Протест против крађе на изборима (обједињена тема)

Da li su izbori pokradeni?

• Da

• Ne

• Vrlo moguće

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Poceo si pricu o dogadjaju na izbornom mestu, a to za 2000. je bilo van njega. Dakle na izbornom mestu tesko je poverovati u to da je 1 covek potpisao za njih najmanje 10 iz drugih partija i da ga niko od njih ne spreci. Da li ih je drogirao, pobio, sta li? To ne pije vodu, a za dzakove ne znam sta se desilo, ali kao sto rekoh to ne utice na rezultat.
???
Ajde MALI odrasti !!!
Najvaznije je KO BROJI glasove i gde !!! NE MORA apriori biti kradja na SAMOM glasackom mestu !!!
Upravo je zbog toga bitno koji DZAKOVI se broje i koji su ZAPISNICI PRILOZENI !!! Zato je i sumnjivo da su na (fals) zapisnicima ISTI potpisi !!!,sto UOPSTE ne znaci da su na ORIGINALIMA bili ISTI takvi !!! ,nego NAPROTIV od vise kontrolora !!!:mrgreen::mrgreen:

p.s. NEMOJ da MI premestas TEMU o Tadicevoj DIPLOMI u neku DRUGU koja NEMA veze !!!
POmislicu da TO radis TENDENCIOZNO da NAROD NE SAZNA o kakvom STRUCNJAKU je REC !!!:dash::dash::dash:

Poslednja izmena:
Hajde malo olovku u ruke, a moze i digitron. Na 20 mesta 4o.ooo ljudi?? Po tome bi islo da ukupno ima otprilike oko 20 miliona biraca. A gde je to zvanicno konstatovano za dzakove? Moze link? Ne ono Toma i Dveri vade iz kontejnera nego zvanicno.

Ajoj al vi žuti živite u nekom virtuelnom svetu, pa Toma Zorić je to sam rekao...

http://www.b92.net/info/izbori2012/vesti.php?yyyy=2012&mm=05&dd=14&nav_id=609093

Prema njegovim rečima, u Republičkoj izbornoj komisiji nedostaje još oko 20 vreća poput one koju je pokazao Nikolić, od ukupno 16.782.

17.000 džakova, a preko 3.500.000 glasalo, pa podeli....

Poceo si pricu o dogadjaju na izbornom mestu, a to za 2000. je bilo van njega. Dakle na izbornom mestu tesko je poverovati u to da je 1 covek potpisao za njih najmanje 10 iz drugih partija i da ga niko od njih ne spreci. Da li ih je drogirao, pobio, sta li? To ne pije vodu, a za dzakove ne znam sta se desilo, ali kao sto rekoh to ne utice na rezultat.

Главна крађа дешавала се након потписивања записника. Има фалсификованих записника, замењених записника, записника без џакова. Део изборног материјала је у РИК-у, део у Службеном гласнику (!?), а неки део и недостаје. Примећени су и листићи штампани на неком другом месту, другачије нинјансе и грамаже (то су пријавили и Двери и СВМ), на Космету су били двојезични листићи, али пронађени су и обични... Има тога колико хоћеш, најбоље да одеш на сајт Двери и погледаш њихове детаљне извештаје о томе шта су видели у подруму РИК-a.

Naravno da je bilo KRADJE 2000.g ali od strane DOS-a !!!! O tome je i knjiga napisana (Bivsi sudija Ustavnog suda ,Arezina) , a i ovde na forumu je NEKO objavio zvanicne podatke iz oktobra 2000.g i sva muljanja DOS-a (Mislim da je u temi o Slobodanu Milosevicu pre neki dan "Slobo vrati se Sve ti oprastamo !" ):ok:
Arezina koja je tad optuzena za kradju napisala knjigu kako je ona pokradena??:hahaha::hahaha::hahaha:

Dobar si.

Хајде мало да смиримо страсти и да погледамо чиме се то проевропске снаге хвале,или прете ,овим изборима.
Сама чињеница да постоји СУМЊА,а камоли сви они докази за нерегуларности,комбији оних који за хонорар иду да гласају,оловке(са камером и без) и остало што се показало ,број понављања избора због нерегуларности,а онда хладно одбијање да истину утврди нека независна комисија и инститирање у јавности да је све у најбољем реду и да забраво ни не постоје протести,него се нека групица буни што је изгубила на изборима су довољни да и код најнеобавештенијег и најдобронамернијег човека створи закључак да то не може да буде у реду.То је била ситуација и пре 5.октобра,дакле вратили су нас у прошлост ,чему се нико паметан не може да радује.
Хвале се,или прете,како ће да изаберу СВОГ претседника.Опет повратак у прошлост.И онда је само један део Срба изабрао свог председника.Србија ни онда ни сада нема свог председника,него неке странке и њихови прикључци.
Да ли је то некоме уопште јасно и да ли ико има разлога за славодобитно понашање?

