Psihologue
Buduća legenda
- Poruka
- 37.380
Lepo rečeno Shaddow...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

chika_doktor:ja dvaput bio kum...oba braka razvedena..al barem nisu imali djece![]()
![]()
![]()
![]()
znaci ne zovite me...
mahamaja:Ide mi to provodadzisanje od ruke .... 4 braka, i to uspesnih
![]()
Ali nikad direktno ne navodim pricu, jednostavno spojim dvoje koji se traze ...8-)
A ja ih poznajem ;-)
shaddow:Pa ja nisam izašao iz kuće već 3 meseca, tako da mi je FORUM "poslednja šansa"![]()
:-( niko uspesan ...Psihologue:Znači uspešna si ..A da li je neko prema tebi bio kao ti prema drugima?
i ja za Forum, pa eto Nina_20:jao mrzim to provodadzisanje. Ne volim to da radim,niti volim da za mene neko "posreduje".
Jos sam mlada,imam prodju "u zivo",tako da mi ne treba forum da bih se upoznala s nekim.
Psihologue:Pa kažem FORUM će biti možda uskoro i KUM...
savic dr:Za razliku od Nine ja sam stariji cika a i previshe stidljiv tako sto ljudi dobri pomozite starijem coveku da mozda nadje svoju polovinu,da i ja mozda ispitam sta je to ljubav i sex.unapred zahvalan vas dr Savic
Psihologue:Nisam mislio na sebe ali ako si ozbiljna razmotriću tvoju ponudu...
Psihologue:Aktiviram temu da kažem da je provodadžisanje uspelo i da je dvoje mladih sa foruma počelo aktivno
da se druži u svim mogućim oblicima..

frozen1982.:Frozen je vec kupio televizor odavno...samo ne znam sta ce reci psihova zena.....
zelenooka:E baš mi je drago zbog njih...![]()
Copy_Cat:bicemo KUM? jel to tebi psiho?bas mi je drago, nemoj mene neko da je zaboravio. :-D
a ja sam bas uspesna u provodadzisanju, one koje sam ja spojila vise se nisu razdvajali........