Funny!
Buduća legenda
- Poruka
- 37.524
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da ti nije smesno,kad ga ne znas,oni koji ga znaju,umiru od smeha kad im neko isprica,j.bg potrebno je i znati osobu koja lupi nesto,jer to mozdau sustini i nije smesno,ali nacin na koji je to rekla/uradila neka osoba bude smesan....aj ajde sad,pisi ti nesto sto se STVARNO desilo (posto ovde u principu lupas ko maksim po diviziji) pa da se svi onako smejemo,jer u principu pises retardirane i bolesne stvari koje pritom nisu smesne i onda dodjes i ser.es "aaa,ovo nije smesnooo,aaaa" ajde tebe bas da vidim....
Tebi je to smešno jer poznaješ osobu, bila si prisutna, ispratila si ceo tok radnje, gestikulaciju itd. Ja ne vidim zašto bi to meni ili bilo kome drugom bilo smešno pošto niti smo bili tu, niti poznajemo tu osobu.
kako su profesori glupi

Oba slučaja su ekstremno smešna, mada profesorica sa kečigom malo više.
profesorka: cuti, ili cu odma kecigu da ti lupim!![]()
ulazi lik iz drugog odeljenja na sred casa i pita jel ima neko loptu. profesorka krene da ga smara, sta ce ti lopta, sto nisi na casu, bla bla... i na kraju se iznervira i krene da se dere i da mu preti kako ce da razgovara sa njegovom razrednom... on: nisam trazio bombu, nego loptu.
mi smo popadali od smeha

ajd ti reci nesto smesno pa da se svi smejemo![]()
sedimo brat mama i ja...i ja teram brata da se obrije da je sav zarastao cupav pokazujem mu na noge kazem jos malo ce tarzan da dodje tu da zivi i tako ga nesto provociram samo on onako tuzno pogleda u svoje cupave noge a mama mrtva ladna kaze "nije to nista sine vidi mamu" i zavrce pantalone)
DD
DD
a noge joj haos
![]()
![]()
![]()
likuša postovala kao komentar na jedan status na fejsu sledeće:
,, Kako sam se naprepisivala iz istorije ... kao životinja.''
---- profesorka istorije joj lajkuje komentar
fora je u tom što je ova drugarica čiji je status imala u prijateljima profesorku, al' ova nije - i žešće se zajjebala![]()
Profesorka psihologije ne zna ko su i kako se zove pola ljudi iz mog odeljenja!
Proziva ona likove da odgovaraju i kaže ime jedne ortakinje: ,,Suzana'', a Suzana njoj odgovara: ,,Nije tu''.
Likuša je sedela u prvoj klupi i 'ladno se izvukla bez odgovaranja
kako su profesori glupi
Ha... Ne, tvoja drugarica je malo glupa. Koja je svrha blejati na casu, a biti upisan u rubriku. Bolje da je pobegla boga mu poljubim.
hahahahahaahhahaha....eto zasto ne treba imati nastavnike u prijateljima![]()

***, jel ovde stvarno svaki treci post treba da bude o tome kako su neki dogadjaji smesni samo ako im prisustvujes?

I ulazim u ordinaciju da zakazem i ona mene pita hoces u utorak ili u sredu? I ja kao u utorak... I ona meni kaze u utorak ne radi doktorka vec dr *******...(doktor iz bolnice) 
Ja gledam, *** je l moguce? I ja kao ne, u sredu cu... I zovem drugaricu i pricam joj, a ona meni kaze: On tebe progoni, 2 godine te muci i sad hoce jos...
A fora je sto im je bio kraj radnog vremena i sto je on izasao iz ordinacije, da sam dosla 10 minuta ranije jos bih ga i srela, onda bih tek odlepila...