PROVODADZISANJE

Ne volim da provodadzisem... a imam drugova koji me non stop smaraju i pitaju jel imam neku za njih... ko da meni padaju sa neba, svasta... Jedan je nedavno toliko bio dosadan(celo vece) da sam mu i dao telefon od jedne moje drugarice... Jbg znam da ce ona poludeti kad cuje da sam mu dao broj, i da ce hteti oci da mi iskopa ali prezivecu ja to...

Inace ljudi se mnogo utripuju u provodadzisanje i preveliku ulogu sebi daju tu... Ako i hoce nesto pozitivno da urade... nek samo upoznaju i sklone se... Dalje ovi treba sami... I greska je nesto preterano faliti ili kuditi nekog... Sami nek se "provale"... Sta posle ja nekom da budem kriv za nesto... malo sutra... treba se ograditi kod toga...

Tu je uvek strah da ce se uplivati... da ce neko ispasti kao jadan ako mu neko neku nabacuje... Zato i treba to raditi samo ako neko to zatrazi... Dobro je imati drugove... Mada sam sve moje ja sam upoznao...

Moja drugarica odluci da upozna naseg druga (koji je smotan u pogledu devojaka do bola) sa njenom koleginicom. Upozna ih, ona njemu zamuti um i sad nas ne yebe ni pet posto, a ni ona. I ona se izjede ziva.

Gryphon:
Moja drugarica odluci da upozna naseg druga (koji je smotan u pogledu devojaka do bola) sa njenom koleginicom. Upozna ih, ona njemu zamuti um i sad nas ne yebe ni pet posto, a ni ona. I ona se izjede ziva.

Upoznala sam prijateljicu sa jednim poznanikom,danas su wec godinu i po skupa i pricaju kako ce se ozeniti i imati djecu....bolesni su jedan za drugim a ja sretna kad ih widim tako sretne :p

Ma ne, nego mrzim drugove koje devojka odvrati od drugarstva (otvoreno sam mu rekao sta mi se ne svidja kod nje, a njega ko da pogodi grom). Mi se cujemo sada povremeno, ali kad on pozove. valjda zbog toga sto je spao samo na njene prijatelje. Ebiga ja svakom pravom drugu kazem sto mislim i volim da i oni meni tako uzvrate. Na te izjave ne reagujem emotivno, vec posle duzeg razmisljanja.
Ona je sa njim za sada iz koristi, a on je veoma dobar decko. Stvoren za zensku manipulaciju.

Igram se i ja...ako moze...i uzgred. Provodadzisem Kuma iz Filadelfije koji hoce da crkne koliko zeli da se ozeni devojkom iz Bgd. A sto se foruma i upoznavanja tice...Lichno mislim da se ovom internet cunamiju ne vredi suprotstavljati...ona gazi sve pred sobom. Nova era, koja je po mom misljenu lichno sumrak civilizacije.

Back