- Poruka
- 714
@čarter rock jel bi se ti zenio?
ja sam se na vreme razveo, druže
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@čarter rock jel bi se ti zenio?
I sta bi preporucio mladima koji razmisljaju da se zene?ja sam se na vreme razveo, druže
I sta bi preporucio mladima koji razmisljaju da se zene?
Poslije koliko vremena?ja sam se na vreme razveo, druže
A i one koje to nisu nose crveni pojas, da ne blamiraju svog buduceg muza pred rodbinom.Podsjeti me on,kad nevinost pominje,na to da u Turskoj zene nose crveni pojas oko struka,na svadbi.Da se zna da su nevine.
Kako ih nije stid.To je intimna stvar.Nekog zaboli kakva je cija piz.a.I to ce biti gotovo za minutu posla.A i one koje to nisu nose crveni pojas, da ne blamiraju svog buduceg muza pred rodbinom.
Haj da je to velika ljubav tu.A i one koje to nisu nose crveni pojas, da ne blamiraju svog buduceg muza pred rodbinom.
U pravu su za tursku.Ali nisi rekao za roze pojas.To nose devojke koje su nevine,ali su malo trudne.!!!Podsjeti me on,kad nevinost pominje,na to da u Turskoj zene nose crveni pojas oko struka,na svadbi.Da se zna da su nevine.
Pa tebe ne boli piz.....a,jerbo je nemas,a da je imas,bolelo bi te jos kako.!Kako ih nije stid.To je intimna stvar.Nekog zaboli kakva je cija piz.a.I to ce biti gotovo za minutu posla.
Nema rozi pojas.Samo crveni.Ako joj je drugi brak,ne nosi pojas.Taj pojas oznacava nevinost.U pravu su za tursku.Ali nisi rekao za roze pojas.To nose devojke koje su nevine,ali su malo trudne.!!!
Nego sta imam?Pa tebe ne boli piz.....a,jerbo je nemas,a da je imas,bolelo bi te jos kako.!
To je tvoj problem,necu da budem indiskretan.!Nego sta imam?
Mislim da nemam nista sto visi.To je tvoj problem,necu da budem indiskretan.!
Sve sto visi - zlo ne misli.........Mislim da nemam nista sto visi.
Hehe.Sve sto visi - zlo ne misli.........
Uvek volim da poslusam partnerku.Njena je i prva,a i poslednja rec.!Зато што је жена та која даје последњу реч.
DjentlmeniJa bih voleo da se neka ohrabri da mene pita hoces li me ozeniti. Znam da je to malo verovatno. Moracu ja da je iznenadim kad za to dodje vreme.
Priroda, drustvo, odgoj sve je na plecima muskarca pridji, kupi cvet, bombonjeru, cokoladu, izvedi na picu, piće, rucak. Plati sve to da na kraju sve ona zaboravi i kaze jbg vise te ne volim. Moramo da raskinemo ili meni je sve ovo malo.
Ako posle vise meseci izvodjenja devojke na rucak,na picu,kolace,vodis je na luksuzne izlete brodom,taksijem.Ako posle svih skupih poklona,koje jojJa bih voleo da se neka ohrabri da mene pita hoces li me ozeniti. Znam da je to malo verovatno. Moracu ja da je iznenadim kad za to dodje vreme.
Priroda, drustvo, odgoj sve je na plecima muskarca pridji, kupi cvet, bombonjeru, cokoladu, izvedi na picu, piće, rucak. Plati sve to da na kraju sve ona zaboravi i kaze jbg vise te ne volim. Moramo da raskinemo ili meni je sve ovo malo.
