Deuce
Domaćin
- Poruka
- 3.254
Ja sam se smorila za sve pare gledajući...
...nista manje .
A Jos vise kad svatih da se takmicenje lagano pretvara u prvi glas Crne Gore ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam se smorila za sve pare gledajući...

sve mi se nekako cini da je ovo takmicenje u kome, izgleda, mora pobediti muskarac...
steta za moju Mladenovcanku, a i bila je bolja realno, samo sto joj u duelu izbor pesme nije bio bas najsrecniji...
Ali je bio iznenenadjujuci.![]()
sve mi se nekako cini da je ovo takmicenje u kome, izgleda, mora pobediti muskarac...
steta za moju Mladenovcanku, a i bila je bolja realno, samo sto joj u duelu izbor pesme nije bio bas najsrecniji...

osim malog cige, koji se ocigledno provlaci od pocetka i ne razumem kako je dogurao do finala.
) mi je bio smešan naspram nje. Mada je ne simpatišem naročito, ne osporavama pevačke kvalitete!
zapanjena sam da je ispala Tanja.Pa `pojela` ih je bre sve
samo jos fali da se ispostavi kao tacno sto sam citala po forumima da ce da pobedi davor i da se privatno zna sa jednim clanom zirija
ono sto me uzasno,ali uzasno nervira je sto su svi od reda govorili `puno hvala`,neko bi od njih trebao znati da se kaze `mnogo hvala`
takodje me je andrija milosevic opasno nervirao,ne znam sta izigrava,nekog zanimljivog frajera?daleko je on od toga
hajde da budemo realni sad malko...
MA, DAAAAA...Potpuno je realna.
Darija, Aleksandra i Ana su masakrirale pesme. Nevena, Igor i Filip korektni, ali nista vise od toga. O
Ovo cetvoro koji su bili u duelima su u stvari bili mnogo bolji od ovo sestoro koji su prosli. Uz naravno veliki minus za Duleta koji peva samo te dve pesme, veliki plus za Adrijanu za izbor pesama i dobru borbu, plus za Davora za prvu pesmu odlicno je pevao Toseta i naravno najveca pohvala za Cicu - obe njene pesme su bile bolje od bilo cega sto smo culi sinoc. Posebno Dvornik, odlicna ideja, ali sta vredi kad Lenin mozak tiltuje kad vidi i cuje tako nesto, a Vlado ne voli kad je neko pozitivno lud.