Copy_Cat
Aktivan član
- Poruka
- 1.639
nisam nikog do sada razdvojila, niti cu, mnogo mi je lepse da spajam ljude...........nego, sta bi od ovog kumovanja, zna li se kad ce biti, da ne odem na more? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Copy_Cat:nisam nikog do sada razdvojila, niti cu, mnogo mi je lepse da spajam ljude...........nego, sta bi od ovog kumovanja, zna li se kad ce biti, da ne odem na more?![]()
Svaka cast... Jos i meni da nadjes nekog frajera...V21:Brate,ja sam toliko prava spojio da ne znam broj.Cak sam devojku koju sam voleo vise od sebe,smuvao sa drugom,jer sam znao da nece da bude sa mnom.Joj ,kad bi neka mene volela kao ja nju.Ali necu da kukam.Valjda ce i meni neko da nabaci svoju drugaricu.Pa nisam ni ja najgori od sve dece
PA AKO SE POJAVI NEKI,A DA JE BOLJI OD MENE,JAVICU TI.BICE FORA SA CRVENIM KARANFILIMA....Schveca:Svaka cast... Jos i meni da nadjes nekog frajera...
Mislis da se nece pojaviti?V21:PA AKO SE POJAVI NEKI, A DA JE BOLJI OD MENE,....

Naravno da hoce,pa nisam ja neko cudo.Ali dok se ne pojavi,ja ti nudim sebe.Za male pare,vrlo povoljno.ne mozes nista da izgubis ako probasSchveca:Mislis da se nece pojaviti?![]()
![]()
![]()
Razmisli....V21:...Sebe....ne mozes nista da izgubis ako probas
kazi mu, postoji private, jee,Schveca:Razmisli....
I ovo nije mesto gde treba da pokazujes svoju naklonost... To se radi malo drugacije
nije to pokazivanje naklonosti.Ti kazes da ti treba decko,ja ti se nudim da ti resim taj problem.pa to bi ti ponudio svaki forumash.Ja sam dobrocinitelj.pomazem ljudima u nevoljiSchveca:Razmisli....
I ovo nije mesto gde treba da pokazujes svoju naklonost... To se radi malo drugacije
hvala ,crasy bone,ali nije trebalo.ovo je zbog takvih i prebaceno na javni forum.crazy bone:kazi mu, postoji private, jee,![]()
ma znam.......opusti se...crazy bone:daaj, zajebavam se bree...
potrudicu se...valjda ce da se pohvalicrazy bone:samo ti nju usreci, sto se kaze...![]()
opet ti....Schveca:Razmisli....
Cccccccccc.... Sta napravi? Hoces da te ishvalim? evo... gdin V21 je jeko inteligentan decko, jedan od najkvalitetnijih ljudi koje ja znam, ambiciozan, i istrajan u svojim ambicijama... veliko bogatstvo ako ga imas za prijatelja... Duhovit, veseo, ne ume da mrzi i sve ljude voli...V21:potrudicu se...valjda ce da se pohvali
pa recimo, da si sve pogodila.ali od kad se to ti i ja znamo?mislim,ja bih voleo da te upoznam,ali se ne secam da sam imao to zadovljstvoSchveca:Cccccccccc.... Sta napravi? Hoces da te ishvalim? evo... gdin V21 je jeko inteligentan decko, jedan od najkvalitetnijih ljudi koje ja znam, ambiciozan, i istrajan u svojim ambicijama... veliko bogatstvo ako ga imas za prijatelja... Duhovit, veseo, ne ume da mrzi i sve ljude voli...
V21:Brate,ja sam toliko prava spojio da ne znam broj.Cak sam devojku koju sam voleo vise od sebe,smuvao sa drugom,jer sam znao da nece da bude sa mnom.Joj ,kad bi neka mene volela kao ja nju.Ali necu da kukam.Valjda ce i meni neko da nabaci svoju drugaricu.Pa nisam ni ja najgori od sve dece
Schveca:Svaka cast... Jos i meni da nadjes nekog frajera...
Glavom i bradom!marlоn:Izvini samo pitanjce.... si ti ona schveca od veceras sto nisi razumela...
Uvek tu da uskoci u pomoc... Pa pomagaj onda....Psihologue:Možda mogu pomoći...
iju crna ja...ode mi žica na najlonki od straaSchveca:Glavom i bradom!