Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako bi ti reagovao da tebe neka pita hoces li me ozeniti?Zato sto se to ocekuje od njih.
Zene prvo slome muskarcu srce,dobrim seksom.Kada ga navuku na seks,onda muskarac pocne da moli devojku,da se uda za njega,da bi mu bila pod rukom (za seks) kada god on to pozeli.!Pozdrav.Zasto uglavnom muskarci prvi pitaju zenu da li ces se udati za mene?Dok je rijetkost da neka zena prva pita muskarca za brak.
Mene interesuje,zasto muskarac kada pita devojku,da li hoce da uda za njega,mora da joj pokloni prsten.?Зато што је жена та која даје последњу реч.
То му дође као, е сад си моја, ево ланац да озваничимо. Да знају сви како си моја.Mene interesuje,zasto muskarac kada pita devojku,da li hoce da uda za njega,mora da joj pokloni prsten.?
ne mora prsten moze i djipMene interesuje,zasto muskarac kada pita devojku,da li hoce da uda za njega,mora da joj pokloni prsten.?
Ali sta znaci to "moja". Da li to znaci,da ona postaje neka vrsta njegove robinje.?Da li to znaci,da vise nikada nece smeti da se tuca,sa nekim drugim muskarcem.?То му дође као, е сад си моја, ево ланац да озваничимо. Да знају сви како си моја.
Za to kao i za sve drugo u zivotu trebaju muda koje zena nemaPozdrav.Zasto uglavnom muskarci prvi pitaju zenu da li ces se udati za mene?Dok je rijetkost da neka zena prva pita muskarca za brak.
Отприлике. То је као: Хоћеш ли пристати да будеш само са мном и ни са ким другим? Ако пристане, ставиш прстен и свако ко погледа и види прстен на руци знаће, АХА, она је заузета већ. Али не и буквално робиња.Ali sta znaci to "moja". Da li to znaci,da ona postaje neka vrsta njegove robinje.?Da li to znaci,da vise nikada nece smeti da se tuca,sa nekim drugim muskarcem.?
Ja mislim da je ipak sigurnije,da joj namontira neku vrstu "pojasa nevinosti",na "onu" stvar.Sto je ziher,to je ziher.!Отприлике. То је као: Хоћеш ли пристати да будеш само са мном и ни са ким другим? Ако пристане, ставиш прстен и свако ко погледа и види прстен на руци знаће, АХА, она је заузета већ. Али не и буквално робиња.
Pozdrav.Zasto uglavnom muskarci prvi pitaju zenu da li ces se udati za mene?Dok je rijetkost da neka zena prva pita muskarca za brak.
Obzirom koliko smo mi Srbi zaguljeni i zaostali,ne bih se cudio,da prilikom prosidbe,buducoj zeni ne stavljaju muskarci nanogice,kako bi uvek znali gdeZato sto tako treba da bude
Ako si ti zaguljen ne mora da znaci da su i ostali Srbi takviObzirom koliko smo mi Srbi zaguljeni i zaostali,ne bih se cudio,da prilikom prosidbe,buducoj zeni ne stavljaju muskarci nanogice,kako bi uvek znali gde
je.!
Pa ja sam jedan od najprosvecenijih,sta mislis,kako su tek ostali zaguljeni. (prosek srednji vek)Ako si ti zaguljen ne mora da znaci da su i ostali Srbi takvi
E ako si mi ti najprosvecenijiPa ja sam jedan od najprosvecenijih,sta mislis,kako su tek ostali zaguljeni. (prosek srednji vek)
nisu svi isti.Ima savremenih muskaraca.Ako si ti zaguljen ne mora da znaci da su i ostali Srbi takvi
У патријархалном друштву.Зато што је жена та која даје последњу реч.
U principu, stavljaju ga na prst oboje.u principu, prsten je prevaziđen...to je simbol ropstva
Ima savremenih muskaraca kod nas zaista. Samo,ti "savremeni" muskarci,nece da se zene.Jedna moja dalja rodjaka,otisla je kod mladica da se uda.nisu svi isti.Ima savremenih muskaraca.