Funny!
Buduća legenda
- Poruka
- 37.524
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da ti nije smesno,kad ga ne znas,oni koji ga znaju,umiru od smeha kad im neko isprica,j.bg potrebno je i znati osobu koja lupi nesto,jer to mozdau sustini i nije smesno,ali nacin na koji je to rekla/uradila neka osoba bude smesan....aj ajde sad,pisi ti nesto sto se STVARNO desilo (posto ovde u principu lupas ko maksim po diviziji) pa da se svi onako smejemo,jer u principu pises retardirane i bolesne stvari koje pritom nisu smesne i onda dodjes i ser.es "aaa,ovo nije smesnooo,aaaa" ajde tebe bas da vidim....
Oba slučaja su ekstremno smešna, mada profesorica sa kečigom malo više.
profesorka: cuti, ili cu odma kecigu da ti lupim!![]()
ulazi lik iz drugog odeljenja na sred casa i pita jel ima neko loptu. profesorka krene da ga smara, sta ce ti lopta, sto nisi na casu, bla bla... i na kraju se iznervira i krene da se dere i da mu preti kako ce da razgovara sa njegovom razrednom... on: nisam trazio bombu, nego loptu.
mi smo popadali od smeha
ajd ti reci nesto smesno pa da se svi smejemo![]()
sedimo brat mama i ja...i ja teram brata da se obrije da je sav zarastao cupav pokazujem mu na noge kazem jos malo ce tarzan da dodje tu da zivi i tako ga nesto provociram samo on onako tuzno pogleda u svoje cupave noge a mama mrtva ladna kaze "nije to nista sine vidi mamu" i zavrce pantalone)
DD
DD
a noge joj haos
![]()
![]()
![]()
likuša postovala kao komentar na jedan status na fejsu sledeće:
,, Kako sam se naprepisivala iz istorije ... kao životinja.''
---- profesorka istorije joj lajkuje komentar
fora je u tom što je ova drugarica čiji je status imala u prijateljima profesorku, al' ova nije - i žešće se zajjebala![]()
Profesorka psihologije ne zna ko su i kako se zove pola ljudi iz mog odeljenja!
Proziva ona likove da odgovaraju i kaže ime jedne ortakinje: ,,Suzana'', a Suzana njoj odgovara: ,,Nije tu''.
Likuša je sedela u prvoj klupi i 'ladno se izvukla bez odgovaranja
kako su profesori glupi
Ha... Ne, tvoja drugarica je malo glupa. Koja je svrha blejati na casu, a biti upisan u rubriku. Bolje da je pobegla boga mu poljubim.
hahahahahaahhahaha....eto zasto ne treba imati nastavnike u prijateljima![]()
***, jel ovde stvarno svaki treci post treba da bude o tome kako su neki dogadjaji smesni samo ako im prisustvujes?