Provale iz osnovne..., i srednje..., ma provale iz zivota...

Nama sad predaje matematiku neki Mladjo, zamena, ova nasa na trudnickom. Mi ga kasnije prozvali Djomla :mrgreen: On je covek LEGENDA. Nosi onako naocare obicne na glavi, kao za sunce :D
Kad pita ko ce da radi zadatak: Aj ko ce ovo da mi radi :D posle pita ga devojcica jel dobro, on dodje SIIIGUUURNOO :hahaha:

E sad, radi on zadatak sa trouglovima i treba da nacrta paralelne prave. I ne zna. Mi umiremo :hahaha::hahaha: onda on dodje DOOOOSTTAAA u ucionici cepanje :rotf:

Neki dan radi zadatak i uradi nesto pogresno, neko mu kaze da ne valja, dodje on: aj nek vam bude i ispravi. opet cepanje :hahaha:

A vrhunac je bio radio on zadatak i kaze: sest minus sest je DVANAEST. Kad nisam umro... :rotf::rotf::rotf:

Sve u svemu, matematika je postala daleeekooo interesantija od sredine februara :D A cini mi se i da cu izvuci peticu na kraju, sto je bilo nezamislivo na polugodistu jer kod one nisam imao nijednu peticu, a sad je mnooogoo bolje :super:

Poslednja izmena:
Nama sad predaje matematiku neki Mladjo, zamena, ova nasa na trudnickom. Mi ga kasnije prozvali Djomla :mrgreen: On je covek LEGENDA. Nosi onako naocare obicne na glavi, kao za sunce :D
Kad pita ko ce da radi zadatak: Aj ko ce ovo da mi radi :D posle pita ga devojcica jel dobro, on dodje SIIIGUUURNOO :hahaha:

E sad, radi on zadatak sa trouglovima i treba da nacrta paralelne prave. I ne zna. Mi umiremo :hahaha::hahaha: onda on dodje DOOOOSTTAAA u ucionici cepanje :rotf:

Neki dan radi zadatak i uradi nesto pogresno, neko mu kaze da ne valja, dodje on: aj nek vam bude i ispravi. opet cepanje :hahaha:

A vrhunac je bio radio on zadatak i kaze: sest minus sest je DVANAEST. Kad nisam umro... :rotf::rotf::rotf:

Sve u svemu, matematika je postala daleeekooo interesantija od sredine februara :D A cini mi se i da cu izvuci peticu na kraju, sto je bilo nezamislivo na polugodistu jer kod one nisam imao nijednu peticu, a sad je mnooogoo bolje :super:

cek brate,si ti u nekom specijalnom odeljenju,ili se to samo meni cini :D

mislim,aj sto se meni uopste ne cini smesno,nego sto matematiku neces imati pojma
:rotf:

its not funny

cek brate,si ti u nekom specijalnom odeljenju,ili se to samo meni cini :D

mislim,aj sto se meni uopste ne cini smesno,nego sto matematiku neces imati pojma
:rotf:

its not funny

Jako si smesan :roll:
Matematiku sad mnogo bolje kontam, meni je on i bolji profesor a i smesan je do bola. pogotovo uzivo. To sto tebi nije smesno je tvoja stvar

Sto se tice odeljenja. najjaci smer u Medicinskoj. a matu sam i u osnovnoj razbijao tako da se ne brini za mene :lol:
I da kazem samo da je zadnji na listi onih koji su upali inace moj najbolji drug imao 99.36 bodova :cool:

Poslednja izmena:
Jako si smesan :roll:
Matematiku sad mnogo bolje kontam, meni je on i bolji profesor a i smesan je do bola. pogotovo uzivo. To sto tebi nije smesno je tvoja stvar

Sto se tice odeljenja. najjaci smer u Medicinskoj. a matu sam i u osnovnoj razbijao tako da se ne brini za mene :lol:
I da kazem samo da je zadnji na listi onih koji su upali inace moj najbolji drug imao 99.36 bodova :cool:

iju! :eek:

danas na ha hemiji...profesor pitao...
i porzvao moju drugaricu ( koja inace sedi sa mnom, ali to, jelte, nije ni bitno )
a ona se stalno smeje...sve joj smesno...
i govori on njoj: ajde izadji...
ona pocela da se cepa i govori: sacekajte samo da se uozbiljim....
i prosula mu neku pricu kako uci a nije sve naucila....i mislila da se javi..
i govori on njoj: pa sta si ti mislila da dobijes?
kaze ona: 4...
on je samo bledo pogleda i kaze: sacekaj molim te da se uozbiljim...
mi patos....:hahaha:
a taj profesor je inace ludak totalni....xD
i ona posle izasla da ne bi dobila 1....a 15 minuta do kraja...
pa je onda jedno 5-6 minuta brisala tablu....
pa opet nesto pricala i smejala se....
pa je on pitao nesto i ona rekla kako nije dotle jos stigla kako bla bla...
posle je pitao bor, a ona je dve recenice ponavljala deset puta xD
i zvonilo i ona se izvuce xD

Istorija:
Nastavnik:Sladjane dodji ti nama na tablu da izracunas koliko je proslo godina od Kosovske Bitke
Sladjan: (Napise on 1389 + 2011 i pocne sabirat) Proslo je tacno 3400 godina!!!!

Nastavnica Srpskog:Ognjene kako se ti ono zoves??

Nastavnica Engleskog:Alex broke up with his boyfriend.

Nastavnica: Da li mi zivimo u zemlji ili na zemlji?
Tatjana:U zamlji!!!

Nastavnik Likovnog: Ako si nezadovoljan ocjenom zali se upravi vodovoda!

Poslednja izmena:
Nastavnik tehnickog: Cu te tresnem, ces da ides u rikverc do kraja zivota.

Takodje on: Nemoj tu da mi duvas k'o iscepaj cajnik.

Nastavnica istorije: Sta urade kada izvedu neku uspesnu akciju?
Vasic: Vrate se njih pola.

Istoricarka: Ne cukaj to cvece jadno...

Nastavnica biologije: Sta prevrces s' ti oci?
Sava: Da vidi da l' su tu...

Spasic: Ja sam cuo "300"
Sava: Ja sam cuo "3"
Filip: Ja nisam ni slusao...

Hemicarka: I Vasic je radio al' ja stvarno ne znam...
Filip: .... da l' je normalan..

Nastavnik matematike: Secam se moja baba...
Filip: Ma Vasa baba car!

Back