Funny!
Buduća legenda
- Poruka
- 37.524
O NO (she is) MAD
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nama sad predaje matematiku neki Mladjo, zamena, ova nasa na trudnickom. Mi ga kasnije prozvali DjomlaOn je covek LEGENDA. Nosi onako naocare obicne na glavi, kao za sunce
![]()
Kad pita ko ce da radi zadatak: Aj ko ce ovo da mi radiposle pita ga devojcica jel dobro, on dodje SIIIGUUURNOO
E sad, radi on zadatak sa trouglovima i treba da nacrta paralelne prave. I ne zna. Mi umiremoonda on dodje DOOOOSTTAAA u ucionici cepanje
Neki dan radi zadatak i uradi nesto pogresno, neko mu kaze da ne valja, dodje on: aj nek vam bude i ispravi. opet cepanje
A vrhunac je bio radio on zadatak i kaze: sest minus sest je DVANAEST. Kad nisam umro...
Sve u svemu, matematika je postala daleeekooo interesantija od sredine februaraA cini mi se i da cu izvuci peticu na kraju, sto je bilo nezamislivo na polugodistu jer kod one nisam imao nijednu peticu, a sad je mnooogoo bolje
![]()
Šta ima smešno u tome što se žena uzbudila ?
Inače, danas sam gledao Titanik unazad, radi se o magičnom brodu koji spasava ljude hahahahahaahahahahahaaha
cek brate,si ti u nekom specijalnom odeljenju,ili se to samo meni cini
mislim,aj sto se meni uopste ne cini smesno,nego sto matematiku neces imati pojma
its not funny
Jako si smesan
Matematiku sad mnogo bolje kontam, meni je on i bolji profesor a i smesan je do bola. pogotovo uzivo. To sto tebi nije smesno je tvoja stvar
Sto se tice odeljenja. najjaci smer u Medicinskoj. a matu sam i u osnovnoj razbijao tako da se ne brini za mene
I da kazem samo da je zadnji na listi onih koji su upali inace moj najbolji drug imao 99.36 bodova![]()
Ma Koko iz potoka...![]()
Ako mislis na mene, to ti je ziva istina, a i TerrandaHoplit95 moze to da ti potvrdi, on je imao 99.36 bodova, a ja 100![]()
Ma za'ebavam se, sta se palis...
'ebote, lazovi ovih dana...ccc
danas drug odgovara bios, i razredni ga pita sistem organa za izlucivanje..
i ovaj prica nesto, prica...i umesto da kaze...bla bla...koncentraciju jona....on rek'o kontracepciju jona...
mi popadali![]()