- Poruka
- 16.575
@Natalie Actually Ko sta radi ti se samo cerekaš na moje postove. Drago mi je.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@Natalie Actually Ko sta radi ti se samo cerekaš na moje postove. ❤ Drago mi je.
Ok, drago mi je da tebe i jos neke mogu da oraspolozim i zabavim.Pa ja se prilično cerekam
Ok, drago mi je da tebe i jos neke mogu da oraspolozim i zabavim.
Ni ja. Treba ispostovati coveka kad vec postoji ta opcija. Bar svako od nas zna da ne prica sam sa sobom po temama. To npr na Ani nisam osetio i batalio sam. Nema nekog online drugarstva tamo.A i ja ne štedim reputacije
Nije sapun da se potroši...
Tesko da se to sto te slomi seksom moze da bude devojka, pa najcesce molite tetke da vas zene....Zene prvo slome muskarcu srce,dobrim seksom.Kada ga navuku na seks,onda muskarac pocne da moli devojku,da se uda za njega,da bi mu bila pod rukom (za seks) kada god on to pozeli.!
Koliko ja znam odavno zene pitaju, cim pomisle da je vreme za sex ide optuzba ili negacija braka, cisto da se nadje na dnevnom redu da ne bude da nije rekla...Pozdrav.Zasto uglavnom muskarci prvi pitaju zenu da li ces se udati za mene?Dok je rijetkost da neka zena prva pita muskarca za brak.
Koliko ja znam odavno zene pitaju, cim pomisle da je vreme za sex ide optuzba ili negacija braka, cisto da se nadje na dnevnom redu da ne bude da nije rekla...Pozdrav.Zasto uglavnom muskarci prvi pitaju zenu da li ces se udati za mene?Dok je rijetkost da neka zena prva pita muskarca za brak.
Naravno.Stave lepo do znanja. Tipa: "šta ti misliš, do kada da me pratiš kući"? Dosadilo je to više i tebi i meni.Veza vremenom ide u neku drugu fazu,da se ne izrazim u "nadgradnju", ali ako nema elemenata (svrhe) za to, ostaje status quo ili sledi razlaz.Ako žena smatra da veza nema "kapaciteta" za više, neće ništa ni prejudicirati.Koliko ja znam odavno zene pitaju, cim pomisle da je vreme za sex ide optuzba ili negacija braka, cisto da se nadje na dnevnom redu da ne bude da nije rekla...
Ma najbolje je kada mladic nadje neku polovnjacu sa parama za zenidbu. Kada on zadje u godine,a vec je nesto stekao,onda treba oterati tu bivsuTesko da se to sto te slomi seksom moze da bude devojka, pa najcesce molite tetke da vas zene....
U stanju sam,da se pred golom devojkom,molim ko pred ikonom,ako treba celu noc,na golom podu,Samo da mi podari jedan smesak,sa njenihDalai Lama, ti li si?
Ja jesam rodjen u Beogradu,ali ni po cemu,ne pripadam ovom divljem balkanskom plemenu.Ja sam vaspitan,po zapadno evropskim nacelima.Govoriš u množini. Nekoga zastupaš, pretpostavljam. Neka nova religija?
Prosto se divim kako si uspeo da uklopiš dozvolu i osvajanje.
Kako se onda ispravno moli?
Bejb, molim ti se, usliši moju molbu i dozvoli mi da te osvojim... svojom... poniznošću?
Druže, tako neš jebat.
Aha, sad mi je jasno - zastupaš domaće izdajnike.Ja jesam rodjen u Beogradu,ali ni po cemu,ne pripadam ovom divljem balkanskom plemenu.Ja sam vaspitan,po zapadno evropskim nacelima.
Za mene je svaka zenska osoba,dostojna postovanja i divljenja.Moja omiljena zivotna maksima glasi:Lepa rec,gvozdena vrata otvara.!
Moram reci,da ne verujem da su tu maksimu o lepim recima,iskovala balkanska plemena,jer ta ista plemena,po mom misljenju,jos zive u gvozdenom dobu svog razvoja.!Aha, sad mi je jasno - zastupaš domaće izdajnike.
Po ničemu, osim po krvi i genima, pretpostavljam. To je, naravno, zanemarljiva sitnica.
