- Poruka
- 714
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nadrkan si"općenito" ?
trolu, pobrkao si bosanski i hrvatski
**** off"općenito" ?
trolu, pobrkao si bosanski i hrvatski
Idi se lijecisaće malo i crnogorskog da upleteš![]()
Psihobolesnike npr.Haha sta sve necu videti ovde. Nagovaranja na brak, elitizam frigiditeta, joga sekte, kros naloge....
Znam to sveSta da ti kazem Enina. Jos uvek na ovom raznovrsnom Balkanu imas i muskaraca koji jedva cekaju da se ozene. I to je ok. Porodica je osnovna celija drusta.
Nikada u svom zivotu,nisam za sobom rusio mostove,niti zatvarao vrata.!E, to....sad si ga rekao i zatvorio vrata....
Zato sto zene odlucuju
Pitaju se zene,da li pristaju na brak,zato sto zena u braku, poklanja svoje telo muskarcu,koji ce zadovoljavati svoje i njene,seksualne potrebe.!
Rade isto i van braka.Ali ako zelimo istinu,moramo priznati,da je seksualni odnos u braku,daleko lepsi,puniji i plodotvorniji,od " od seksa u "divljim"Koliko ja znam,to isto rade i van braka.
Normalno.Ja evo znam djevojaka koje zive s momcima.Kao da je brak.Kazu u vezi su.Rade isto i van braka.Ali ako zelimo istinu,moramo priznati,da je seksualni odnos u braku,daleko lepsi,puniji i plodotvorniji,od " od seksa u "divljim"
odnosima,tj. tamo gde nema braka.!
Zlokobno.Зато што је жена та која даје последњу реч.