pali brate samobuljoprstoguraci su zakon! a jos ako koriste ubuljuskar idi bre....nema kraja!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aleksej_BASO::shock:
Nije valjda???
Zene da..
Mada ako je neka dobra ***** mozda da mi gura sta hoce samo da mi da!!!![]()
Od onih koje su to probale, koliko je bilo onih kojima se nije dopalo?!Bad_Wolf:Zacudila bi se koliko njih i koliko ih uopste pali prstiTJ u gOOzi (jedan i vishe...)
eclipse:cak i ubuljustar bi dozvolio da ti gurne????
Gazdarica:Od onih koje su to probale, koliko je bilo onih kojima se nije dopalo?!![]()
Paaa, zato sam i pitala... :razz:Bad_Wolf:Nemam pojma. Mislim generalno - na globalnom nivou... :grin:
Licno? Nula. Cak je jednoj divnoj osobi u SMS-u izletelo da hoce da joj mazim gOOzinu Jupicu...Ma kada se popale... dva prsta su prava mera...
![]()
Bad_Wolf:Nemam pojma. Mislim generalno - na globalnom nivou... :grin:
Licno? Nula. Cak je jednoj divnoj osobi u SMS-u izletelo da hoce da joj mazim gOOzinu Jupicu...Ma kada se popale... dva prsta su prava mera...
![]()
Svakoj se to dopalo, i mislim da to nije nista novo i nenormalno.Gazdarica:Od onih koje su to probale, koliko je bilo onih kojima se nije dopalo?!![]()
Korner zastavica:Jel joj izletelo i cime da joj mazis?
jacques:pa mislim...nismo mi za dzabe 4umasice jurili![]()
b.o.:a ima li muskaraca koji vole da im se nadje prstic u bulji !!!!!!!!!
A sta ako neko ima hemoroide?Svrca:Ne bas odmah...ali posle 30. sekundi ravnomernih kruznih pokreta... tako bar kaze Zabavnik