Главна крађа дешавала се након потписивања записника. Има фалсификованих записника, замењених записника, записника без џакова. Део изборног материјала је у РИК-у, део у Службеном гласнику (!?), а неки део и недостаје. Примећени су и листићи штампани на неком другом месту, другачије нинјансе и грамаже (то су пријавили и Двери и СВМ), на Космету су били двојезични листићи, али пронађени су и обични... Има тога колико хоћеш, најбоље да одеш на сајт Двери и погледаш њихове детаљне извештаје о томе шта су видели у подруму РИК-a.
Pa na sajtu Dveri cu da nadjem da su oni ustvari pobedili. Uozbilji se malo.

Ako je tako sta su radili ostali. Pazi, to je vise od 10 ljudi i hoces da poverujemo da bi mu oni to dopustili??
Inace 20 dzakova znaci materijal sa 20 izbornih mesta. Buduci da ih u celoj Srbiji ima nesto manje od deset hiljada jasno je zasto se niko preterano ne uzbudjuje zbog toga. To ne utice na rezultat.

Dlugomire, ja sam iz Panceva! ostali nisu hteli ni da potpisu zapisnik a u opstinskoj izbornoj komisiji je bila gomila blanko zapisnika, kupovalo se kralo se i muvalo na sve strane!

Kralo se i tako sto su prilikom brojanja zaokruzivali Tadica i DS, tamo gde niko nije bio zaokruzen na listicu! To se radi brzo i lako a tesko se primeti u svoj onoj guzvi kod brojanja! Dovoljno je da pored tebe budu dvoje koji te pokrivaju i mozes da svrljas sta god hoces! Samo mali ulozak od hemijske izmedju palca i kaziprsta moze cudo da napravi a da niko to ne primeti!

Isto tako su jos nekog zaokruzivali i na listicima gde su recimo bili zaokruzeni Toma ili SNS, Dveri i SRS pa su ih posle proglasavali nevazecima!

Zanimljivo je i to da su u Pancevu prvi poceli da se bune iz LDP i URS i da tvrde kako je bilo kradje! Ali su se brzo ucutali jer su pozvani iz centrale i receno im je da ne dizu prasinu zbog verovatnog ulaska istih u vladu!

Него, реци ми нешто. Током деведесетих, јеси ли био некад националиста? Јеси махао и клицао тенковима који су ишли у агресију на Хрватску?

Нешто имам утисак да си се ти Европеизовао тек пошто си се разочарао у великосрпске идеје, јер су исте доживеле пораз на бојном пољу. Наравно, не умањујем ни не омаловажавам твоју катарзу, свака част на њој.

Naravno, bio sam četnik maloletnik.

Arezina koja je tad optuzena za kradju napisala knjigu kako je ona pokradena??:hahaha::hahaha::hahaha:

Dobar si.
???

Optuzena od strane koga ???
Odstrane ''Revolucionarnih Odbora.Kriznih Stabova,Otpora " ???,najveceg lazova Barona MInhauzena-Djindjica ??? (pogledaj njegov govor od 03-04 oktobra 2000.g u kojem optuzuje MIlosevica i iznosi teske nebuloze ,a pogledaj i govor Milosevica od 02/oktobra pa sa ove DISTANCE pogledaj KO je bio u pravu !!) :rotf::rotf::rotf:

Pa kako moze biti Sudija Ustavnog Suda optuzena za IZbornu kradju !??
Jesi'l TI pomesao Babe i Zabe ???
Pa valjda RIK odnosno tada SIK raspolaze sa materijalom !?? i iznosi rezultate u javnost !??? :klap::klap::klap:

Pa na sajtu Dveri cu da nadjem da su oni ustvari pobedili. Uozbilji se malo.

Na sajtu Dveri ces da nadjes da oni samo zele saznati KOLIKO su glasova stvarno dobili!

Dlugomire, ja sam iz Panceva! ostali nisu hteli ni da potpisu zapisnik a u opstinskoj izbornoj komisiji je bila gomila blanko zapisnika, kupovalo se kralo se i muvalo na sve strane!

