Prsten

• Začetnik teme Začetnik teme Enina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ali sta znaci to "moja". Da li to znaci,da ona postaje neka vrsta njegove robinje.?Da li to znaci,da vise nikada nece smeti da se tuca,sa nekim drugim muskarcem.?
Отприлике. То је као: Хоћеш ли пристати да будеш само са мном и ни са ким другим? Ако пристане, ставиш прстен и свако ко погледа и види прстен на руци знаће, АХА, она је заузета већ. Али не и буквално робиња.

Отприлике. То је као: Хоћеш ли пристати да будеш само са мном и ни са ким другим? Ако пристане, ставиш прстен и свако ко погледа и види прстен на руци знаће, АХА, она је заузета већ. Али не и буквално робиња.
Ja mislim da je ipak sigurnije,da joj namontira neku vrstu "pojasa nevinosti",na "onu" stvar.Sto je ziher,to je ziher.!

nisu svi isti.Ima savremenih muskaraca.
Ima savremenih muskaraca kod nas zaista. Samo,ti "savremeni" muskarci,nece da se zene.Jedna moja dalja rodjaka,otisla je kod mladica da se uda.
Stalno je odlagao registraciju.Te ovog leta,te ove zime....i tako.....prodjose dvanaest godina,od registracije nista.Pre nekih mesec dana,vratila se kod
majke,jer su raskinuli.I sta sada ona ima 35 godina punih,devojka,neudata.Vukao je za nos,punih dvanaest godina,obecavajuci brak.Ma mi srbi smo
u globalu prostacine,upropascujemo postene devojke,pa ih posle ostavljamo,kao upotrebljen toalet papir.!

Back