Dina81
Domaćin
- Poruka
- 3.587
Ja sam tako spojila drugaricu i druga i sad su vec 4 god. zajedno!!! Bravo ja!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da to je lepo dok ide,a kad pukne bude svasta8)MIMA blue:Volim da provodadzisem....
To mi je nekako kao igra parova..!
Treba upariti dva ista !!! Skroz je super , kad se uneseta u ulogu, ne sanse da omanete...hehe

ops:
8)Nesto se bas nisam pokazala u toj ulozi.Upoznavala sam drugarice i sa kolegama i komsijama i prijateljima,ali sve to je bilo kratkog veka,nazalost.Nijedna ozbiljna veza nije proizasla iz tog upoznavanja!Psihologue:Da li ste bili u situaciji da provodadzishete u nekoj budutjoj vezi?
Da li rado upoznajete svog druga/druagaricu sa nekim znanim?
Koliko te veze uspevaju posle toga...
DA LI DANAS POSTOJI NEKI DRUGI NACHIN OSIM FORUMA DA SE UPOZNATE...
Psihologue:Da li ste bili u situaciji da provodadzishete u nekoj budutjoj vezi?
MIMA blue:Volim da provodadzisem....
To mi je nekako kao igra parova..!
Treba upariti dva ista !!! Skroz je super , kad se uneseta u ulogu, ne sanse da omanete...hehe
Astrodita:Ah, kako ja volim da provodadžišem!
Kada vidim da bi dvoje mogli da budu par, smišljam milion igrica i razloga da ih spojim!
Onako ,sve po redu:zovem ih na kafu, piće, čašicu razgovora, pa se onda kao, slučajno, izgubim(izvin'te,moram veš da raširim, a i ručak kasni, pa ako možete sami, dobro bi bilo?)
E, sad, ako posle 15 minuta ne čujem lomljenje čaša iz moje vitrine, već uzdahe zadovoljstva ( ja ne prisluškujem ,samo da se zna), znam da sam uspela.
Tako sam spojila i moje venčane kumove!
Kod njih traje, hvala Bogu, ali je kod mene puklo! :sad:
E, sad treba meni neko da provodadžiše!
U ovim nesigurnim vremenima, kada ne znate ko je-ko, i kada ''šetaju'' manijaci i ludaci, dobro je imati prijatelje koji će da kažu neku lepu reč o dotičnoj osobi! A, i o vama!
Čemu predrasude?
Ja mislim da bi Psih mogao nešto da poradi u mom slučaju!
Proleće stiže,hormoni igraju twist, a ja duboko uzdišem!ops:
Baš bi mogao neko prijatno da me iznenadi!![]()
![]()
8)
NatasaNatasa:Ovo je baš dobro pitanje .... mislim da je danas sve manje i manje mesta gde ljudi mogu da se upoznaju (tačnije ima puno mesta, ali su na njima ljudi orjentisani na sebe i društvo sa kojim su izašli) i da nažalost Net postaje jedan od mnogozastupljenih. Zašto je tako? Verovatno zbog nedostatka slobodnog vremena, novca i raznoraznih strahova koje u sebi nose nova poznanstva.
A što se provodadžisanja tiče .... pokušala sam par puta, ali mi to nije osnovno zanimanje .... ne volim da se mešam tako u ljudske živote.
Neva:Heeeej!
Dobrodosao !!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E, a jel mogu ja sama sebe da provodadzisem? Kako stojimo sa takvim nacinom ? :wink:
Astrodita:Ah, kako ja volim da provodadžišem!
Kada vidim da bi dvoje mogli da budu par, smišljam milion igrica i razloga da ih spojim!
Onako ,sve po redu:zovem ih na kafu, piće, čašicu razgovora, pa se onda kao, slučajno, izgubim(izvin'te,moram veš da raširim, a i ručak kasni, pa ako možete sami, dobro bi bilo?)
E, sad, ako posle 15 minuta ne čujem lomljenje čaša iz moje vitrine, već uzdahe zadovoljstva ( ja ne prisluškujem ,samo da se zna), znam da sam uspela.
Tako sam spojila i moje venčane kumove!
Kod njih traje, hvala Bogu, ali je kod mene puklo! :sad:
E, sad treba meni neko da provodadžiše!
U ovim nesigurnim vremenima, kada ne znate ko je-ko, i kada ''šetaju'' manijaci i ludaci, dobro je imati prijatelje koji će da kažu neku lepu reč o dotičnoj osobi! A, i o vama!
Čemu predrasude?
Ja mislim da bi Psih mogao nešto da poradi u mom slučaju!
Proleće stiže,hormoni igraju twist, a ja duboko uzdišem!ops:
Baš bi mogao neko prijatno da me iznenadi!![]()
![]()
8)
Nudista:Who wants to be my manager ? I need serbian girl.
Psihologue:Ma ima uspeha ...sad će oni sami da se jave...provodadzisanje krenulo u jednom pravcu a završilo
u drugom..Obrt kakav ne pamtim da sam doživeo u poslednjih deset godina...
Psihologue:Da li ste bili u situaciji da provodadzishete u nekoj budutjoj vezi?