- Poruka
- 71.622
ljudi, ja ne znam, cirkam rakijicu i prija mi da caskam sa vama. Iako nisam gej..valjda..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A pisao sam o tome, možda ne baš otvoreno, kroz samo shvatanje?Kenyas.
Možda smo na istoj frekfenciji?ljudi, ja ne znam, cirkam rakijicu i prija mi da caskam sa vama. Iako nisam gej..valjda..

gay je ok! :>Pljudi, ja ne znam, cirkam rakijicu i prija mi da caskam sa vama. Iako nisam gej..valjda..
Ne, srusena sreca je katastrofa kao i sastavni deo zivota. Ne mogu da kazem da je neko srecan zbog neke jbg bez veze (aj da tako kazem, ne znam o cemu se radi). Mogu da se ponadam za tog coveka da je prebrodio i da mu je bolje. Nekad se nesto nauci iz toga, nekad ama bas nista osim da treba da se dize gore.A pisao sam o tome, možda ne baš otvoreno, kroz samo shvatanje?
Sreća se spoznaje na temiljima srušene sreće?
Meni sve potaman, kada sam bolesti i kada nema svađe i trzavica?
Marim ja mnogo za sve ostalo.
Tako nekako...
Koliko će sve ovo pomoći Jagodi?ljudi, ja ne znam, cirkam rakijicu i prija mi da caskam sa vama. Iako nisam gej..valjda..

Pa kad bude videla koliko kenyamo pozelece da se vrati tom decku koji joj je izgledao nekako bzvze.Koliko će sve ovo pomoći Jagodi?![]()
Tako nekako. Jer ako ne znas sta je nesreca, ne mozes da znas ni sta je sreca....Sreća se spoznaje na temiljima srušene sreće?
Pa ne ni to...Ne, srusena sreca je katastrofa kao i sastavni deo zivota. Ne mogu da kazem da je neko srecan zbog neke jbg bez veze (aj da tako kazem, ne znam o cemu se radi). Mogu da se ponadam za tog coveka da je prebrodio i da mu je bolje. Nekad se nesto nauci iz toga, nekad ama bas nista osim da treba da se dize gore.
Zivot je surov, a Bog milosrdan. Umres na kraju...Kada se zapitaš: da li je on zaista milosrdan?
A o tome sam ja i pričao...Tako nekako. Jer ako ne znas sta je nesreca, ne mozes da znas ni sta je sreca....
Jeste, ako nije u mukama?Zivot je surov, a Bog milosrdan. Umres na kraju...

Pa sad, ne mora da bude u mukama.... svakako da sve ima trade off. Ne mozes uzivati, ako ne patis. Najgore je ravna crta.Jeste, ako nije u mukama?
Da bih ti objasnio bolje morao bih biti ličan, u sopstvenom iskustvu i priči.Pa sad, ne mora da bude u mukama.... svakako da sve ima trade off. Ne mozes uzivati, ako ne patis. Najgore je ravna crta.
To ti je kao droga, dize se nivo tolerancije i onda zavrsis u paklu...
jbg...Pa ne ni to...
Znaš:
Kada dođu promašeni životi, bez smisla...
Bez veze.
Kada je neko osuđen na ništa?
Ne po zasluzi, već, eto, od strane milosrdnog Boga? Iako je veći nego mnogi koji su mu u misliti, makar Ovozemaljski?
Kada se zapitaš: da li je on zaista milosrdan?
Šta je to vrlina?
Teška je priča...
Znas kako, ljude ne zanima. Mozes da pricas sta hoces, niko nece primetiti, ili ako primeti, nece obratiti paznju, ili nece verovati :>PDa bih ti objasnio bolje morao bih biti ličan, u sopstvenom iskustvu i priči.
Morao bih ti preneti nauk, koji sam ja izvukao Maxo...
A to je volim... Makar ne javno.
Ne volim ni ovoko..
Jer neko danas reče da se ne treba poveravti nepoznatim ljudima.
I to jeste tako...
Pa ne znam, nekako smo dosli do dualizma :>PDrustvo, ja ne mogu tako pausalno da komentarisem. Ne znam o cemu se radi. Svega ima u zivotu. Tu stajem.
Više je bio vampirizam?Pa ne znam, nekako smo dosli do dualizma :>P
Imas fejz19 godina, a jos nisam imala decka.. Postoje trenuci kada se bas zapitam da li cu ga ikada imati, vecina ljudi iz mog okruženja su imali vec prvog decka/devojku dok se ja nisam ni poljubila.. izlazila sam do sada sa 3 momka, ali od toga nije bilo nista. Ili ja odlepim za njim, a on za mnom ne ili obrnuto, dopisivala sam se sa dosta njih, ali sa većinom zavrsavala sve na dopisivanju jer se jako tesko zaljubljujem, moram da osetim neku energiju, nesto posebno, a cini mi se da je toga u danasnje vreme sve manje.

Doorse malo ređe, ali Phil Collins, Bryan Adams, Whitney, Sade bolje i to nego Jeca i CecaAko slusa Doorse nema brige ako slusa autotjunere smisljaj brze![]()