Prvi glas Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme fes
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Aleksandra nije mi se nesto dopala, to je pesma da se seku vene, a ne da se peva uz osmeh ko pod satrom
dap,ja se sva onesvijestim na silvanu,a ona, pokreti kao da pjeva ja bi se sa tobom topila...
gledala sam prvih 20tak minuta,ne dirajte mi dariju nikako. cica ispala, super je izgledala danas i super je pjevala.nisu mi jasni nista.
mislim da cu prestati da gledam jer su maksimalno subjektivni, dule nema pojma, igoru samo bojana i sergeja (sto jedino i zna da otpjeva) i koji ce pobijediti na kraju, ma daj...i cica ispala, koja ima glas za 10. zajebano je sto malo losije pochne ,al nije u redu.

ako mora dap obijedi musko,ako bas moram da biram, to cje bit Filip. davor je seljak, igor nema pojma , dule tri i po pjesme zna, on je zalutao. filip je kul i dobro pjeva.
e sad, mislim da ce pobijediti ana perisic.ima dobar glas ,al je...odvr...ok cjutim.adrijana je onu pjesmu 4 non blondes otpjevala bezveze.ona nema nesto dobar glas, okej mi je ovako,al gals je tu itamo.Ana je bolesno izflasirala Adel, al nema veze,volimo je.

nikad nisam mislila da cju dak azem nesto,ali najveci profesionalac je Mare.Lena je slaba , Vlado previse utice na nju,Vlado je subjektivan i gleda kako su se cice obukle previshe a ne kako pjevaju,MARE sve fino kazhe i uradi, nije ni cudo sto su narodnjaci primat u ovoj drzavi.

i izbor pjesama nesto bolji nego u prosloj epizodi. prilagodjavaju se favoritima, igoru i ani, ove ostale , ko ****.

a Vlado ne voli kad je neko pozitivno lud.
vlado,jednom rijecju,*****. ja sam nejga inace gotivila (ne pjesme,nego ovako) al potpuno me razocharao na kraju. pravi je machista, voli ove mackice ko ana koje se foliraju i uvijaju...pi. pravi je za ovo takmicenje, Grand na Prvoj.AKA ...novi Vlado Georgiev, bojan marovic i sergej cjetkovic. tj. spusti glavu, tri tona da znas da pjevas, budi dosadan i pusti vlada da bude u centru paznje i eto, pobjednik si.

@deuce
komentar ti je kretenski.vlado je srbin,a i da nije ,komentar ti je i dalje kretenski.

Poslednja izmena:
Ispasce Dusan ili Andrijana ,a pobediti sigurno nece Igor ,Davor i Tatjana ...sve ostalo je potpuno realno i ocekivano :P !

Nikad nisam ovoliko bio zadovoljan nekim svojim komentarom ...a i nacinom ,kako sam procitao ovu emisiju "izmedju redova" !

Mislim da neopravdano kritikujete Dariju jer je "izgorela"...po meni je to sasvim opravdano u silnom htenju da se sto bolje pokaze ...gorela jeste ,izgorela definitivno nije !
Iako sam ocekivao ,zao mi je sto je Tanja vec sad ispala ...takodje mi je zao i Adrijane - pozitivno me je iznenadila !
Najvise kritike zasluzuje ziri ,to sigurno ...i Dusan Kurtic koji osim Adila i Harisa nista drugo ni ne peva ...
Filip se ,iako sa losim izborom pesme ,nekako istakao ,istupio u prvi plan favorita ...svi ostali na svom dosadasnjem nivou .

PS.
I dalje stojim iza onog sto sam rekao a na sta se sara onako ljubazno osvrnula ...ali saro ...nije greh biti Crnogorac u Srbiji ( to najbolje znaju Georgiev ,Cetkovic i Andrija Milosevic ) ne znam zasto te je to pogodilo ,iako je to sto sam rekao bila istina ,moj komentar je imao iskljucivo saljivi ton :) !

PPS.
I mnogo ken*aju pojedinci kritikujuci neke od takmicara ...probajte da ih slusate kako pevaju ,a nemojte da porediti ono kako oni pevaju ,sa originalima ,sigurno ce vam zvucati bar za 75 % bolje ;) !

Poslednja izmena:
Nikad nisam ovoliko bio zadovoljan nekim svojim komentarom ...a i nacinom ,kako sam procitao ovu emisiju "izmedju redova" !