Kralo se i tako sto su prilikom brojanja zaokruzivali Tadica i DS, tamo gde niko nije bio zaokruzen na listicu! To se radi brzo i lako a tesko se primeti u svoj onoj guzvi kod brojanja! Dovoljno je da pored tebe budu dvoje koji te pokrivaju i mozes da svrljas sta god hoces! Samo mali ulozak od hemijske izmedju palca i kaziprsta moze cudo da napravi a da niko to ne primeti!

Isto tako su jos nekog zaokruzivali i na listicima gde su recimo bili zaokruzeni Toma ili SNS, Dveri i SRS pa su ih posle proglasavali nevazecima!

Zanimljivo je i to da su u Pancevu prvi poceli da se bune iz LDP i URS i da tvrde kako je bilo kradje! Ali su se brzo ucutali jer su pozvani iz centrale i receno im je da ne dizu prasinu zbog verovatnog ulaska istih u vladu!

Zar i to ne dokazuje da su svi u partokratskom sistemu isti? Bas onako kako to Dveri tvrde!

Teoretski sve te igre sa listicima mogu svi da urade, ali posto u praksi svi to sve znaju, a ti nisi izmislila toplu vodu od toga uglavnom nema nista. Mislim ta prica kako su DS-ovci zaokruzivali sebe, a ostali tako sve na miru gledali i nisu ni pokusali da sprece, mislim stvarno ...
I ono kao DS ima umetke od olovke, a ostali naivni ili imaju svi jako debele prste i onda zato valjda ne mogu to isto, pa majku mu, reci mi molim te da li ti stvarno verujes u to ili samo nama ovde serviras tu pricu?

Hoces da ti kazem u sta ja verujem? Kvote u kladionicama prave ljudi koji su jako finansijski zainteresovani da to bude sto preciznije inace mogu da izgube ogromne pare. Zato nije cudno sto se rezultati glasanja po pravilu skoro nimalo ne razlikuju od kladionicarskih prognoza neposredno pred izbore. Secas se da sam ja mislio da ce radikali imati oko 9%, a kladionice napisale 5. Ja sam pogresio, oni nisu, kao ni za Dveri i ostale. Dveri imaju oko 4% a do 5 im fali cetvrtina i sad oni hoce da kazu kako im je neko ukrao cetvrtinu glasova?? Pricajtenekom drugom, vasi vam mozda i poveruju.:mrgreen:

Na sajtu Dveri ces da nadjes da oni samo zele saznati KOLIKO su glasova stvarno dobili!

OKo 4%, mozes im preneti, mada znaju to i sami, samo ne mogu da poveruju jer misle da su bog zna kakva snaga zbog toga sto su na netu fingirali podrsku na dosta sajtova. Ko nosom nebo para stanje na zemlji tesko moze da vidi.

Teoretski sve te igre sa listicima mogu svi da urade, ali posto u praksi svi to sve znaju, a ti nisi izmislila toplu vodu od toga uglavnom nema nista. Mislim ta prica kako su DS-ovci zaokruzivali sebe, a ostali tako sve na miru gledali i nisu ni pokusali da sprece, mislim stvarno ...
I ono kao DS ima umetke od olovke, a ostali naivni ili imaju svi jako debele prste i onda zato valjda ne mogu to isto, pa majku mu, reci mi molim te da li ti stvarno verujes u to ili samo nama ovde serviras tu pricu?

Hoces da ti kazem u sta ja verujem? Kvote u kladionicama prave ljudi koji su jako finansijski zainteresovani da to bude sto preciznije inace mogu da izgube ogromne pare. Zato nije cudno sto se rezultati glasanja po pravilu skoro nimalo ne razlikuju od kladionicarskih prognoza neposredno pred izbore. Secas se da sam ja mislio da ce radikali imati oko 9%, a kladionice napisale 5. Ja sam pogresio, oni nisu, kao ni za Dveri i ostale. Dveri imaju oko 4% a do 5 im fali cetvrtina i sad oni hoce da kazu kako im je neko ukrao cetvrtinu glasova?? Pricajtenekom drugom, vasi vam mozda i poveruju.:mrgreen:

Ko drzi kladionice? Dveri? Gde ti zivis? Sve je to udruzeni zlocinacki poduhvat zuto crvene boje.
Znas li ti da je svojevremeno neki Dzarovski namestao utakmice u kojima se pobedjivalo i sa 70 golova razlike?

I ono kao DS ima umetke od olovke, a ostali naivni ili imaju svi jako debele prste pa majku mu, reci mi molim te da li ti stvarno verujes u to ili samo nama ovde serviras tu pricu?

