Prvi glas Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme fes
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Meni ova Darija zvuci bolje od originala ...malo ubrzana pesma i potpuno prilagodjena njenom senzibilitetu ...ako cemo vec da poredimo .

Ma mogu pojedinci da se ne slazu koliko hoce ,i da bacaju senku sumnje u regularnost takmicenja i objektivnost zirija ,ali jedno je sigurno ...prvi glas Srbije doprece iz zenskog grla ;) !

lena je meni lijepa,sarmantna i glas joj je ok (nije genijalan,neobican)... ona je bas otkrice i po meni, nije pravila nikakve greske sem sto je izbachila Hushkavu,a tu je mislmi Vlado presudio.
imala je neke koje nije nikako mogla da svari..ADrijanu recimo...al haters got to hate... kao clan zirija, iam dobre komentare ,ali mi se cini da se ona tu najmanje pita ...kao sto je Tzar pomenuo, rezija programa je bila dosta losha. Trebao bi se zvati Prvi Ziri Srbije, ok , shvatamo, jesu oni cool,ali sto je mnogo mnogo je. I nekada su stvarno bili pristrasni, nije ni cudo sto je folk majka u zemlji,kad je Mare od svih najprofesionalniji.

darija!

Poslednja izmena:
lena je meni lijepa,sarmantna i glas joj je ok (nije genijalan,neobican)... ona je bas otkrice i po meni, nije pravila nikakve greske sem sto je izbachila Hushkavu,a tu je mislmi Vlado presudio.
imala je neke koje nije nikako mogla da svari..ADrijanu recimo...al haters got to hate... kao clan zirija, iam dobre komentare ,ali mi se cini da se ona tu najmanje pita ...kao sto je Tzar pomenuo, rezija programa je bila dosta losha. Trebao bi se zvati Prvi Ziri Srbije, ok , shvatamo, jesu oni cool,ali sto je mnogo mnogo je. I nekada su stvarno bili pristrasni, nije ni cudo sto je folk majka u zemlji,kad je Mare od svih najprofesionalniji.

darija!

I meni je Lena baš simpatična. A koncept su 90% uzeli od X Factora, nadam se da su im platili licencu.
Kao i ona Paklena kuhinja, Moje novo ja, Ivan Ivanović... Sve živo na Prvoj su "obrade" stranih emisija. :lol:

Ni meni, nista spec. Ko ispada, sta mislite?

Ispada Davor ...
Terzija mi je veceras bio nekako na svom nivou - dobar ,ostali su dosta varirali ...najvise su podbacili Filip i Darija ,mada ne toliko da bi ugrozili neke svoje pozicije na putu ka eventualnoj pobedi . Aleksandra je imala neko skripanje u jednom momentu ali se izvukla . Nevena super izgleda ,audio-vizuelno ,a Ana jos bolje ...Dusan iznenadio dobrim izgovorom ali mislim da je top 8 za njega puna kapa ,a da ne pricamo o 7 velicanstvenih ,ali eto ...stici ce i tamo :) !

sve mi bre nekako bzv, nek ispadne ko god hoce, nece mi nesto mnogo nedostajati:roll:

ziri je rekao svoje, publika je rekla svoje, ti ides daaaaaaljeeeeeee
kao hebeni S.P.

sto sam ja nesto nadrnditis veceraske

Poslednja izmena:
Nisam gledao prenos. Posto je ispala Cica odlucio sam da korisnije potrosim vreme. Pregledao sam snimke na youtube i vidim da je bio masakr pesama. Vrhunac veceri je bio Davorov nastup. Bas je bio onako pravi za Prva Grand Show. :ok:

veceras mi se niko nije posebno dojmio

Uh ...apsolutno se slazem ...ali su im valjda pomogli sa tom tematskom veceri "posvecujem ovu pesmu ,bla ,bla ,truc" !!! Svi su podbacili ,uklopili se u totalno sivilo ove epizode ...a ja sam bas iscekivao emisiju jer ne gledam nista na tv-u i sad kao nesto drugacije ,kad ono ,medjutim ...corak ! Nadamo se boljem izdanju mnogih .

Nego ,jel primetio jos neko ,ili se mozda meni samo cini ,da ne izvode cele pesme nego ih skracuju ...sve nesto slusam pa mi nije jasno ,kao da nijedna pesma ne traje duze od ..mozda 3 minuta ?!

Meni je Terzija dosadan skroz, jos jedan u nizu Kovacevica, Marovica, Vasica i ostalih klonova Vlada Georgijeva. :thumbdown:
Darija nije bila losa sinoc, dobro je pevala, osim sto me iritira patetisanje i ode i hvalospevi mami i tati... Mislim da ona trenutno i nema konkurenta medju preostalim kandidatima. Nevena je jako dobra bila sinoc... stajling- no comment. Od Filipa sam vise ocekivala, smorio je sa onom koreografijom a izabrao je dosadnu i izlizanu pesmu. Ana je mogla poznatiju pesmu da peva, nesto mi bilo dosadno slusati je. Aleksandra izabrala jako tesku pesmu, ispade prevelik zalogaj za nju... mada sumnjam da se od nje moze cuti i videti nesto vise od onoga sto je do sad pokazala. Ostali dosadni.

Jaoj, nimalo nisam zadovoljna subotnjom epizodom.
Filip me je ubio. Tačno sam bila iznervirana njegovo izgovorom engleskog. "on heaven's dooouuuur..". Baš je zavijao čovek, i to u pop fazonu. Uplašila sam se da neće niko od žirija primetiti kako nimalo nije Guns. :(

Njihovi patetični profilni prikazi su bili još strašniji nego prošle nedelje.
Ovaj Kurtić ljulja praznu ljuljašku i misli na sestriće. Nevena pesmu zbog toga što se pominje bata posvećuje bratu. Što onda nije pevala od Bobana Rajovića "...da te bata provoza na tablice strane"? :)

Darijino divljanje u vidu režanja tokom izvođenja mi se nije dopalo. I ta klošarska koncertna posveta porodici. Brljavljenje.

Terzija se obukao kao Miki Maus. Sećate li se da je itekako bio tako odeven? Falila mu je leptir mašna. :)

Davor je pesmu odabrao.... kao da je Saleta Popovića žudio da impresionira. :)

Davor je pesmu odabrao.... kao da je Saleta Popovića žudio da impresionira. :)
mislim da njega boli uvo za saleta,a kao dokaz za to-nije se nikad prijavio za zvezde granda.
mislim da je vrlo pametno to sto je otpevao narodnjak,i pokazao da dobro pliva u svim zanrovima.decku ce to biti odlicna reklama za posao,on je tezgaros.a poznato je da prvi glas srbije nece kao grand terati takmicare da potpisuju ugovore,i da im se kasnije od svake njihove tezge uzima procenat.
konkretno ce davor odlicno profitirati od ucesca u prvom glasu,cak i da sad ispadne.
televizija je cudo.

Back