Provale iz osnovne..., i srednje..., ma provale iz zivota...

Naravno da ti nije smesno,kad ga ne znas,oni koji ga znaju,umiru od smeha kad im neko isprica,j.bg potrebno je i znati osobu koja lupi nesto,jer to mozdau sustini i nije smesno,ali nacin na koji je to rekla/uradila neka osoba bude smesan....aj ajde sad,pisi ti nesto sto se STVARNO desilo (posto ovde u principu lupas ko maksim po diviziji) pa da se svi onako smejemo,jer u principu pises retardirane i bolesne stvari koje pritom nisu smesne i onda dodjes i ser.es "aaa,ovo nije smesnooo,aaaa" ajde tebe bas da vidim....

Boldovani deo je poenta svega :) Tebi je to smešno jer poznaješ osobu, bila si prisutna, ispratila si ceo tok radnje, gestikulaciju itd. Ja ne vidim zašto bi to meni ili bilo kome drugom bilo smešno pošto niti smo bili tu, niti poznajemo tu osobu.

vojvodjanski?!? bezi breeee...stalno ga slusam.....jednostavno,kada pricam sa nekim ko ima onako 100%-tni nagalasak,ne mogu da izdrzim a da se ne smejem xD Zivim u novom sadu,poreklom sa juga srbija i imam tipicni beogradski naglasak....cesto kad upoznajem nove osobe,pomisle da sam beogradjanka.....ali,nemam onj izlizan beogradski (desi,znac ovo ono brateeeeeeeeee) i te seljane....tipa onog djusa debila

profesorka: cuti, ili cu odma kecigu da ti lupim! :lol:
ulazi lik iz drugog odeljenja na sred casa i pita jel ima neko loptu. profesorka krene da ga smara, sta ce ti lopta, sto nisi na casu, bla bla... i na kraju se iznervira i krene da se dere i da mu preti kako ce da razgovara sa njegovom razrednom... on: nisam trazio bombu, nego loptu. :D
mi smo popadali od smeha

*** u koju skolu ti ides kad ti je ovo smesno?xD Dodji kod mene da vidis sto ima bolesnih profesora koji hoce da ebu decake u dupe:S.

promenio se nama profesor hemije u drugom razredu, i negde na pocetku godine ulazi:
ja insistiram da djaci sednu kad ja udjem da me neko ne bi klepio po glavi xD
ili on isto juce....nesto ga mi zezali kao: profesore priznajte da smo vam nedostajali na raspustu
a on:
pa znate kako...mogu vam reci da ste mi svaki dan padali na pamet i kad god ste mi pali na pamet morao sam da otplacem 5 minuta....
a inace, covek je skroz caknut....ispao je iz koloseka xD
samo kad ga gledas iskidas se....

sedimo brat mama i ja...i ja teram brata da se obrije da je sav zarastao cupav pokazujem mu na noge kazem jos malo ce tarzan da dodje tu da zivi i tako ga nesto provociram samo on onako tuzno pogleda u svoje cupave noge a mama mrtva ladna kaze "nije to nista sine vidi mamu" i zavrce pantalone :)) :DDD :DDD :D a noge joj haos :D :D :D:D

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHA NIJE MI DOBRO HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAH

KEVA BOG!

likuša postovala kao komentar na jedan status na fejsu sledeće:
,, Kako sam se naprepisivala iz istorije ... kao životinja.''

---- profesorka istorije joj lajkuje komentar :zcepanje:

fora je u tom što je ova drugarica čiji je status imala u prijateljima profesorku, al' ova nije - i žešće se zajjebala :lol:

hahahahahaahhahaha....eto zasto ne treba imati nastavnike u prijateljima :D

Profesorka psihologije ne zna ko su i kako se zove pola ljudi iz mog odeljenja!
Proziva ona likove da odgovaraju i kaže ime jedne ortakinje: ,,Suzana'', a Suzana njoj odgovara: ,,Nije tu''.
Likuša je sedela u prvoj klupi i 'ladno se izvukla bez odgovaranja :lol:

:zcepanje: kako su profesori glupi

Ha... Ne, tvoja drugarica je malo glupa. Koja je svrha blejati na casu, a biti upisan u rubriku. Bolje da je pobegla boga mu poljubim.

Vec dve godine idem u bolnicu kod koznog i dopizdelo mi vise, nista mi nije pomoglo... I ja se probudila, lice mi grozno i iznervirana krenem u neku privatnu ordinaciju kod neke doktorke, svi je hvale kako je dobra... I 200 metara od ordinacije sretnem mog doktora i jos mi se javlja sav nasmejan a ja se nesto mislim ***** ti mater jebavas me 2 godine...:dash: I ulazim u ordinaciju da zakazem i ona mene pita hoces u utorak ili u sredu? I ja kao u utorak... I ona meni kaze u utorak ne radi doktorka vec dr *******...(doktor iz bolnice) :eek::eek: Ja gledam, *** je l moguce? I ja kao ne, u sredu cu... I zovem drugaricu i pricam joj, a ona meni kaze: On tebe progoni, 2 godine te muci i sad hoce jos...:rotf: A fora je sto im je bio kraj radnog vremena i sto je on izasao iz ordinacije, da sam dosla 10 minuta ranije jos bih ga i srela, onda bih tek odlepila...:rotf:

Back