Prvi glas Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme fes
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ovaj Sergej peva gore nego ovi sto se takmice. :D

Poslednje cetvoro. :)

Adrijana dobija najveci moguci plus za izbor pesme, moja omiljena grupa i pesma gospodjice sa mog avatara. :ok:

Ana i Nevena neubedljive. Dule onako, bolji nego do sada, ne znam sto se Lena rasplakala.

Da prokomentarisem i Adrijanino ispadanje.

Prvo da joj cestitam jer je imala muda do kolena da izadje i peva prvo pesmu od Linde Perry najbolje pevacice na svetu, a onda i od Ivane Pavlovic najbolje pevacice u Srbiji.

Naravno, u Grand show na Prvoj to nije bilo dovoljno. Pa je jos dobila i komentar od Lene da je jednostrana, za razliku od Duleta koji je svestran, a zna bukvalno dve pesme koje peva od pocetka takmicenja.

Lena je koliko sam provalio presudila i da Cica ispadne. Nakon onih blamaza sa grupom koju je vodila i ranijih izbacivanja, sada jos i ovo od sinoc. Definitivno je devojka zalutala u ziri.

sve mi se nekako cini da je ovo takmicenje u kome, izgleda, mora pobediti muskarac...
steta za moju Mladenovcanku, a i bila je bolja realno, samo sto joj u duelu izbor pesme nije bio bas najsrecniji...

Ali je bio iznenenadjujuci. :D Po meni je to bilo takmicarski, a ne da peva istu pesmu po sto puta. Ili Toseta i Harisa po 817. put.

istinski sam se napela da bih cula bar delic neceg u Kurtinom glasu...ali ni u glasu ni u stasu.
imam osecaj da decko kod njih prolazi samo da bi eto javno bilo kako nema diskriminacije kod nas.
decko je skroz bezveze

meni pre ovaj Kurta izaziva emocije

Darija me razocarala... neartikulisani pokreti, jos oni napadi patetike, a i pevala je osrednje, previse se trudila... pa je sve ispalo napadno. Ana je isto losa bila ovog puta, i Cica i Adrijana su pevale bolje od nje. Al sta ja znam, ionako su svi moji favoriti zavrsili u duelu. :lol: osim malog cige, koji se ocigledno provlaci od pocetka i ne razumem kako je dogurao do finala.

Moram da priznam da je Tatjana otpevala svoje! Skunk je bio izvrstan, i Dvornikovom pesmom je razvalila! Davor (od milošte zvan Ramacoti :) ) mi je bio smešan naspram nje. Mada je ne simpatišem naročito, ne osporavama pevačke kvalitete!

Ana Perišić je mogla itekako bolje da otpeva, nešto mi je zvučala mlitavo.

Filip je bio savršen. osim bacanja na pod! :)
Mislim da maleni Kurtić nije za ovo takmičenje, budući da postoje i Zvezde Granda a njegov glas ima nepopravljivi folk šmek.

Odenute su devojke bile užasno! Zgrožena sam bila! Ne zna se koja mi se lošije obukla!

Lena se kao član žirija prilično obrukala, i njeno mentorstvo je bilo kritično! Subjektivno, loše i sa prizvukom katastrofe!

Inače, kakvo vam je bilo ono predstavljanje na temu: To sam ja?

Meni su svi osim Filipa išli na živce.
Svi su floskulini. Moralisti, mamina i tatina deca, oduvke ljubitelji muzike, kliše.
Suze u oku, rođendani, i poruke drugima da veruju u snove. Očaj živi.

Ta predstavljanja uglavnom i jesu zanišljena da budu takva, nisu mi smetala.

Meni je Filip bio favorit a sad je nešto počeo da me nervira, ne znam zašto.....sve mi manje izgleda ko dobrica.
Lično mi se svidelo Tatjanino predstavljanje..i ona kao osoba.

Ispala mi Tatjana, neću ni da gledim više. Iovako su me i juče smorili. Ne znam, gomila talentovane dece na jednom mestu ali svejedno mi je falilo nešto. Nije bilo za moj ukus ni dovoljno energije ni živosti da me zainteresuje.
Garderoba u 95% slučajeva užas živi. Kad sam videla kakve su farmerke obukli Igoru skoro sam pala u nesvest....unakaziše momče.
Žiri standardno bedan - još mi je Georgijev postao najdraži član žirija .

zapanjena sam da je ispala Tanja.Pa `pojela` ih je bre sve
samo jos fali da se ispostavi kao tacno sto sam citala po forumima da ce da pobedi davor i da se privatno zna sa jednim clanom zirija

ono sto me uzasno,ali uzasno nervira je sto su svi od reda govorili `puno hvala`,neko bi od njih trebao znati da se kaze `mnogo hvala`
takodje me je andrija milosevic opasno nervirao,ne znam sta izigrava,nekog zanimljivog frajera?daleko je on od toga

zapanjena sam da je ispala Tanja.Pa `pojela` ih je bre sve
samo jos fali da se ispostavi kao tacno sto sam citala po forumima da ce da pobedi davor i da se privatno zna sa jednim clanom zirija

ono sto me uzasno,ali uzasno nervira je sto su svi od reda govorili `puno hvala`,neko bi od njih trebao znati da se kaze `mnogo hvala`
takodje me je andrija milosevic opasno nervirao,ne znam sta izigrava,nekog zanimljivog frajera?daleko je on od toga

hajde da budemo realni sad malko...

hajde da budemo realni sad malko...

Potpuno je realna.

Darija, Aleksandra i Ana su masakrirale pesme. Nevena, Igor i Filip korektni, ali nista vise od toga. O

Ovo cetvoro koji su bili u duelima su u stvari bili mnogo bolji od ovo sestoro koji su prosli. Uz naravno veliki minus za Duleta koji peva samo te dve pesme, veliki plus za Adrijanu za izbor pesama i dobru borbu, plus za Davora za prvu pesmu odlicno je pevao Toseta i naravno najveca pohvala za Cicu - obe njene pesme su bile bolje od bilo cega sto smo culi sinoc. Posebno Dvornik, odlicna ideja, ali sta vredi kad Lenin mozak tiltuje kad vidi i cuje tako nesto, a Vlado ne voli kad je neko pozitivno lud.

Potpuno je realna.

Darija, Aleksandra i Ana su masakrirale pesme. Nevena, Igor i Filip korektni, ali nista vise od toga. O

Ovo cetvoro koji su bili u duelima su u stvari bili mnogo bolji od ovo sestoro koji su prosli. Uz naravno veliki minus za Duleta koji peva samo te dve pesme, veliki plus za Adrijanu za izbor pesama i dobru borbu, plus za Davora za prvu pesmu odlicno je pevao Toseta i naravno najveca pohvala za Cicu - obe njene pesme su bile bolje od bilo cega sto smo culi sinoc. Posebno Dvornik, odlicna ideja, ali sta vredi kad Lenin mozak tiltuje kad vidi i cuje tako nesto, a Vlado ne voli kad je neko pozitivno lud.
MA, DAAAAA...

Back