Hoces da ti kazem u sta ja verujem? Kvote u kladionicama prave ljudi koji su jako finansijski zainteresovani da to bude sto preciznije inace mogu da izgube ogromne pare. Zato nije cudno sto se rezultati glasanja po pravilu skoro nimalo ne razlikuju od kladionicarskih prognoza neposredno pred izbore. Secas se da sam ja mislio da ce radikali imati oko 9%, a kladionice napisale 5. Ja sam pogresio, oni nisu, kao ni za Dveri i ostale. Dveri imaju oko 4% a do 5 im fali cetvrtina i sad oni hoce da kazu kako im je neko ukrao cetvrtinu glasova?? Pricajte nekom drugom, vasi vam mozda i poveruju.:mrgreen:

Tačno, ovo što konkretno opisuju naprednjaci je glupost. Iz razloga što su sve stranke još 1991., naučile kako se izbori kontrolišu i čemu služe članovi biračkih odbora, čemu članovi izbornih komisija i tačno se zna, svaki član dobija svoj primerak zajednički potpisanog zapisnika, nosi ga svom članu na višoj instanci izbornih vlasti i tu nema nikakve filozofije. Na ovaj način Dragan Todorović je uvek prvi saopštavao rezultate i to najtačnije. Zato jer su radikali imali uvek stranačku infrastrukturu, odlično uhodanu.

Međutim, sa ovim izborima se definitivno dogodilo nešto drugo, što još niko nije objavio, a bojim se da se može obiti o glavu i Tadiću i Nikoliću g******m motkama, konačno. Jer iste u istoriji svakog naroda, moraju na nekome da budu slomljene. Ovakav muk u narodu i stravično razočarenje, karakteristično je samo za situaciju u kojoj volja naroda nije ispoštovana.

To što su kladioničari bili obavešteni o ovoj zaista nesvakidašnjoj pojavi koja se dogodila u Srbiji, ništa ne menja na stvari.

Сама чињеница да постоји СУМЊА
су довољни да и код најнеобавештенијег и најдобронамернијег човека створи закључак да то не може да буде у реду.
Не, гола сумња је недовољна. Та сумња долази само од Поражених снага на изборима, а то су Двери и СНС.

Они су једноставно схватили да су пред нестанком, па им је последњи трзај да измишљају наводне крађе избора.

OKo 4%, mozes im preneti, mada znaju to i sami, samo ne mogu da poveruju jer misle da su bog zna kakva snaga zbog toga sto su na netu fingirali podrsku na dosta sajtova. Ko nosom nebo para stanje na zemlji tesko moze da vidi.

Не, нису само Двери у питању: неправилности и крађу пријавили су и ЛДП, СВМ, СНС, СРС, ДСС...
Сви они калкулишу, а неки су већ и искалкулисали.
Двери не калкулишу, принципијелно реагују и позивају све странке које су покрадене у заједнички фронт против крађе.

Halo covece, pusti sad kladionice! Ja ti pricam o necemu sto nisam cula vec prisustvovala, videla i odreagovala! Dvadeset ljudi je bilo prisutno na brojanju glasova i vecina njih je primetila isto ali niko nije smeo da pisne sve dom nisam popizdela prisla tom tipu i zgrabila tih desetak listica koje je on zaokruzio i hemijsku olovku i pocela da se derem kao da me siluju! E tek onda su se jos neki osmelili i potvrdili da je bilo tako!

Kralo se i sakom i kapom, to je jedina istina!

IMG_1816.jpg

Dobar si.

Теби би било боље да нешто прочиташ што је написала Арежина, па ћеш да престанеш да се тако церекаш:neutral:

http://www.sarovic.com/pdf/noc_prevare_dan_izdaje.pdf

Trudila sam se da istinom izmerim i predizborno proklamovani legalizam, a u biti
metaforu pravnog nasilja. Ono manifestno stupa na scenu neustavnim i nezakonitim
prekrajanjem saveznih izbora, režiranih u najvećoj tajnosti između 6. i 7. 10. 2000. godine,

kada se lažiranjem objavljuje Koštuničina pobeda, što je detaljno opisano. Nastavak toga su
surovi krizni štabovi kao jedina opipljiva realnost revolucije, a koji su Srbiju gurnuli u stečaj.
Pogotovo, istina o prvom kriznom štabu, koji 6. oktobra 2000. po direktnom nalogu
vlasti i mafije preuzima Privredni sud u Bcogradu, da bi istipostao pođstrekač i predvodnik
legallzaclje svih ostalih kriznih štabova. Toje doveio do opšteg stečaja.

Има тога још, иначе књига је ОДЛИЧНА!!!

Може да се чита за џабака, не мора да се купује,...ето имаш линк:lol:

.

Back