Andrej Bolkonski
Iskusan
- Poruka
- 6.421
U odavanju poste zenama,nikada ne moze da se pretera,moze samo da se ne kaze dovoljno.!sad ga malo pretera
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U odavanju poste zenama,nikada ne moze da se pretera,moze samo da se ne kaze dovoljno.!sad ga malo pretera
Ne. To je tekst jednog muskarca,koji ima srecu,da voli jednu prekrasnu devojku,koja je postala njegova muza.!Jel ovo neki tekst Marine Tucakovic?
Ja bih dao sebe,svoju netaknutu cast,samo da jos jednom vidim njene zelene oci,i onaj bozanski osmeh,namenjen meni.!Meni ovo zvuci kao da ga je neko drzao u tamnici 15 god i davao hleba i vode.
Dao bih sav ovaj hleb samo da jos jednom vidim njene bedra.
E, to....sad si ga rekao i zatvorio vrata....Ja jesam rodjen u Beogradu,ali ni po cemu,ne pripadam ovom divljem balkanskom plemenu.Ja sam vaspitan,po zapadno evropskim nacelima.
Za mene je svaka zenska osoba,dostojna postovanja i divljenja.Moja omiljena zivotna maksima glasi:Lepa rec,gvozdena vrata otvara.!
E, to....sad si ga rekao i zatvorio vrata....
ProtokolPozdrav.Zasto uglavnom muskarci prvi pitaju zenu da li ces se udati za mene?Dok je rijetkost da neka zena prva pita muskarca za brak.
Svaka čast!Ne. To je tekst jednog muskarca,koji ima srecu,da voli jednu prekrasnu devojku,koja je postala njegova muza.!
Zato sto zene odlucujuPozdrav.Zasto uglavnom muskarci prvi pitaju zenu da li ces se udati za mene?Dok je rijetkost da neka zena prva pita muskarca za brak.
Hoce ili ne?Zato sto zene odlucuju
Pozdrav.Zasto uglavnom muskarci prvi pitaju zenu da li ces se udati za mene?Dok je rijetkost da neka zena prva pita muskarca za brak.
Tacno. U suprotnom, mogao bi svaki dzulov da ozeni bilo koju lepoticu. e pa ne moze takoHoce ili ne?
Dobro,veliko je uzbudjenje kada te neko pita hoces se udati za mene?U glavi su misli kao svi problemi su rijeseni.Tacno. U suprotnom, mogao bi svaki dzulov da ozeni bilo koju lepoticu. e pa ne moze tako
Samo iznosim osjecaj kako se zena osjeca na pitanje hoces li se udati za mene.Naravno,ako zeli tu osobu.Mogu ti reci i ja bih se uzbudio kad bi se pojavio neki deda mraz koji bi dosao da mi resava zivotne probleme.
Odmah bih skoknuo do pdf lepe kuce i krenuo da listam.
Pa i ja isto kako bi se muskarac osecao.Samo iznosim osjecaj kako se zena osjeca na pitanje hoces li se udati za mene.Naravno,ako zeli tu osobu.
Jesi mislio na mene?Pa i ti napisi svoja osjecanja.Sto ti imas pravo da iznosis svoja osecanja a ja nemam?
Pa napisao sam ti o deda mrazu.Jesi mislio na mene?Pa i ti napisi svoja osjecanja.
Izvini,ko to kome rijesava zivotne probleme?Svi imaju svoje.Pa napisao sam ti o deda mrazu.
Pa govorim opcenito,sta sve ljudi zive.Kakva ti pomoc treba, kakve probleme imas?