micika_015
Domaćin
- Poruka
- 4.305
Ma pomiritjete se vi.Tako i ti meni uvek kazesh 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
xa xa xa.... koje razmisljanje ..... ali deca u tom uzrastu - pa i mladji imaju neku mastu stvarno zanimljivu i .... nije nikada nesto da kazes lupetanje , budali se .....
Nacika
ne secam se.
bila sam u vrticu, i on se zvao aleksa... ali se preselio i prepisao u drugi vrtic... vise se i ne secam kako izgleda...![]()
U prvom razredu... Zvao se Daniel i njihova uchionica je bila preko puta nashe,pa se kao uvek nash razred tukao sa njegovim...Klinachki fazoni...Bash je bio sladak!
a posle me je pitao da budemo zajedno( u 8. razredu) ali tad je vec postao metalac i imao je dugachku kosu i brkove...:? nije mi se svidjao takav,pa je popio ispalu![]()
U prvom razredu... Zvao se Daniel i njihova uchionica je bila preko puta nashe,pa se kao uvek nash razred tukao sa njegovim...Klinachki fazoni...Bash je bio sladak!
a posle me je pitao da budemo zajedno( u 8. razredu) ali tad je vec postao metalac i imao je dugachku kosu i brkove...:? nije mi se svidjao takav,pa je popio ispalu![]()