- Poruka
- 714
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nadrkan si"općenito" ?
trolu, pobrkao si bosanski i hrvatski
**** off"općenito" ?
trolu, pobrkao si bosanski i hrvatski
Idi se lijecisaće malo i crnogorskog da upleteš
Psihobolesnike npr.Haha sta sve necu videti ovde. Nagovaranja na brak, elitizam frigiditeta, joga sekte, kros naloge....
Znam to sveSta da ti kazem Enina. Jos uvek na ovom raznovrsnom Balkanu imas i muskaraca koji jedva cekaju da se ozene. I to je ok. Porodica je osnovna celija drusta.
Nikada u svom zivotu,nisam za sobom rusio mostove,niti zatvarao vrata.!E, to....sad si ga rekao i zatvorio vrata....
Zato sto zene odlucuju
Pitaju se zene,da li pristaju na brak,zato sto zena u braku, poklanja svoje telo muskarcu,koji ce zadovoljavati svoje i njene,seksualne potrebe.!
Rade isto i van braka.Ali ako zelimo istinu,moramo priznati,da je seksualni odnos u braku,daleko lepsi,puniji i plodotvorniji,od " od seksa u "divljim"Koliko ja znam,to isto rade i van braka.
Normalno.Ja evo znam djevojaka koje zive s momcima.Kao da je brak.Kazu u vezi su.Rade isto i van braka.Ali ako zelimo istinu,moramo priznati,da je seksualni odnos u braku,daleko lepsi,puniji i plodotvorniji,od " od seksa u "divljim"
odnosima,tj. tamo gde nema braka.!
Zlokobno.Зато што је жена та која даје последњу реч.