sarabubasara
Poznat
- Poruka
- 9.927
dap,ja se sva onesvijestim na silvanu,a ona, pokreti kao da pjeva ja bi se sa tobom topila...Aleksandra nije mi se nesto dopala, to je pesma da se seku vene, a ne da se peva uz osmeh ko pod satrom
gledala sam prvih 20tak minuta,ne dirajte mi dariju nikako. cica ispala, super je izgledala danas i super je pjevala.nisu mi jasni nista.
mislim da cu prestati da gledam jer su maksimalno subjektivni, dule nema pojma, igoru samo bojana i sergeja (sto jedino i zna da otpjeva) i koji ce pobijediti na kraju, ma daj...i cica ispala, koja ima glas za 10. zajebano je sto malo losije pochne ,al nije u redu.
ako mora dap obijedi musko,ako bas moram da biram, to cje bit Filip. davor je seljak, igor nema pojma , dule tri i po pjesme zna, on je zalutao. filip je kul i dobro pjeva.
e sad, mislim da ce pobijediti ana perisic.ima dobar glas ,al je...odvr...ok cjutim.adrijana je onu pjesmu 4 non blondes otpjevala bezveze.ona nema nesto dobar glas, okej mi je ovako,al gals je tu itamo.Ana je bolesno izflasirala Adel, al nema veze,volimo je.
nikad nisam mislila da cju dak azem nesto,ali najveci profesionalac je Mare.Lena je slaba , Vlado previse utice na nju,Vlado je subjektivan i gleda kako su se cice obukle previshe a ne kako pjevaju,MARE sve fino kazhe i uradi, nije ni cudo sto su narodnjaci primat u ovoj drzavi.

nemoj vladu da mi diras bre dzordzi 

!
!