Prva simpatija - prva ljubav ....

ja sam oduvijek bila zaljubljive prirode.. :lol: A sa 9 god sam se zaljubila u nekog strahinju koji je tada imao 18god:lol: Sviđao mi se zato što je imao malo tamniji ten, a usne su mu bile ''savršenstvo bez mane''.. A još je i bio košarkaš.. Uhh... Bila sam opsjednuta njegovim usnama, i htjela sam da imam takve.. I onda mi je palo na pamet da uzmem čašu za rakiju i da izduvavam vazduh (po mom mišljenju, usne bi trebale da mi ''nateknu'').. A rezultat svega toga je bila modar krug oko usta...:lol::lol::lol: e koji sam je mozak bila:lol::lol::lol: divim se samoj sebi:lol:

hm...:roll:prvu simpatiju sam imala sa 7 god i zvao se petar,i sve devojcice iz odeljenja su bile napaljene na njega,i sve kao ono bi da sede pored njega (xexe i ja sam;))da bi im "objasnio" neke zadatke iz matisa jer je bio tezak ali tezak streber...e to je bila moja prva simpatija,a prva ljubav eeeeeeeeeeeeeeeeeee...:neutral:milos,mislim i dalje sam ja zaljubljena u njega,tacnije dve i po godine,nazalost nesrecno...:-(:-(:-(:-(

Hm.... Milos prva kao ljubav, u vrticu... Prvi "decko" isto u vrticu, Strahinja, ne secam se uooopste kako je izgledao, ali znam da smo neprekidno bili zajedno.... I onda me je neko udario granom u glavu, nisam videla ko i mislila sam da je on, pa sam "raskinula"...U stvari, to je samo bio izgovor jer mi se svidjao Milos (s pocetka price).. IOn me je molio da ostanem njegova devojka ali ja sam bila neumoljiva...
Hehehehehe
Smesno je secati se ovakvih stvari

bila sam u vrticu, i on se zvao aleksa... ali se preselio i prepisao u drugi vrtic... vise se i ne secam kako izgleda... :lol:

To onaj shto se preziva Fica ili neshto tako?
Shto te je Peara stalno zezao? :lol:

Prva ljubav...ummm...nemam pojma...Dushan valjda,prvi dan shkole,sedeli u istoj klupi,on hteo da me uhvati za ruku...ja mu nisam dala...klinci... :lol: Posle sedam godina i dalje sedimo zajedno u klupi,samo sto sada nisam zaljubljena u njega... :lol:

Prva siimpaTija je biiLa kad sam imaLa oko 6 goD....Bas je biiLo smesno....Ustvarii i jesTe i nije....Jedino je To sTo me uZasno smara da on mene dan danas kad viidii, on me Jurii....
On ziivii u SrB.....i ja uveK kad oDem u SrB nemam miiraaaaa....

A prVa LjubaV je biiLau 5. Razredu....HeHe....trajaLo je....3 ipo meseca....
DuGa je priica da biiH je saDa ovde piisaLa...duGa a i TuzNa....aLii biiLo pa prosLo....saDa smo On i Ja...Naj Naj drugovii....:)

U prvom razredu... Zvao se Daniel i njihova uchionica je bila preko puta nashe,pa se kao uvek nash razred tukao sa njegovim... :roll: Klinachki fazoni...Bash je bio sladak!

a posle me je pitao da budemo zajedno( u 8. razredu) ali tad je vec postao metalac i imao je dugachku kosu i brkove...:? nije mi se svidjao takav,pa je popio ispalu:lol:

Jao, pa sto si ga ispalila...ja bih odmah pristala :D :grin: Pogotovo ako je metalac...
aaa..

Back