Prvi glas Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme fes
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Srela nebitno ko u jednom kaficu u Mld Cicu, sedi sa nekim drustvom...i naidje neka devojka "jao steta sto si ispala, glasali smo, bla, bla, truc" a ova ce na to "pa sto ste glasali, rekla sam vam da ne glasate, to je sve namesteno, sve se vec zna..."
ne znam sto sam vam sad ovo ispricala, al ne moze da skodi
a ako ne skodi, znaci da koristi ;)

vreme je da leti Terzija, ja ga nista ne cujem...

Darija mi se po prvi put nije dopala. Meni je to nekako sve ličilo na zezanje, ali njoj tako nešto ne odgovara. Bilo je dobrih momenata, ali mi jednostavno to ne leži za nju. Nije mi se dopao ni Filip. Jednostavno nije on za narodnjaka. Oboje su pevali ok, ali mi se nije dopalo. Možda zbog pesama.

Ceca u Neveninom izdanju.. Nahvalili su je, ali meni je na prvo slušanje ostavila bled utisak. Mada tako mi je sa njom bilo i prošli put, moraću to da čujem još jednom. Terzija mi je nesimpatičan od samog početka. Korektan i lepuškast. Neme ništa više od toga. Sada bih ga izbacio, ali ne verujem da će još da leti. Aleksandra mi se svidela. Ona je standardo dobra ako zanemarimoo prošlu emisiju.

Davor je bio dobar, a Ana je izabrala dosadnu pesmu. Nekako je ravna. Šta znam. Prosek.Ona dobro peva, ali mi se ne dopadaju pesme koje bira. Dobra je i ona.

Poslednja izmena:
Aleksandra - najbolja veceras ,i nekako mi je drago zbog toga mada mi ne deluje kao da sto posto zeli pobedu ovde ,
Ana - tik uz nju ,sa teskom pesmom i nekim svojim pecatom u njoj ,dosta dobro se izborila ,voleo bih da pobedi ,
Nevena - super otpevala i na taj nacin nam pomogla da slusamo nju a ne dosadnu pesmu ,
Davor - zaista je zvucao kao Bora u pocetku ...dobro otpevao ali bez nekog posebnog dojma ...tek malo bolje od dosadnog ,
Terzija - prazna tabla ...i nikako da pocne da ispisuje nesto po njoj ,bira spore pesme i ostaje potpuno neupecatljiv ,
Filip - hiperaktivan momak i ultraspora pesma ...on nije mogao vise da uspori sa pevanjem i bezao je od muzike konstantno ...dobro peva ali cini mi se da uvek ima neki kiks ,
Darija - nju sam jedinu slusao uzivo i to jedno 5 sati u cugu gde je pevala "od nirvane do silvane" ...nikad gora nego veceras i jako mi je zbog toga ,bila je moj favorit no.1 ali to mesto sad preuzima Ana !

Ziri - sasvim solidni veceras ...Mare je bio najbolji i najkonkretniji i mislim da su bili potpuno realni ...Vlada postaje predvidiv a Lena nema srca da im sruci istinu u lice ...

Ostaje potencijalna olaksavajuca okolnost za Dariju i Filipa da su ih "masakrirali" izborom pesama pa ih mozda to spase ...
Kao sto rekoh ,Darija prvi kandidat za ispadanje osim ako je ne iscupaju navijaci ,u tom slucaju ispada Davor :bye: !!!

Poslednja izmena:
Aleksandra - najbolja veceras ,i nekako mi je drago zbog toga mada mi ne deluje kao da sto posto zeli pobedu ovde ,
Ana - tik uz nju ,sa teskom pesmom i nekim svojim pecatom u njoj ,dosta dobro se izborila ,voleo bih da pobedi ,
Nevena - super otpevala i na taj nacin nam pomogla da slusamo nju a ne dosadnu pesmu ,
Davor - zaista je zvucao kao Bora u pocetku ...dobro otpevao ali bez nekog posebnog dojma ...tek malo bolje od dosadnog ,
Terzija - prazna tabla ...i nikako da pocne da ispisuje nesto po njoj ,bira spore pesme i ostaje potpuno neupecatljiv ,
Filip - hiperaktivan momak i ultraspora pesma ...on nije mogao vise da uspori sa pevanjem i bezao je od muzike konstantno ...dobro peva ali cini mi se da uvek ima neki kiks ,
Darija - nju sam jedinu slusao uzivo i to jedno 5 sati u cugu gde je pevala "od nirvane do silvane" ...nikad gora nego veceras i jako mi je zbog toga ,bila je moj favorit no.1 ali to mesto sad preuzima Ana !

Ziri - sasvim solidni veceras ...Mare je bio najbolji i najkonkretniji i mislim da su bili potpuno realni ...Vlada postaje predvidiv a Lena nema srca da im sruci istinu u lice ...

Ostaje potencijalna olaksavajuca okolnost za Dariju i Filipa da su ih "masakrirali" izborom pesama pa ih mozda to spase ...
Kao sto rekoh ,Darija prvi kandidat za ispadanje osim ako je ne iscupaju navijaci ,u tom slucaju ispada Davor :bye: !!!

Slažem se. Mada je meni žao da Dariju izbacimo zbog jednog kiksa. Nekako nemam duše-

Slažem se. Mada je meni žao da Dariju izbacimo zbog jednog kiksa. Nekako nemam duše-

Mozda nisam u pravu ali kontam da oni koji glasaju uvek uzimaju u obzir samo ono sto su videli te veceri ...Darija nije zasluzila da ispadne jer je samo veceras lose pevala ali mi se nekako cini da konstantno ide silaznom putanjom ...mozda gresim !

Hahaha ...ja sve pogresno vidim i lose procenjujem ...ali ja ne glasam i to se vidi :P !
Ocigledno je da se svake nedelje glasa isto i da jedino ziri izborom pobednika duela moze da "poremeti" glas naroda ...

Back