PRST U BULJU !!!!

latica:
Aleksej_BASO:
Nemoj mi reci da ti nedostaje ta pateticna budala? :D

Zapravo i meni malo fali, da imam koga da zayebavam! :l

Ih Aleksej nemas smisla za romantiku

Imam ja smisla za romantiku, ali neme za pateticna proseravanja, veruj mi.

Psihologue:
Vi ste se izgleda našli..Aleksej eto ti prilike da unovčiš svoje znanje...

Nisam to smatrao za znanje ali... Covek se uci dok je ziv.

Priznajem da sam došao na temu PRST U BULJU da nešto naučim ali sad mi nije jasno FROZEN i EPISKOP kako dva eventualno tri prsta u bulju..Ima li tu iz vašeg iskustva nekakvih normalnih aktivnosti,
osetite li neko zadopvoljstvo...

Psihologue:
Priznajem da sam došao na temu PRST U BULJU da nešto naučim ali sad mi nije jasno FROZEN i EPISKOP kako dva eventualno tri prsta u bulju..Ima li tu iz vašeg iskustva nekakvih normalnih aktivnosti,

Aman čoveče, zar ne prepoznaješ za*ebanciju... Kakvo crno, lično iskustvo ?

Psihologue:
Ma ja samo hipoteticki......nemam ta iskustva s prstima,al za mnogobrojne koji imaju.....

Psihologue:
Prihvatam da jedan prst u bulju je normalna i poželjna aktivnost...
Dva i tri po meni ne spadaju u normalnu aktivnost jer pretpostavljam da nije
uživanje isto kao sa jednim..Mislim da sam razjasnio..
Nisi uhvatio poentu... Ona nije u tome koliko ce prsta neko da stavi u bulju, nego u tome sto se ti postavljas kao autoritet za odredjivanje normalnih i nenormalnih aktivnosti...
Da li bi bilo u redu da ja tebe nazivam zatucanim?

Na kraju, ili na pocetku, priznaces da izvlacenje zakljucaka na osnovu pretpostavki nema istu tezinu, kao ono zasnovano na licnom iskustvu...

Dobro Gazdarice cenim što ste mi objasnili poentu,nisam razmišljao u tom pravcu...Mislim da sam malko konzervativan što jes,jes kako se kaže...Naravno moje lično iskustvo što se ove teme tiče
nije baš u najboljem svetlu...

Back