Gryphon
Domaćin
- Poruka
- 3.800
Pa ovde imas bato da biras, ima gi svakakvi, pacovi 2 kg ko zecevi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Psihologue:DANAS SAM USPESHNO ISPOSREDOVAO JEDNOM PARU MOJIM PRIJATELJIMA PA SAM SE
OSILIO HOTJU TE SVOJE MOGUTJNOSTI ISPROBATI I NA FORUMU,,,
Psihologue:DA imam kandidate a novi su u pripremi...
Psihologue:Zelenooka ovakve stvari mogu da ti javim na PP.Ali bolje je kad je tajna,pa ono samo bup upoznali se
preko foruma i eto...
Ma znam ja nju...a zna i ona njega... tako da nije greda... prilicno je ona sposobna da se brine sama o sebi...zelenooka:Uf, ovo baš nisi smeo da uradiš. :-(
Neka se okrece.Psihologue:PETRE i u dobrom postupku nezahvalnika ima... I kad hotjesh biti ok okrene ti se za 360C
Dok je za 360 to je dobro, da je 180 to ne bi valjalo...
Ma ne opterecujem se ja sa tim...Drzim ti fige ovaj put...Psihologue:DA imam kandidate a novi su u pripremi...

Nikada.Psihologue:Kalimero nikada nisi provodadzisala a da li si ti bila od nekog tvog drugara ili drugarice pripremljena za
nekakav sudar-tj upoznavanje?

Psihologue:I koliko imash uspeha 1 na 1...Hteo sam nekakvu paralelu da izvuchem izmedju tog 1 na 1 i provodadzisanja shta je sigurnije , bolje itd itd...a ono ustvari samo pitanje sudbine i sretje...
Definiši uspeh?Psihologue:I koliko imash uspeha 1 na 1...Hteo sam nekakvu paralelu da izvuchem izmedju tog 1 na 1 i provodadzisanja shta je sigurnije , bolje itd itd...a ono ustvari samo pitanje sudbine i sretje...
Otkud sad ta dvojka.Psihologue:16+2+3 ZNACHI imash 21g do 24g