Corvus
Iskusan
- Poruka
- 6.683
Kao i ja?Pa nasalio sam se i na svoj racun.
Ja imam sliku sa perikom..
Imao sam i dugu kosu, svoju....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao i ja?Pa nasalio sam se i na svoj racun.
Pa da, svi koji ocelave, su dobri jebaci, jer od testosterona, tj viska, opada kosa....Meni nije ubila žena, već testestosteron...![]()
p cool. Ja nisam puno dugacku, mogao sam u usta da je stavim. Secam se da sam se igrao na casovima.Kao i ja?
Ja imam sliku sa perikom..
Imao sam i dugu kosu, svoju....
Samo se pitam:Pa da, svi koji ocelave, su dobri jebaci, jer od testosterona, tj viska, opada kosa....
Nije brate, nego nasledno.Pa da, svi koji ocelave, su dobri jebaci, jer od testosterona, tj viska, opada kosa....
Opa!p cool. Ja nisam puno dugacku, mogao sam u usta da je stavim. Secam se da sam se igrao na casovima.

Slava precima?Nije brate, nego nasledno.
Nego sta. Da nisu hebaci ne bi nas bilo ovde.Slava precima?
Nemam pojma... :Nego sta. Da nisu hebaci ne bi nas bilo ovde.
Ovi ostali kosati, oni su slucajno. Klonirani vrv.

I nije porasla?E zahebavam se. Jedino sto moze tu da me iziritira da neko pomisli da imam kompleks. Brate da sad nisi pomenuo ne bih se ni setio da brijem glavu. A poceo sam da je brijem od vojske. Znaci pre 20 i kusur. I hebao sam i hebao i hebaooo

jok samo se smanjivala. Eto ti naucne povezanosti. Testosteron i gubitak kose.I nije porasla?![]()
Ja se slažem, potpuno - iako nisam baš puno hebao...jok samo se smanjivala. Eto ti naucne povezanosti. Testosteron i gubitak kose.

Ma Paula ce sutra to.Ja mislim da imamo sreću što ni jedan moderator sada nije budan?
Kao ni većina foruma?![]()
Probudice se, al nema razloga da intervenisu, jedino za spamovanje, al ajde :>PJa mislim da imamo sreću što ni jedan moderator sada nije budan?
Kao ni većina foruma?![]()
Al si se nervirao?Ja se slažem, potpuno - iako nisam baš puno hebao...![]()
Kenyas.Nikada...
Ja sam flegma, ali skroz..![]()
Nop...Kenyas.
Pa da, gledaj Vin Dizela, hodajuci testosteron, ne znam zenu koja mu ne bi dala. Namirisu to one....jok samo se smanjivala. Eto ti naucne povezanosti. Testosteron i gubitak kose.
Ja ne znam ni sta znaci to flegma. Za mene kazu isto. Kao flegma dok me ne uzjasu i ne puknem. Onda teram sve u pm.A pretovario sam štošta
Nop...
madafakin ridik a?>Pa da, gledaj Vin Dizela, hodajuci testosteron, ne znam zenu koja mu ne bi dala. Namirisu to one....