Mislim da neopravdano kritikujete Dariju jer je "izgorela"...po meni je to sasvim opravdano u silnom htenju da se sto bolje pokaze ...gorela jeste ,izgorela definitivno nije !
Iako sam ocekivao ,zao mi je sto je Tanja vec sad ispala ...takodje mi je zao i Adrijane - pozitivno me je iznenadila !
Najvise kritike zasluzuje ziri ,to sigurno ...i Dusan Kurtic koji osim Adila i Harisa nista drugo ni ne peva ...
Filip se ,iako sa losim izborom pesme ,nekako istakao ,istupio u prvi plan favorita ...svi ostali na svom dosadasnjem nivou .

PS.
I dalje stojim iza onog sto sam rekao a na sta se sara onako ljubazno osvrnula ...ali saro ...nije greh biti Crnogorac u Srbiji ( to najbolje znaju Georgiev ,Cetkovic i Andrija Milosevic ) ne znam zasto te je to pogodilo ,iako je to sto sam rekao bila istina ,moj komentar je imao iskljucivo saljivi ton :) !

PPS.
I mnogo ken*aju pojedinci kritikujuci neke od takmicara ...probajte da ih slusate kako pevaju ,a nemojte da porediti ono kako oni pevaju ,sa originalima ,sigurno ce vam zvucati bar za 75 % bolje ;) !

Pa sa cim da ih poredimo onda. To je citava poenta. Da nema toga sta bi onda pevali. Svoje pesme. Ajde Cica ce da izadje i peva Razvali zid i Stiklom u celo, a sta ce ostali da pevaju.

Inace, evo da ne bude zabune. Da ne ispadne da poredim druge, a Cicu ne.

Nego nisam zato dosao. Hteo sam da vas pitam sta vi mislite o ovome.

O cemu se ovde radi. Pogibe devojka da otpeva Bitlse. Najlaksa moguca pesma ikada. Deca to pevaju bez problema. Eno u komentarima broje falseve. Cirkus.

Je l' nas neko zajebava ovde.

Nego nisam zato dosao. Hteo sam da vas pitam sta vi mislite o ovome.

O cemu se ovde radi. Pogibe devojka da otpeva Bitlse. Najlaksa moguca pesma ikada. Deca to pevaju bez problema. Eno u komentarima broje falseve. Cirkus.

Je l' nas neko zajebava ovde.

I ..koliko si ih izbrojao maestro ;) ?!

Ja pokusavam da vam kazem da niste objektivni u vasim komentarima jer vam se neko svidja a neko ne ...ti si iskljuciv u nastojanju da dokazes da Lena nema pojma da peva jer je insistirala da ispadne tvoj favorit ,npr.
Ne krivim te ,razumem tvoju ostrascenost ali joj mesto nije ovde ...

Ja nisam muzicki expert kao mnogi ovde ,ali mi je ziri od pocetka bio ok ,pa se ni ja sad ne slazem sa nekim njihovim odlukama ali ne insistiram na tome kako niko od njih nema veze sa muzikom ...takodje to mislim i za takmicare ,brate Tzare ,pusti ti Adel i Dina ...ja kontam da ne treba da slusamo verne kopije ,nego neku sopstvenu interpretaciju svakog kandidata pojedinacno ...bas to radi i ziri i zato forsiraju Kurtica ,iako se sa tim npr. ne slazem ,rekao bih da je to jedan od njihovih arsina ...nisam odmah zapeo kao mutav da dokazem da im nistu isti iz ne znam kog razloga prema svim ucesnicima show-a !

Poslednja izmena:
I ..koliko si ih izbrojao maestro ;) ?!

Ja pokusavam da vam kazem da niste objektivni u vasim komentarima jer vam se neko svidja a neko ne ...ti si iskljuciv u nastojanju da dokazes da Lena nema pojma da peva jer je insistirala da ispadne tvoj favorit ,npr.
Ne krivim te ,razumem tvoju ostrascenost ali joj mesto nije ovde ...

Ja nisam muzicki expert kao mnogi ovde ,ali mi je ziri od pocetka bio ok ,pa se ni ja sad ne slazem sa nekim njihovim odlukama ali ne insistiram na tome kako niko od njih nema veze sa muzikom ...takodje to mislim i za takmicare ,brate Tzare ,pusti ti Adel i Dina ...ja kontam da ne treba da slusamo verne kopije ,nego neku sopstvenu interpretaciju svakog kandidata pojedinacno ...bas to radi i ziri i zato forsiraju Kurtica ,iako se sa tim npr. ne slazem ,rekao bih da je to jedan od njihovih arsina ...nisam odmah zapeo kao mutav da dokazem da im nistu isti iz ne znam kog razloga prema svim ucesnicima show-a !

