je usisivach i upalila ga...
Sve zhene koje su ostale sem ova...kako se zove...Cica i Darija, imaju dosadne zenske glasove...zato ja generalno vishe volim mushke vokale
A alternativku mrze, zato sto su ljudi idioti.zbog zuba? i zbog chega ono jos...? jeste ona iritantna, al vidi se da je jerk with a heart of gold. nisu joj dzabe pustili Casha u pozadini.To je taj karakter...jeste bila glupa kad je rekla maretu od svih ljudi da ne pjeva ninu badric u privantosti...ja koja sam jedna od vecjih muzickih snobova je ponekad pushtim , a i daj e ne pushtim to se ne govori........da to nije rekla, mislim da bi samo vlado **** i lena ne bi dala da je posaljui na odredjeno mjesto. ovako....

zasto olako sudee kad akzu da nije dobra, pa meni je grozno da je slusam a tek sto mi je grozno da je gledam

to stoji naravno, ne prija nam svima isto, ali neki zaista zlocudni komentari su stvarno preko svih granica normalne diskusije na netu

E Saro ako si ti cutljiva ja sam Toshiro Mifune.
Sto se tice alternativke bio sam ubedjen da nema sanse da Dule prodje dalje. I dalje mi nije jasno kako je prosao, celo takmicenje se nesto provlaci, pustaju ga, zaboravlja reci pesama, nista posebno nije pokazao. Ali ako Vlado kaze da je cuo nesto u njegovom glasu onda ok. Alternativka mi se i dalje ne svidja, ali je bila bolja od Duleta.
Sto se tice Darije. Mnogo je prepotentna. Umislila je da je Lepa Brena. Na pocetku mi je bila simpaticna, onda me je iznervirala sa onim hrvatskim pevacicama Ninom Badric i Vanom. Pa onda ocajno pevanje Gunsa... Ni ovo veceras nije bilo nista posebno.
Cica, moja ljubimica. Ocekivao sam vise od ovog duela. Los izbor pesme. Dragana je odlicno pocela pesmu, ali kasnije kada je trebala da peva vise nije mogla i dosta se mucila. Cica je pocela lose, cak sam se uplasio sta ce biti do kraja, ali to je ono sto sam vec rekao ima najbolji glas i najvise iskustva. Izvukla se, ali se videlo da je imala neku frku/tremu. U finalu ocekujem mnogo vise od nje.
Ostali mi nisu bili tako bitni. Tako da cu malo da komentarisem ziri.
Sta je ono bilo veceras. Nije se znalo ko pije ko placa. Neki pevaju po 2 pesme neki ne.
A najvise me je iznerviralo sto su odlucili da propuste one dve u momentu kada su jos tri para ostala da pevaju.
Ako je bilo blizu, a po meni nije, trebale su da pevaju jos jednu pesmu kao i svi drugi. A da se odluka o tom desetom ucesniku finala donese nakon sto svi parovi zavrse svoje nastupe. To bi bilo jednino posteno, ovako opet ispada neozbiljno i nije fer prema ostalim ucesnicima (konkretno Dragani, Alternativki i Suzani) koje nisu ni dobile sansu da budu taj deseti ucesnik finala.
I na kraju Lena. Upropastila je kosu, ali je zato pokazala torzo muzejskog kvaliteta.![]()
) Nemam pojma odakle joj volje da se toliko vanritmično i vankontekstno bacaka.
)
Ipak... život ide dalje...a i mi sa njim.![]()

i ja tako mislim.I da li ste skontali, svaki musko-zenski duel je dobio muskarac. Valjda su u ziriju shvatili da im je ostalo premalo muskaraca pa su odlucili malo da izbalansiraju stvari?
Meni je Davor / Dunja duet bio totalna ravna crta. Oboje izuzetno lepo pevaju i oboje su mi totalno prazni , mehanički i nezanimljivi. Tako da mi je bilo svejedno.
Ccc, u ril lajfu , pobogu...E Saro ako si ti cutljiva ja sam Toshiro Mifune.
...nisam ono, nesto mnogo cjutljiva,al nisam ni pricljiva...iznenadio bi se
, tako da mi paralela otpada
...drago mi je to sto si ti rekao, zato sto si ojektivan kad je ona u pitanju...ne gotivis je,al zboris istinu. njega ja mislim, ruku na moje malo srce,pushtaju zato sto je izmedju ostalog i manjina i sav tako, cici micikast. mada,kazem,drag mi je dechko,narodnjake razbija,al pop pjesme,ne daj boze da mu daju neku rok ,ima sluha koliko ja.Sto se tice alternativke bio sam ubedjen da nema sanse da Dule prodje dalje. I dalje mi nije jasno kako je prosao, celo takmicenje se nesto provlaci, pustaju ga, zaboravlja reci pesama, nista posebno nije pokazao. Ali ako Vlado kaze da je cuo nesto u njegovom glasu onda ok. Alternativka mi se i dalje ne svidja, ali je bila bolja od Duleta.
sta dobija pobednik?

Ajoj štete. Moje uši su zahvalne što taj duet nije ugledao svetlost dana![]()

Ma da, odjednom se pojavljuje pravo u sred emisije da se sacuvaju oba kandidata ali to pravo se moze iskoristiti samo jednom (a minut pre toga Lena komentarise kako ce im biti jako tesko da odluce koja ce ispasti) . Bravo Vlado care, ubedio si nas i prosvetlio![]()
Super su otpevale, njih dve su mi definitivno najbolje od svih .