PROVODADZISANJE

Ah, kako ja volim da provodadžišem! :lol:
Kada vidim da bi dvoje mogli da budu par, smišljam milion igrica i razloga da ih spojim!
Onako ,sve po redu:zovem ih na kafu, piće, čašicu razgovora, pa se onda kao, slučajno, izgubim(izvin'te,moram veš da raširim, a i ručak kasni, pa ako možete sami, dobro bi bilo?)
E, sad, ako posle 15 minuta ne čujem lomljenje čaša iz moje vitrine, već uzdahe zadovoljstva ( ja ne prisluškujem ,samo da se zna), znam da sam uspela.
Tako sam spojila i moje venčane kumove!
Kod njih traje, hvala Bogu, ali je kod mene puklo! :sad:
E, sad treba meni neko da provodadžiše!
U ovim nesigurnim vremenima, kada ne znate ko je-ko, i kada ''šetaju'' manijaci i ludaci, dobro je imati prijatelje koji će da kažu neku lepu reč o dotičnoj osobi! A, i o vama!
Čemu predrasude?
Ja mislim da bi Psih mogao nešto da poradi u mom slučaju! :roll:
Proleće stiže,hormoni igraju twist, a ja duboko uzdišem! :oops:
Baš bi mogao neko prijatno da me iznenadi! :lol: :lol: :lol: 8)

Psihologue:
Da li ste bili u situaciji da provodadzishete u nekoj budutjoj vezi?
Da li rado upoznajete svog druga/druagaricu sa nekim znanim?
Koliko te veze uspevaju posle toga...
DA LI DANAS POSTOJI NEKI DRUGI NACHIN OSIM FORUMA DA SE UPOZNATE...
Nesto se bas nisam pokazala u toj ulozi.Upoznavala sam drugarice i sa kolegama i komsijama i prijateljima,ali sve to je bilo kratkog veka,nazalost.Nijedna ozbiljna veza nije proizasla iz tog upoznavanja!

Psihologue:

Ovo je baš dobro pitanje .... mislim da je danas sve manje i manje mesta gde ljudi mogu da se upoznaju (tačnije ima puno mesta, ali su na njima ljudi orjentisani na sebe i društvo sa kojim su izašli) i da nažalost Net postaje jedan od mnogozastupljenih. Zašto je tako? Verovatno zbog nedostatka slobodnog vremena, novca i raznoraznih strahova koje u sebi nose nova poznanstva.

A što se provodadžisanja tiče .... pokušala sam par puta, ali mi to nije osnovno zanimanje .... ne volim da se mešam tako u ljudske živote.

Astrodita:
Kada vidim da bi dvoje mogli da budu par, smišljam milion igrica i razloga da ih spojim!
Onako ,sve po redu:zovem ih na kafu, piće, čašicu razgovora, pa se onda kao, slučajno, izgubim(izvin'te,moram veš da raširim, a i ručak kasni, pa ako možete sami, dobro bi bilo?)
E, sad, ako posle 15 minuta ne čujem lomljenje čaša iz moje vitrine, već uzdahe zadovoljstva ( ja ne prisluškujem ,samo da se zna), znam da sam uspela.
U ovim nesigurnim vremenima, kada ne znate ko je-ko, i kada ''šetaju'' manijaci i ludaci, dobro je imati prijatelje koji će da kažu neku lepu reč o dotičnoj osobi! A, i o vama!
Čemu predrasude?

Zar je tolika kriza ?

NatasaNatasa:
Ovo je baš dobro pitanje .... mislim da je danas sve manje i manje mesta gde ljudi mogu da se upoznaju (tačnije ima puno mesta, ali su na njima ljudi orjentisani na sebe i društvo sa kojim su izašli) i da nažalost Net postaje jedan od mnogozastupljenih. Zašto je tako? Verovatno zbog nedostatka slobodnog vremena, novca i raznoraznih strahova koje u sebi nose nova poznanstva.

A što se provodadžisanja tiče .... pokušala sam par puta, ali mi to nije osnovno zanimanje .... ne volim da se mešam tako u ljudske živote.

Naravno da sve više manje mesta gde mogu dvoje da se upoznaju

Astrodita:
Čemu predrasude?

Konkretno u tvom slučaju ja već neko vreme činim napore i priznaj bilo je tu
neko pićence ali to što vi niste odreagovali na pravi način to je do vašeg izbora.
Uostalom vreme je pred tobom proleće tek uzelo maha...

Nudista:
Who wants to be my manager ? I need serbian girl.

a be, makedonec, ne se pripravaj.Te poznavame od nacinot na zborovite so toj tvojot angliskiot jazik.A toa da ti davame nasite ubavi srpski mominja, e toa nee taka lesno.Tie se preubavi za nekoj kakov si ti.Zato baraj gi vo Skopje.Kolku znaem i tamu su mominja ubavi.

A to dvoje mladih se sada voli na daljinu..Želim im da se on što pre vrati iz Rusije i njoj da ne drka bez
njega...Ovo nisu ćčestitke i pozdravi već uspelo forumsko PROVODADŽISANJE...Možda forum za
koji mesec postane i KUM...EJ KUM FORUM...

Psihologue:

Definitivno je FORUM JEDINI način.
a025.gif

Back