Nisam ih ja brojao. Nema potrebe da mi takve stvari podmeces.

Mada ti ne bi bilo prvi put. Jos se secam one crne liste na koju si me stavljao.

Tako da su mi tvoji motivi dobro poznati.

nikada i nista mi se od dvornika nije dopadalo,medjutim,ovo sto je tanja otpevala je fenomenalno!

Evo klasicnog primera objektivnog komentara ...na to upravo pokusavam da ukazem .
Nema potrebe za cimanjem i tenzijom :P !

Nisam ih ja brojao. Nema potrebe da mi takve stvari podmeces.

Mada ti ne bi bilo prvi put. Jos se secam one crne liste na koju si me stavljao.

Tako da su mi tvoji motivi dobro poznati.

Ti mi pamtis crnu listu ...neko mi zamera nesto drugo ...a generalno se slazete sa svime sto sam rekao samo to neces da priznas :) !

Pa kake veze ima ukus sotim..bas je neukusno sto to rade a i nastup im deluje bzvz jer docaravaju suprotni pol..ne znam za druge primere al mi to besmisleno kao pevaju omiljenu pesmu umesto da neograniceno pokazu talenat

Ti mi pamtis crnu listu ...neko mi zamera nesto drugo ...a generalno se slazete sa svime sto sam rekao samo to neces da priznas :) !

Sta da priznam.

Da sam ostrascen, te stoga sposoban i da se teleportujem u proslost i komentarisem nesto na netu pre nego sto se desilo ono zbog cega sam se ostrastio.

Ja ovo gledam, da ne kazem da placam i trosim svoje vreme na gledanje reklama, tako da mi nije zabranjeno da mi se neko svidja, niti mi je zabranjeno da budem neobjektivan. Ali je zabranjeno ziriju. Jer ziri tu sudi. To je kao utakmica u kojoj sudija stalno navlaci za nekoga. To nije u redu.

Sto se tice zirija i ziri je tema kao deo PGS. A posebno zbog toga sto smo do polufinala 90% vremena gledali ziri, a 10% vremena onih 5.000 takmicara. A kada toliko vremena gledamo nekoga, onda je valjda logicno da se malo i zainteresujemo za njih, ako nam njihov rad nije bio poznat. Tako mi je, na primer, danas prosao kroz ruke jedan disk koji dolazi uz jednu knjigu (da je sad ne reklamiram) i na njemu velikim slovima pise Sasa Milosevic Mare. Ovoga puta nisam imao mogucnosti da disk preslusam, ali se nadam da hocu i da cu cuti dobru muziku. Zato sam malo bacio pogled na Lenu. I neprijatno se iznenadio.

I drugo, tu je nacin na koji je ziri radio. Za nekoga je imao vremena da pola sata namesta odakle ce da peva pesmu. A za nekoga nije imao vremena. Je l' tako bilo ili nije. Neki su ispadali jer su ograniceni u pogledu toga sta moze sa njima da se radi, a na kraju samo ograniceni ostadose. Je l' tako ili nije. Neki su ispadali jer nisu naucili reci, a neki nisu, a bilo je i ono grupa napolje. Je l' tako bilo ili nije. I tako dalje.

Ziri je radio lose i zato je zasluzio kritike, da je radio dobro dobio bi pohvale.

Kao sto mozes i sam da se uveris. A znam da to volis da radis. Ja sam na ovoj temi od pocetka, od prve strane, drugi post. ;) I ono sto sada pisem nije nista drugacije od onoga sto pisem u prethodna dva meseca.

A tacno je i to da sam poceo da gledam PGS zato sto sam cuo da se Cica prijavila. Prvo nisam mogao da verujem. Posle mi je bilo jasno zasto se prijavila. A sada mi je zao sto je ispala. Ali bolje ovako otici u stilu pevajuci Skunk Anansie i Dvornika, nego da je prosla u sledece kolo pa da peva Nedu Ukraden, Sergeja Cetkovica, Bojana Marovica, Adila, Harisa... Isto vazi i za Adrijanu, koja je pevala Lindu i Ivanu. :ok:

Slusao sam Cicu godinama pre ovoga, slusacu je sigurno i godinama posle PGS. :D

A neke sigurno necu. :D

Poslednja izmena:
nemam pojma, totalni sam laik kad je muzika u pitanju, ali ona je meni samo lepa i nista vise... nista sarm, nista harizma, glas osrednji... cak mislim da npr Aleksandra Radovic ili Jelena Tomasevic mnogo bolje pevaju

Back