Eto ti. Da li je ljubav zaista nešto što se zaslužuje, i da li treba da bude nagrada?Ako posle vise meseci izvodjenja devojke na rucak,na picu,kolace,vodis je na luksuzne izlete brodom,taksijem.Ako posle svih skupih poklona,koje joj
redovno kupujes,ako je izvedes u najskuplju parfimeriju u gradu,i kazes joj,lutko biraj sta hoces,ne gledaj na cenu,ja cu sve platiti.Ako je za svo vreme poznanstva,nikada nisi iznervirao,uvek joj iz ociju citas,sta ona zeli,da ti cinis.Ako si sebe ponistio kao licnost,jer si sve podredio njoj....budi srecan,
ako ti posle sedam ,devet ili vise meseci,dozvoli da legnes sa njom,da ti podari svoju seksualnost.Ako ti se to desi,ti si najrecniji covek na svetu
Ljubav i seks,sa devojkom,treba zasluziti,jer to je najveca nagrada,koju muskarac moze da dobije.!
Slazem se.Ako posle vise meseci izvodjenja devojke na rucak,na picu,kolace,vodis je na luksuzne izlete brodom,taksijem.Ako posle svih skupih poklona,koje joj
redovno kupujes,ako je izvedes u najskuplju parfimeriju u gradu,i kazes joj,lutko biraj sta hoces,ne gledaj na cenu,ja cu sve platiti.Ako je za svo vreme poznanstva,nikada nisi iznervirao,uvek joj iz ociju citas,sta ona zeli,da ti cinis.Ako si sebe ponistio kao licnost,jer si sve podredio njoj....budi srecan,
ako ti posle sedam ,devet ili vise meseci,dozvoli da legnes sa njom,da ti podari svoju seksualnost.Ako ti se to desi,ti si najrecniji covek na svetu
Ljubav i seks,sa devojkom,treba zasluziti,jer to je najveca nagrada,koju muskarac moze da dobije.!
Zene su kao sveci.Mi se stalno molimo Bogu i svim svecima,da nam daju zdravlje,da nas cuvaju od svih zala itd.itd. Dakle,mi se molimo njima,a da li ce oni uslisiti nase molbe...to je sasvim neizvesno. Tako je i sa zenama.Mi smo tu za njih,da im sluzimo,da im udovoljavamo u svemu.E,da li ce one nas nagraditi,velikodusno nam dozvoliti,da imamo snosaj sa njima.....to je potpuno neizvesno,ali bas u toj neizvesnosti,u tom stalnom nadanju,da cemoEto ti. Da li je ljubav zaista nešto što se zaslužuje, i da li treba da bude nagrada?
Ako jeste, zar ne bi trebalo da bude obostrano. Mislim, i one bi nas onda trebalo da zasluže, vodaju po parfimerijama i čine sve što želimo da čine...
A tek ovo sa poništavanjem i podređivanjem sebe.. Ako tebe više nema šta to onda ona voli? Parfeme i pažnju?
Govoriš u množini. Nekoga zastupaš, pretpostavljam. Neka nova religija?Zene su kao sveci.Mi se stalno molimo Bogu i svim svecima,da nam daju zdravlje,da nas cuvaju od svih zala itd.itd. Dakle,mi se molimo njima,a da li ce oni uslisiti nase molbe...to je sasvim neizvesno. Tako je i sa zenama.Mi smo tu za njih,da im sluzimo,da im udovoljavamo u svemu.E,da li ce one nas nagraditi,velikodusno nam dozvoliti,da imamo snosaj sa njima.....to je potpuno neizvesno,ali bas u toj neizvesnosti,u tom stalnom nadanju,da cemo
je osvojiti,lezi sva lepota zivota.!
Dalai Lama, ti li si?Zene su kao sveci.Mi se stalno molimo Bogu i svim svecima,da nam daju zdravlje,da nas cuvaju od svih zala itd.itd. Dakle,mi se molimo njima,a da li ce oni uslisiti nase molbe...to je sasvim neizvesno. Tako je i sa zenama.Mi smo tu za njih,da im sluzimo,da im udovoljavamo u svemu.E,da li ce one nas nagraditi,velikodusno nam dozvoliti,da imamo snosaj sa njima.....to je potpuno neizvesno,ali bas u toj neizvesnosti,u tom stalnom nadanju,da cemo
je osvojiti,lezi sva lepota zivota.!