Poštovanje, divljenje i lepa reč su jedno; a podilaženje i gubljenje sebe su nešto drugo.
Vidim da si izgubio sebe i da bi se pronašao u "europskim načelima".
Inače, "lepa reč gvozdena vrata otvara" je mudrost koju su iskovala balkanska plemena.
Možeš ti da veruješ u šta hoćeš, a možeš i da proveriš.Moram reci,da ne verujem da su tu maksimu o lepim recima,iskovala balkanska plemena,jer ta ista plemena,po mom misljenju,jos zive u gvozdenom dobu svog razvoja.!
Na zalost,moram da konstatujem,da i ti spadas u onu vrstu ljudi,koji svuda vidi izdajice,neprijatelje Srba,opasnost po zemlju.....To je opsesivno stanjeMožeš ti da veruješ u šta hoćeš, a možeš i da proveriš.
Od tih istih plemena je nastala i tvoja zapadna kultura, još u Vinči. U kom dobu živumo nije bitno. Vitezovi i džentlmenu su postojali i ranije, isto kao i uvlakači i izdajice.
Ja samo tumačim što je napisano. Kao i ti, ali pogrešno. Nisi mi neprijatelj... A nisi i nikakva opasnost, laskaš sam sebi.Na zalost,moram da konstatujem,da i ti spadas u onu vrstu ljudi,koji svuda vidi izdajice,neprijatelje Srba,opasnost po zemlju.....To je opsesivno stanje
duha,koje nije dobro,ako se to stanje konstantno u sebi ne suzbija.!
Ne laskam sam sebi,ali na neki nacin,ispaalo je da sam ja izdajnik.Zato ti kazem,ne gledaj u svakom coveku koji se u necemu ne slaze sa tobom,Ja samo tumačim što je napisano. Kao i ti, ali pogrešno. Nisi mi neprijatelj... A nisi i nikakva opasnost, laskaš sam sebi.
Nisam ja taj koji je prvi spomenuo europska načela i ne pripadanje divljim balkanskim plemenima, već ti. Ne znam zašto, osim da bi se uzdigao iznad. Ja ne znam kako drugačije da nazovem nekog ko se odrekne sopstva, svog naroda i prigrli neku drugi, a po svom pljuje. Prvi si počeo, samo ti je uzvraćeno.Ne laskam sam sebi,ali na neki nacin,ispaalo je da sam ja izdajnik.Zato ti kazem,ne gledaj u svakom coveku koji se u necemu ne slaze sa tobom,
ne gledaj u njemu izdajnika.To i nista vise.!
Volim zene i rado ih se secam.Ja jesam rodjen u Beogradu,ali ni po cemu,ne pripadam ovom divljem balkanskom plemenu.Ja sam vaspitan,po zapadno evropskim nacelima.
Za mene je svaka zenska osoba,dostojna postovanja i divljenja.Moja omiljena zivotna maksima glasi:Lepa rec,gvozdena vrata otvara.!
Zene ne da treba voleti,treba ih obozavati.U zenam se krije iskonska snaga prirode.Zene poseduju moc,da stvaraju novi zivot,da odrze covecanstvoVolim zene i rado ih se secam.
A muskarci su prljavi trolovi koji treba da ih bezuslovno obozavaju i stavljaju na pijadestal?Zene ne da treba voleti,treba ih obozavati.U zenam se krije iskonska snaga prirode.Zene poseduju moc,da stvaraju novi zivot,da odrze covecanstvo
da mu uvek daju nove impulse.Nesto najbolje sto je Bog uradio,kada je stvarao svet,to je cin kada je stvorio zenu.!
Jel ovo neki tekst Marine Tucakovic?U stanju sam,da se pred golom devojkom,molim ko pred ikonom,ako treba celu noc,na golom podu,Samo da mi podari jedan smesak,sa njenih
bozanstvenih usana.!
Zene ne da treba voleti,treba ih obozavati.U zenam se krije iskonska snaga prirode.Zene poseduju moc,da stvaraju novi zivot,da odrze covecanstvo
da mu uvek daju nove impulse.Nesto najbolje sto je Bog uradio,kada je stvarao svet,to je cin kada je stvorio zenu.!